Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2016
Privodi se druga sezona kraju, po svemu sudeci dupla kruna, bez problema, Vitez posust'o naravno 

aaa
Ulazim sad u FM, da dovršim sezonu kad tamo mi se poremetila imena igrača, svi su argentiici???
Šta je to, kako riješiti? Normala bilo sve do sad

Ulazim sad u FM, da dovršim sezonu kad tamo mi se poremetila imena igrača, svi su argentiici???

- Jaozinho22
- Kontakt:
Zvijer...crozzer je napisao/la:
šejtan!
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Neće igra da mi učita update4 koji regularno stoji gdje i treba ?Maksuz je napisao/la:aaa![]()
![]()
![]()
![]()

Skinuo sam sada novi pa ćemo vidjeti.
I još jedno pitanje za raju što edituje
@rahma ; @jose
Ja sam skinuo samo update 4 (450kb) a update (30MB) nisam uopšte, i normala sam igrao, sve bilo kako i treba, do sada ovo što je nestalo, ne znam šta je u pitanju

edit/ vidim po netu da se i drugima dešavalo, znači editor file postoji, kliknem međutim čim uđe u igru nestane

Crack ne valja.
@admin,
postovi mikamika sadrže virus skriven u cracku!
@admin,
LvG je napisao/la:Crack ne valja.
@admin,
Kod mene? Ne može ne valjati kad sam igrao normalno do prije na minutu nego što se ovo desilo, al' nekako sam uspio napraviti.
Sezona gotova. Dupla kruna
treba mi stoper, pa dajte neke prijedloge, imam 1.28m za tranfere
Da, ne valja crack. Cim sacuvas igru i izadjes iz nje, poremete se imena igraca i ocjene.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Dupovac,Graovac,Vitor Hugo ja sam ga doveo na free strašan je bio pa ga prodao Dinamu za milion evra...Vranješ,Hajrovic...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Al' ovo se desilo pretkraj druge sezone, znači poslije 4,5 sati aktivnog igranja (2sedmice), jel realno to?LvG je napisao/la:Da, ne valja crack. Cim sacuvas igru i izadjes iz nje, poremete se imena igraca i ocjene.
Hvala joazinho potrazit cu tog hugu
Crack još nije izašao, pusti ove neprovjerene stranice, može se svašta pokupiti sa njih. Kad izađe ja ću postaviti ovdje!LvG je napisao/la:Da, ne valja crack. Cim sacuvas igru i izadjes iz nje, poremete se imena igraca i ocjene.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
Samo original. Tamo se čak i crash dogodi samo ako se pretrpaš grafikom ali ok, ja uzimam jer igram i online... 
Btw. podešava se trenutno regional postavke klubovima i ligama tako ćemo smanjiti mogućnost mešanja klubova po ligama na izvarednih 2-3% i naravno nadamo se da će sve funkcionisati kako treba nego i u stvarnosti ima podosta mešanja. Samo u RS klubovi prelaze iz istoka na zapad i obrnuto da bi ustupili ostalima mesta.
Kantonalni/Županijski kupovi se takođe podešavaju da ove godine učestvuju i timovi iz drugih liga FBIH. Klasično šminkanje a onda strukturu odraditi.. izuzetno visok broj promena do sada u bazi.
Ispišem večeras i tačno šta će sve biti obuhvaćeno u apdejtu.

Btw. podešava se trenutno regional postavke klubovima i ligama tako ćemo smanjiti mogućnost mešanja klubova po ligama na izvarednih 2-3% i naravno nadamo se da će sve funkcionisati kako treba nego i u stvarnosti ima podosta mešanja. Samo u RS klubovi prelaze iz istoka na zapad i obrnuto da bi ustupili ostalima mesta.
Kantonalni/Županijski kupovi se takođe podešavaju da ove godine učestvuju i timovi iz drugih liga FBIH. Klasično šminkanje a onda strukturu odraditi.. izuzetno visok broj promena do sada u bazi.
Ispišem večeras i tačno šta će sve biti obuhvaćeno u apdejtu.
BHDragons je napisao/la:Crack još nije izašao, pusti ove neprovjerene stranice, može se svašta pokupiti sa njih. Kad izađe ja ću postaviti ovdje!LvG je napisao/la:Da, ne valja crack. Cim sacuvas igru i izadjes iz nje, poremete se imena igraca i ocjene.
kod mene je riječ o fm15

Maksuz odakle si? 

Jao ljudi kakvog cu igraca napravit od Donnurumme. Znaci u prvoj sezoni stavio mu tutora prvo Abbiati pa Lopez, onda u drugoj Rulli. Uzmem Buffona kao trenera golmana i stavim da bude njegov trener. Dovedem Casilasa iz porta kad sam prodo Rullija i isto tutor. Na poectku 4 sezone sam uzeo Cecha i sad mu je on tutor. A brani mi vec sezonu i po kao prvi golman. Ako ne bude igracina ****.m igricu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahahha kakav tata sve najvece legende golmanske se izredale na donurumi hahahhaha jos kahn i neuer ti fale samo 

Dajte mi neki normalan crack za FM15, nemoguće da mi ovaj briše editor odjednom

Vidis li naslov teme?Maksuz je napisao/la:BHDragons je napisao/la:Crack još nije izašao, pusti ove neprovjerene stranice, može se svašta pokupiti sa njih. Kad izađe ja ću postaviti ovdje!LvG je napisao/la:Da, ne valja crack. Cim sacuvas igru i izadjes iz nje, poremete se imena igraca i ocjene.
kod mene je riječ o fm15
Aj' mani me se, ova tema je aktuelna, i otkako se pojavila postovi se pisu i za fm15, ne pricam o vremenskim prilikama.LvG je napisao/la:
Vidis li naslov teme ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
nosteam.ro tu ima fm15 i radi 
za orginalce izasao vam je update za 16-ku kazu dosta bolja igra nakon nega ispravljene najvece greske

za orginalce izasao vam je update za 16-ku kazu dosta bolja igra nakon nega ispravljene najvece greske

Valjalo bi onda pokrenit igru nakon duge pauzeJoseMourinho je napisao/la: za orginalce izasao vam je update za 16-ku kazu dosta bolja igra nakon nega ispravljene najvece greske

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.