Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
Ma ne kazem ja da je on top igrac, al taj izgovor kao mlad ne treba jos u reprezentaciji je nidje veze. Eto nek igraju sve igraci od 29-30 godina. Svaka cast Vedi al po meni nije kvalitet vise za prve postave.
@faraon TM ja mislim da bi bas bio odlican pored Dzeke, znaci zajedno u nekoj formaciji, al ajd nije ovo tema za to.
@faraon TM ja mislim da bi bas bio odlican pored Dzeke, znaci zajedno u nekoj formaciji, al ajd nije ovo tema za to.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Nepravda zabije tri Njemackoj i dogura do klupe velike CEsene u Seriji Bjasmin10 je napisao/la:Misliš Djuric je na sreću dao tri gola glavom Njemačkoj.
Kad paja kaže da je svaki gol glavom sreća, onda je to tako.
Ipak se on poredi sa Fergusonom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Dakle strasna silna napadacka klasa 25 godina ima napadac a rekord su mu 4 postignuta gola u sezoni

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- DragonGirl
- Kontakt:
Čemu omalovažavanje ostalih napadača da bi se dokazao Arminov kvalitet i to da ima mjesto u reprezentaciji? Sve to već znamo i momak će zasluženo dobiti priliku čim prvi put bude pogodan trenutak da debituje bez nekog pritiska na plećima jer je za takve situacije još uvijek zelen, međutim vi vjerovatno niste ni svjesni koliko ovim nekakvim spuštanjem ostalih da bi ovog momka uzdigli stvarate ružnu sliku i bespotrebno njemu samom potencijalno odmažete tako. Nekome ko je na početku karijere, ko u miru treba da radi, da se dokazuje, da ide stepenicu po stepenicu, najmanje trebaju ovakve stvari.
Čitam ovaj forum nešto više od 5 godina i uvijek je isti šablon bio prisutan. Jednog popljuj, drugog uzdigni. Obično taj kojeg uzdignu je njihov miljenik ili igrač njihovog kluba ili komšija, rodbina ili šta već.DragonGirl je napisao/la:Čemu omalovažavanje ostalih napadača da bi se dokazao Arminov kvalitet i to da ima mjesto u reprezentaciji? Sve to već znamo i momak će zasluženo dobiti priliku čim prvi put bude pogodan trenutak da debituje bez nekog pritiska na plećima jer je za takve situacije još uvijek zelen, međutim vi vjerovatno niste ni svjesni koliko ovim nekakvim spuštanjem ostalih da bi ovog momka uzdigli stvarate ružnu sliku i bespotrebno njemu samom potencijalno odmažete tako. Nekome ko je na početku karijere, ko u miru treba da radi, da se dokazuje, da ide stepenicu po stepenicu, najmanje trebaju ovakve stvari.
Taj Djuric nam je donio dvije pobjede u zadnje dvije utakmice.
Tako da stručnjak nijedne više.
Tako da stručnjak nijedne više.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ne znam zasto se spominje Duirc kad je puno ocigledinje da Hodzic prije treba da zamjeni Viscu koji je dobio da igra, ali nije nista pokazao za repku u zadnje vrijeme.
-
- Kontakt:
U prvoj postavi 

- Goalgetter
- Kontakt:
Prvih 11 danas. 
Idemooo Ara

Idemooo Ara

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 okt 2015, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Starter protiv Olympiakosa! Sretnoooo Ara!
P.s. Molim vas, Djuric ima svoju temu i tamo pisite o njemu.

P.s. Molim vas, Djuric ima svoju temu i tamo pisite o njemu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hejteri sta vam reko prije deset dana da ima realne sanse za prvih 11 upravo protiv Olympiakosa

Sretno Ara, ajde večeras prvijenac u LP 

Henriquez i Pjaca na klupi. Kakva cast za Aru
Bili su oni 50%-50%. Sad ga je Ara preteko

Nema druzedubrovnik je napisao/la:Cileanac ima prednost ali je Hodzic bolji igrac i to moze i slijepac vidjeti. a.

@Ajax
Ne moraš odma' prozivati.. Ovdje niko normalan nije govorio da je Ara loš igrač. Nego on je Dinamov "projekat" tj nabijaju mu cijenu u domaćoj ligi a preko LP pokšuavaju prodati igrače koji su trenutno u prvom planu za zarađivanje miliona.
Svakako da je ovo velika stvar, jer ipak ostaviti Henriqueza na klupi nije mala stvar. Pa i Pjacu čak
Ne moraš odma' prozivati.. Ovdje niko normalan nije govorio da je Ara loš igrač. Nego on je Dinamov "projekat" tj nabijaju mu cijenu u domaćoj ligi a preko LP pokšuavaju prodati igrače koji su trenutno u prvom planu za zarađivanje miliona.
Svakako da je ovo velika stvar, jer ipak ostaviti Henriqueza na klupi nije mala stvar. Pa i Pjacu čak

Vjerujem da će ih nabušiti Grci, ali sretno, bilo bi mi kul da neki klub iz regije napravi podvig. 

Svi igraci su njihov projekat. @haritz Neki uspiju neki ne. Samo je vecina ovdje tvrdila da je Henriquez ispred njega sto nije tacno i to je pokazala ova utakmica sada jasno. Ljudi mu daju maksimalne sanse sada je sve do njega. I DA Ara mora cim prije da debituje. I to u sluzbenoj utakmici. Trebao je vec doduse protiv Andore.
-
- Kontakt:
Armin Hodzic ce veceras prestici IBisevica po broju nastupa u Ligi Prvaka a takodjer me interesuje Djurica ne vidim nigdje mora da sutra nastupa..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- DragonGirl
- Kontakt:
Sretno Armine! 

Jao koje poređenje..BigBigBang je napisao/la:Armin Hodzic ce veceras prestici IBisevica po broju nastupa u Ligi Prvaka a takodjer me interesuje Djurica ne vidim nigdje mora da sutra nastupa..