E Harrisonu izgleda ne pratiš dovoljno fudbala da bi znao šta je tvoj Real radio u svojim godinama. Tvoj Perez je otpusio tako Del Bosqueja, koji je osvojio sve živo i prodao okosnicu tima MakelelejaHarrison je napisao/la:@omgmessi, Eto vam je bio okosnica tima, napadac u kojeg ste se mozda i najvise uzdavali cijelog prvenstva, bez njega slabo bi sta napravili i sad ga g.uzite (da izvinu zenska djeca), izadjite mu u susret, povecajte mu platu, dajte mu neke dodatne privilegije da ga pridobijete da ostane, a daleko je jos on do zalaska karijere da bi presao u Mallorcu.
Vjerovatno da je ponikao kod vas imao bi vise postovanja...ipak ga slabo cjenite u odnosu sta vam je donio...

Ko što sam rekao, on je dobio produženje ugovora, u nijednom intervjuju nije izjasnio šta tačno on želi, več samo njegov manager izvodi budaleštine. U klubu su rekli da dolazi novi napadač i u slučaju da Eto'o ostane, tako da interes za Villu nije povod odlazak Eto'o-a. Na njemu je šta želi, ali jasno je jedno da je več 5 godina u klubu i sad ili prije jednom če morati zapustiti klub. A ko što sam rekao on je za mene još uvijek jedan izmedju top3 napadača na svijetu, ali treba gledati za dobro kluba, ako on nema više one gladi za uspjehom se mu je potrebno zahvaliti za sve što je napravio, u muzeju historije kluba dobiti posebno mijesto i pustiti mu slobodne ruke da traži novi izazov u karieri.
To si vjerovatno mislio el classico 2000/2001, kad je Rivaldo dao 2 gola, a treči gol mu nepravedno poništen, kad je Helguera dirnuo loptu, a sudija dosudio offside.Furymaker je napisao/la:ma lijevo krilo hajd bgt
A taj iz Shakhtara je dobar , nasli ga u Donetsku
A eto kao Srna je trebao s njim doci u paketu al nece da dadnu toliku lovu za igrace.
A cigrinski vrijedi 20mil , 22godine dobro igra , gledao sam ga u Kupu Uefa .
A ja za Barcu navijam od 4godine , il ti ga od 1997-8 , dok su Rivaldo , Saviola , Guardiola , Lois Enrique i ostali harali primerom .
Sjecam se el classica 3:3 , rivaldo hat-trick , Raul hat-trick , Rivaldu 4.gol ponisten
Još malo tračeva:
- Manager Andreia Arshavina je ponudio Arshavina Barci, rekao je da nek Barca pošalje prvo ponudu Arsenalu, da se posle dogovore za transfer
- Iako je Jorquera bio pred podpisom za Tenerife, je danas njegov manager rekao da Albert želi ostati još bar jednu godinu u Barci i boriti se za mjesto drugog golmana
- Brazilski Gazeta Press piše kako če Barca Keirrsona upotrjebiti za transfer Bruno Alvesa
- Man. City je javno naznanio da su zainteresovani za Puyola
- Caceres bi mogao več ove sedmice otiči na posudbu u Zaragozu
- Reina je izjavio da pušta otvorena vrata Barceloni, da ukoliko bi napustio Liverpool bi ga napustio samo za odlazak u Barcu
- Ukoliko Eto'o ode iz kluba mladi kamerunci koje je on doveo u klub če ostati. Da vas sjetim Eto'o je u klub doveo 14 mladih Kamerunskih igrača, koji igraju za različite selekcije.