R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Ovo je najgori EURO u zadnjih 20 godina, pod hitno ukinuti ovaj format sa 24 ekipe jer je fudbal izgubio draz, ekipe igraju ziheraski i na remi, odbrani svoj gol a naprijed ako sta udje dobro i jest, strasno. Neku noc kad sam gledao Kolumbija Cile, kakav je to melem za oci bio ljudi moji.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakve neznalice po pitanju taktickog nadmudrivanja.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
je li mi se ucini ili spaho stvarno rece: gomes je samo malo kresnuo rakitica
Zarathustra
Čačiću smradu, vadi Mandžuku.... daj ubacuj Kalinića ili Pjacu...poduzmi nešto jbm ti sunce
ispast ce hrvatska radi ovoga,ovaka igra njoj ne odgovoara,neznam do koga je ,ali ja msm da modric mora vise biti u igri,preskace se igra daje lopte portugalcima
Jel igra Mandzulic?
Uzima ovo Portugal sa 1-0. #kmee
Uzima ovo Portugal sa 1-0. #kmee
dobre guzove ima Belma
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Dosadna, tvrda utakmica. I jedni i drugi kompaktni; neka manja ili veće greška otvori ponekad izglednu situaciju, ali bukvalno par sekundi imaš na raspolaganju da reaguješ, dok se sve opet ne vrati na svoje mjesto. Niko, vala, ništa posebno nije napravio. Hrvati imaju posjed, ali Modrić je najčešće daleko od gola, a Rakitić ili zatvoren ili ga tuku čim primi loptu.
FK Željezničar 1921
šuko je ovo i dobro si cuoMoggi je napisao/la:je li mi se ucini ili spaho stvarno rece: gomes je samo malo kresnuo rakitica

Re: RE: Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Nije Spaho, Suko radi tekmu, i da to je rekaoMoggi je napisao/la:je li mi se ucini ili spaho stvarno rece: gomes je samo malo kresnuo rakitica

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma ovaj Velasco je uzasan. U Spanjolskoj djeli po 6-7 kartona (znam da je to drugo, al opet), a i sad je imao sigurno 2 situacije za karton Portugalu i nistaRajaz je napisao/la:Ono gaženje po Rakitiću je čist crveni karton.

Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 25 jun 2016, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Euro i Copa america su malem za oci u odnosu na mrtvu ligu prvaka
Modric naograjso,Rakitica odlicno cuvaju,Mandzo odsjecen,Brozovic igral?
Ovo nadmudrivanje na sredini vise godi Portugalu jer su zatvorili glavne igrace Hrvatske
Ovo nadmudrivanje na sredini vise godi Portugalu jer su zatvorili glavne igrace Hrvatske
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Rakitića lupaju samo tako, cim primi loptu odmah sječa po nogama, cak su ga i nagazili dok je ležao - a sudija se pravi slijepac
ovaj Portugal je rijetko odvratna ekipa.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih za razliku od tebe da ovo povecaju na 32 ekipebodi123 je napisao/la:Ovo je najgori EURO u zadnjih 20 godina, pod hitno ukinuti ovaj format sa 24 ekipe jer je fudbal izgubio draz, ekipe igraju ziheraski i na remi, odbrani svoj gol a naprijed ako sta udje dobro i jest, strasno. Neku noc kad sam gledao Kolumbija Cile, kakav je to melem za oci bio ljudi moji.

Re: RE: Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Ovaj EURO nije na nivou ELKpbKaka22 je napisao/la:Euro i Copa america su malem za oci u odnosu na mrtvu ligu prvaka
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ovako kako je hrvatska ili portugal igralo prvo poluvrijeme ,je igro real citavu sezonu uz bljesak ronalda i tako su osvojili lp
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Treba ukinuti fudbal, previse dosadan sport...bodi123 je napisao/la:Ovo je najgori EURO u zadnjih 20 godina, pod hitno ukinuti ovaj format sa 24 ekipe jer je fudbal izgubio draz, ekipe igraju ziheraski i na remi, odbrani svoj gol a naprijed ako sta udje dobro i jest, strasno. Neku noc kad sam gledao Kolumbija Cile, kakav je to melem za oci bio ljudi moji.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vrlo dosadna utakmica. Hajde malo ritma, uspavanka. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Koja je glupost sto ovaj spanjolac sudi portugalu, mogli su i nekog naseg iz Gruda staviti da sudi.
Za sad utakmice losa, takticko nadmudrivanje, dok jedna ne uleti, a onda ce biti kao drugo pol.mađarske i portugala.
Po meni Mandžukić van Kalinić unutra
Za sad utakmice losa, takticko nadmudrivanje, dok jedna ne uleti, a onda ce biti kao drugo pol.mađarske i portugala.
Po meni Mandžukić van Kalinić unutra
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.