FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Lovac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Lovac » 13 nov 2008, 22:25

Zenit konačno pušta Andreja Aršavina i Rus će od siječnja biti igrač madridskog Reala, prenijeli su svjetski mediji prije nekoliko dana. No ubrzo je stigao odgovor. Španjolski El Mundo Deportivo tvrdi kako Bernd Schuster nema namjeru dovesti Aršavina, pa se čini da je ta kombinacija otpala. Ljetos ga je željela i Barcelona, no isti medij donosi i priču po kojoj ni katalonski klub više nije zainteresiran. I što ostaje Aršavinu? Vjerojatno Premiership... Ljetos su se javljali mnogi, pogotovo Arsenal i Tottenham, no pitanje je kako i tamo razmišljaju s odmakom od nekoliko mjeseci...

Ma njemu ostaje samo Man City i Bayern ;)
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

BHFanaticos_
Kontakt:

Post Postao/la BHFanaticos_ » 13 nov 2008, 22:28

Lovac je napisao/la:Zenit konačno pušta Andreja Aršavina i Rus će od siječnja biti igrač madridskog Reala, prenijeli su svjetski mediji prije nekoliko dana. No ubrzo je stigao odgovor. Španjolski El Mundo Deportivo tvrdi kako Bernd Schuster nema namjeru dovesti Aršavina, pa se čini da je ta kombinacija otpala. Ljetos ga je željela i Barcelona, no isti medij donosi i priču po kojoj ni katalonski klub više nije zainteresiran. I što ostaje Aršavinu? Vjerojatno Premiership... Ljetos su se javljali mnogi, pogotovo Arsenal i Tottenham, no pitanje je kako i tamo razmišljaju s odmakom od nekoliko mjeseci...

jedino ako scuster u subotu ne dobije otkaz ako ne izvuce pobjedu onda mozda i dodje u real!!!
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 14 nov 2008, 01:33

hehe, bit će teško dovesti Arshavina, možda se manchester city smiri sa Podolskim :-) tako da nama dođe Arshavin :-P

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 14 nov 2008, 11:20

BHFanaticos_ je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Zenit konačno pušta Andreja Aršavina i Rus će od siječnja biti igrač madridskog Reala, prenijeli su svjetski mediji prije nekoliko dana. No ubrzo je stigao odgovor. Španjolski El Mundo Deportivo tvrdi kako Bernd Schuster nema namjeru dovesti Aršavina, pa se čini da je ta kombinacija otpala. Ljetos ga je željela i Barcelona, no isti medij donosi i priču po kojoj ni katalonski klub više nije zainteresiran. I što ostaje Aršavinu? Vjerojatno Premiership... Ljetos su se javljali mnogi, pogotovo Arsenal i Tottenham, no pitanje je kako i tamo razmišljaju s odmakom od nekoliko mjeseci...

jedino ako scuster u subotu ne dobije otkaz ako ne izvuce pobjedu onda mozda i dodje u real!!!
Cuo sam da je Scuster pred izlaznim vratima reala i da dolazi Rijkard... [off topic]

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 nov 2008, 10:21

Prema informacijama DSF-a anatoly Timoschuk je potpisao cetverogodisnji ugovor sa FC Bayern-om,ekipi ce se prikljuciti 2.januara i sa njom otputovati na pripreme u Dubai,zenit ce dobiti 14 mil.eura,takodzer prema pisanju DSF-a transfer sa Rafinhom je skoro pa zavrsena stvar te ce se i ovaj igrac prikljuciti Bayernu na pripremama u Dubai-u 8-)

P.S.

Dsf je inace jako blizak "nasem" klubu,i rijetko objavljuju dezinformacije,inace poldi danas nije medju 18 igraca koji putuju u gladbach :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 nov 2008, 12:46

Ako je tacno to za Timoschuka, super 8-)
Rafinha, mlad igrac, ne znam sta da kazem... Ne vjerujem da ce u biti u prvoj, ali ce sigurno pojacat konkurenciju Luciu i Demichelisu, pa ce i ova dvojica morati malo vise truditi. Ovako kada imaju Brena i Van Buytena za konkurenciju, i nije tesko biti u prvoj postavi ;)

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 15 nov 2008, 13:13

Rafinha ti je bek a ne stoper zato lucio breno v. buyten nemaju konkurenciju i to jos desni sto bi znacilo da pametno misle sagnol ko zna kada se vracha a i oddo ode na kraju sezone tako da ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 nov 2008, 13:43

Bilo bi mi drago da se ovo desi za Bayern, ali samo da napomenem sta je taj isti DSF izjavio u prijasnjim prelaznim rokovima

Januar 2008: Lehhmann je potpisao za Dortmund
Februar 2008: Gomez od ljeta sigurno karijeru nastavlja u Barceloni
Mart 2008: Schweinsteiger potpisao ugovor sa Interom

itd

Samo jos da kazem da u Njemackoj imate medija kojima ne treba vjerovati a tu spadaju DSF, Bild, Sportbild, ****, to su mediji koji sire dezinformacije, mediji koji je tamo na najboljoj mogucoj razini sto se Sporta tice je Kicker.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 nov 2008, 17:30

Bayernova odbrana danas iskoristila 2 minute godisnjeg odmora :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 15 nov 2008, 19:23

Ne mogu da vjerujem kako se opuste... umjesto da privedu utakmicu kraju... oni primiše dva gola.. i to oba glavom ... smiješno

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 nov 2008, 19:40

Kako mrzim kada ovako bodove prosipaju. Dobiju Schalkea na strani, a ne mogu Gladbacha, sto je jos gore vode 2:0, pa prime 2 komada u 2 minute. Ovakve utakmice mogu kostati titule, jer bi na kraju mogao odlucivati bod-dva, ili mozda gol razlika!

