suradnja klubova i navijaca..AFC Ajax je napisao/la:O cemu se tu radi, nisam upoznat s tim?ajax-tottenham-maccabi tel aviv, sveta unija..
Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
Pa jesul to i tottemhamovi navijaci jevreji i na koji nacin suradjuju?
Ajax je 1900.g. osnovan kao židovski klub, ali zar je to sad bitno??! kakve veze ima, pa da su ga osnovali vanzemaljci ili eskimi...bem vam nacionalnu zadojenost...
držite se zadane teme
držite se zadane teme
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ja neznam Ajaxovac ko je uopste spomenuo da su Jevreji navijači Ajaxa, fino piše da ih tako zovu Feynoordovi, a ovi nose još i zastave i ostalo, ti kao Ajaxov navijač bi trebo to znati!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Pa bolje sto su ga osnovali zidovi nego nacisti i fasisti kao neke...
Wert, zastave nose iz prkosa Rotterdamcima i njihovim uvlakacima iz okoline.
Wert, zastave nose iz prkosa Rotterdamcima i njihovim uvlakacima iz okoline.
navijaci tottenhama nisu zidovi, tj. od kaku su naletili na "sieg heil" tretman na vecinom stadiona 1970-80' namjerno su sebe poceli nazivati Yids. npr. i firm im ze zove Yid Army.. suradnja je na ne-sluzbenome nivou koliko je meni poznato..AFC Ajax je napisao/la:Pa jesul to i tottemhamovi navijaci jevreji i na koji nacin suradjuju?
A koje su to uvlakace iz okoline, mislim da je bolje da predjemo na temu o navijačima, jer ovdje odosmo u off!!!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Nemogu da vjerujem kako su samo tužno ispali turski klubovi iz Europa Lige, Fener i Galata. Stvarno tužno!!!
Nakon duge pauze, nastavlja se i 1.HNL. Vec su odigrane dvi utakmice, a posebno zanimljiva je bila jučerašnja između Zagreba i Rijeke. NIje bila nesto pretjerano zanimljiva po igri i rezultatu vec po navijačkom "okršaju" transparentima Armade i navijača Zagreba Bijelih Anđela
Naime, navijači Zagreba (koji su inače malo liberalniji, a i inace su najkulturnija navijačka skupina u HNL-u) su postavili transparent: "Nogometom protiv homofobije"
i istaknuli onu zastavu s duginim bojama. Ali, Armada je očito bilo dobro informirana pa je uzvratila sa transparentima:"Loptanjem protiv fobije od žena" i " Odite se liječiti" te plakat, odnosno takoder transparent prsate ženske
sve u svemu bilo je jako interesantno jucer u ulici pjesnika
Otkad znam za sebe ovako nešto smiješno jos nisam doživio na nogomentim terenima. Isto tako, gledao sam dosta utakmica Rijeke i Zagreba i ne sjećam se da su ikad bili neki transparenti i da je ustvari ikad bilo nekog navijanja i ovakvih "velikih okršaja"
Ako uspijem naći, stavit cu slike tih natpisa
Otkad znam za sebe ovako nešto smiješno jos nisam doživio na nogomentim terenima. Isto tako, gledao sam dosta utakmica Rijeke i Zagreba i ne sjećam se da su ikad bili neki transparenti i da je ustvari ikad bilo nekog navijanja i ovakvih "velikih okršaja"
Ako uspijem naći, stavit cu slike tih natpisa
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
hahah svaka cast Armadi za provalu
Hajd potrudi se ziv bio pa nadji te slike
Hajd potrudi se ziv bio pa nadji te slike
Sutra Ajax protiv Utrechta. Utrecht se nalazi na 6. poziciji ali nisu u nekoj formi, u zadnjih pet utakmica su samo jednom pobijedili. Ocekujem pobjedu 
Kakvo otvaranje polusezone u JSL,golova drama ne pamtim kada je ovako bilo.
U 70.minuti
Borac-Partizan 0:3
Smederevo-Rad 1:1
Vosa-Hajduk 2:2(nadam se da ce biti bar 3:2)
Javor-Cuka 2:2
Metalac-napredak 0:0
Mladi Radnik-BSK 1:0
U 70.minuti
Borac-Partizan 0:3
Smederevo-Rad 1:1
Vosa-Hajduk 2:2(nadam se da ce biti bar 3:2)
Javor-Cuka 2:2
Metalac-napredak 0:0
Mladi Radnik-BSK 1:0
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
jel gledo iko ovu benfiku, pa oni melju sve redom, ovog di mariju ko god kupi neće se pokajati, momak je svjetska klasa već sad, hajd nek neko skine i taj porto s vrha 
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Bogam' u Portugalu nije niko odmakao, Benfica, Braga i Porto se bore za titulu
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nije valjda Benfica tako jaka 
Nek se dokaže protiv Marseillea!
Nek se dokaže protiv Marseillea!
Imam pitanje za strucnjake forumase. Ako jedan igrac sutira prema golu i lopta pogodi drugog igraca i zavrsi u golu... ko je strijelac tog gola, prvi ili drugi igrac? Nekako bi bilo fer da je strijelac onaj ko je sutao a ne onaj koga lopta zakaci usput
Evo gledam sad Ajax-Utrecht i Ajax je poveo sutem Vertonghen-a a pogodkom Suarez-a
Evo gledam sad Ajax-Utrecht i Ajax je poveo sutem Vertonghen-a a pogodkom Suarez-a
Ako puno promeni pravac tj.ako lopta ide pored gola ili u gomana a ovaj igrac promeni smer onda je strelac taj kojeg je lopta zakacila.AFC Ajax je napisao/la:Imam pitanje za strucnjake forumase. Ako jedan igrac sutira prema golu i lopta pogodi drugog igraca i zavrsi u golu... ko je strijelac tog gola, prvi ili drugi igrac? Nekako bi bilo fer da je strijelac onaj ko je sutao a ne onaj koga lopta zakaci usput![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovako, sut je bio onako jaci i Suareza pogodi u ledja i lopta uspori i zezne golmana (na neki nacin ga lobuje mada nije isla preko njega). Vjerovatno ce biti poslije golovi na youtubu pa cu postavit...
Evo vec je 3:0, Suarez slalom kroz cetiri igraca Utrechta i onda lagani sut i goool
Evo vec je 3:0, Suarez slalom kroz cetiri igraca Utrechta i onda lagani sut i goool
brate zanima me koliko je taj vec dao golova ove sezone????????????AFC Ajax je napisao/la:Ovako, sut je bio onako jaci i Suareza pogodi u ledja i lopta uspori i zezne golmana (na neki nacin ga lobuje mada nije isla preko njega). Vjerovatno ce biti poslije golovi na youtubu pa cu postavit...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.