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 16 nov 2008, 11:04

Eh raja mislim da bi mogli biti i sretni i zadovoljni zbog jučer jer sam siguran da je Enes jos jednom vidio da ovo ovako ne funkcionise te da treba dovesti nekoga snaznoga ko bi pokrio sve ove krovne leteče lopte (Timoščuk šta ja već znam ko jos) i nekoga tipa diego rossi

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 nov 2008, 14:58

e stvarno zalosno ono juce pa nemogu da vjerujem jebote .. vode 2-0 opustili se skroz :S

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 nov 2008, 18:25

Odbrana je ove godine definitivno losa tacka! Krenuvsi od golmana,koji ruku na srce juce nije bio kriv ni za jedan gol,Lahm je daleko jaci u ofanzivnim zadacima,Oddo dok se uklopi,izgubicemo ga ;) ,Demichelis nije bio standardan kod Hitzfelda(najboljim trenerom Bayerna jos od Latteka)to sve govori.Daleko od toga da je Lucio los igrac,ali je brate sklon kiksevima i to na svom djelu terena plus peh koji ga prati kod autogolova. Lell i Ottl nemaju sta traziti u Bayernu(prosjecni igraci). Po mom misljenju Bayernu treba defanzivna pojacanja plus jedan kao DIEGO :!: :P
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 06 dec 2008, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 16 nov 2008, 18:31

PA upravu si ti đeronimo kod nekih stvari ali i ne kod svih samo da podsjetim demichelis ti je bio najbolji odbrambeni prosle sezone u bundesu i to ne mojom voljom nego znanih ljudi men je lucio vechi degenerik on ne radi svoje poslove i onda se ovaj micho- demichelis jadnik slomi ne mere za dovijcu a lucio i što uradi ili izgubi loptu ili dadne auto gol haha a diega naraw treba a lel i otl davno su trebali na posudbu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 nov 2008, 08:06

Ova odbrana bez Kahna pokazuje svoj stvarni kvalitet,rensing nema toliko uticaja da ih sredi malo nazad,i pokazuje se da niko ali bas niko od odbrambenih nije u stanju biti vođa

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 nov 2008, 10:57

Ne kontam sto ne uzmu onog Hildenbranda iz Valensije, sad je slobodan igrac a strasan je golman, evo hoce Hofenhajm da mu ponudi ugovor, Bayernu treba jedan takav golman a plus dzaba..

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 17 nov 2008, 17:07

Eh nez ja uopšte što su u bayernu toliko nalozheni na rensinga kad nema 5 skupljenih odigranih utakmica prije ove sezone bezveze ba nismo mi u stanju da rizikujemo titule radi jednoga igracha ? JEsmo li ?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 nov 2008, 19:01

Hildenbrand ne bi bio losa solucija,samo se postavlja pitanje,zasto se nije izborio u Valensiji,jeli to onaj isti koji je sa uspjehom branio za Stuttgart. Ali ako je dzabe,ovamo sa njim. Sta mislis boys ama,da ovo sa Rensingom,Bayern ne radi namjerno :? ,da bi ligu ucinio interesantnijom,sto mu ocigledno uspjeva! Ma salim se,ali liga nije dugo ovako uzbudljiva bila. Pa dobro,i Real je svojevremeno bacio Cassilas-a na vatreno krstenje,pa je momak izrastao medju najbolje golmane na svijetu. Hoce li sta od Rensinga biti slicno,tesko je sada reci,ali je bar sansu zasluzio,zar ne?
Vom Jäger zum Gejagten

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 18 nov 2008, 00:18

Aršavin: Potpis za Bayern bio bi ostvarenje mog sna

Saga oko Andreja Aršavina se nastavlja. Ovog puta ruski napadač rekao je kako sanja dan kad će zaigrati u dresu njemačkog diva Bayerna

Andrej Aršavin (27) čvrsto je odlučio da ne želi nastaviti karijeru u Zenitu, a nedavno je rekao kako će u siječnju sigurno otići iz Rusije. Nakon Europskog prvenstva ovog ljeta Barcelona i Real Madrid bili su samo neki od klubova koji su pokazali veliko zanimanje za usluge omalenog Rusa. Među ostalima spominjali su se premierligaški divovi Tottenham, Arsenal i Chelsea, no nitko nije bio spreman zagrabiti u vreću s novcem i izdvojiti oko 30 milijuna eura, koliko je tražio Zenit. Upravo je cijena razlog što Aršavin još nosi dres aktualnog pobjednika Kupa Uefe, no neki od klubova iz Premiershipa opet su pokazali zanimanje. Sad se Aršavin otvoreno nudi još jednom klubu iz lige "petice". Nova Andrejeva želja je prošlogodišnji prvak Njemačke, Bayern, pa tako kaže da bi potpis za Bayern bio ostvarenje njegova sna. I njegova suigrača iz Zenita, Anatolija Timoščuka, povezivali s njemačkim divom u zimskom prijelaznom roku.
- Ne želim više igrati za Zenit. Sanjam Bayernov dres - rekao je Aršavin za Bild.
Ipak, prema njegovu menadžeru, nikakvih razgovora neće biti prije 10. prosinca i utakmice Lige prvaka s Realom.
slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.