Slažem se u svemu, onako loše poluvrijeme ne možemo ponovitibear grylls je napisao/la:Veceras ih je sve islo nece u sljedecoj sigurno nece al se vidi razlika u odnosu na prve dvije koliko su bolje odigrali u obrani koliko smo mi samo imali turnovera velika trojka zakazal jedino wade nesto uradio al i on ispod prosjeka lebron slab a bosh kao sto rekoh Anthony>Bosh. Dakle danas nas nista nije islo i opet smo dobri bili prvo poluvrijeme kasnije neznam sta je bilo gledo sam negdje do polovine trece do one serije bostona i onda izgubio zivce sve stopalo.Sljedecu ce nas valjda ici sut nesmijemo ovoliko da poklanjamo lopti lebron mora bolje da cuva pierca znam da kad ga krene isto ko allena to je jako tesko al imao je danas prostora u nekoliko situacija i bosh neznam sta on moze nek kupi skokove i nek nesmeta u napadu.
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
lbj06miami
- Kontakt:
E veceras aBd svi na net i gledati odlucujucu pobijedu miamija za plasman u finale.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ma boston dobiva ove u 7 tekmi,ipak iskustvo je na strani Bostona.. I finale Dallas ili Oclahoma protiv Bostona,sta bolje od ovoga
Bolje bi bilo jedino da nam se nisi pojavio sa svojom glupošću.alfarouqaminu je napisao/la:Ma boston dobiva ove u 7 tekmi,ipak iskustvo je na strani Bostona.. I finale Dallas ili Oclahoma protiv Bostona,sta bolje od ovoga
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa ozbiljno ti kazem,boston dobiva sa 4-3,iskusvo je iskustvoBegonja je napisao/la:Bolje bi bilo jedino da nam se nisi pojavio sa svojom glupošću.alfarouqaminu je napisao/la:Ma boston dobiva ove u 7 tekmi,ipak iskustvo je na strani Bostona.. I finale Dallas ili Oclahoma protiv Bostona,sta bolje od ovoga
- bear grylls
- Kontakt:
Veceras onaj kloc spoelstra mora konacno da prednost da chalmersu i anthony a ne bibby i igauskasu. Chalmers bolje prenosi loptu nego bibby koji nam je u prosloj utakmici usporio svaki napad neznam zasto nisu loptu prenosili wade i lebron a bibby da se postavlja kao suter nema logike i naravno nasa niska petorka igra najbolju odbranu u ligi. Dalje lebron mora biti bolji i u napadu i u odbrani jako je los proslu bio, wade isto proslu najbolji od velike dvojke al i on ispod svog prosjeka i bosh neznam na njega sam toliko postova potrosio sve je receno veceras bi morao da ima strasnu utakmicu i do finala da igra kao zvijer da bi ih opet nazvao velikom trojkom.Mislim da cemo veceras dobiti rondo je povrijeden moramo to iskoristit dakle smo jaka odbrana i u napadu da radimo ono sto smo radili prve dvije ULAZI a ne **** sut forsiranje.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bear,to i ja mislim da treba vise da igra Chalmers, bibby je star i nije vise ni sjena igraca kakav je bio,mislim da chalmers moze pruziti vise od bibbyja, jer je sigurno zeljan dokazivanjabear grylls je napisao/la:Veceras onaj kloc spoelstra mora konacno da prednost da chalmersu i anthony a ne bibby i igauskasu. Chalmers bolje prenosi loptu nego bibby koji nam je u prosloj utakmici usporio svaki napad neznam zasto nisu loptu prenosili wade i lebron a bibby da se postavlja kao suter nema logike i naravno nasa niska petorka igra najbolju odbranu u ligi. Dalje lebron mora biti bolji i u napadu i u odbrani jako je los proslu bio, wade isto proslu najbolji od velike dvojke al i on ispod svog prosjeka i bosh neznam na njega sam toliko postova potrosio sve je receno veceras bi morao da ima strasnu utakmicu i do finala da igra kao zvijer da bi ih opet nazvao velikom trojkom.Mislim da cemo veceras dobiti rondo je povrijeden moramo to iskoristit dakle smo jaka odbrana i u napadu da radimo ono sto smo radili prve dvije ULAZI a ne **** sut forsiranje.
- bear grylls
- Kontakt:
imal ko link ??????????
http://extremegoal.weebly.com/bear grylls je napisao/la:imal ko link ??????????
- bear grylls
- Kontakt:
Hvala za link.Sto wade dijeli assistencije.
- bear grylls
- Kontakt:
Opet lebron nemoze da zautavi pierca mora ga tjerat da vise suta previse ulaza pierca i valjda cemo sad u drugoj cetvrtini vidjeti haslema malo 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Gdje ste luzeri
Dobija vam ovo Miami a vas nigdje
-
lbj06miami
- Kontakt:
Cuj nas nigdje, nego nije interesantno pisati svaki put kada misis da neko nije dobro odigrao, mislim svaki posjed.adnan24 je napisao/la:Gdje ste luzeri![]()
lbj06miami je napisao/la:Cuj nas nigdje, nego nije interesantno pisati svaki put kada misis da neko nije dobro odigrao, mislim svaki posjed.
Pa mogli ste onda bar na poluvremenu nesto prokomentarisati
Mislim da dobijate ovo do kraja...mnogo lakse postizete poene a ako nista drugo Wade ili James kad krenu na ulaz 2 slobodna su sigurna..
EDIT:
Sta promasi Rondo
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 10 maj 2011, 03:32, ukupno mijenjano 1 put.
jbt koja zavrsnica,znaci drhtim 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- bear grylls
- Kontakt:
Eh sad kako cemo zavrsit to je pitanje jao kako sam sad nervozan sve me strah novog promasaja u zadnjim trenutcima.
Dobra tekma pravo ,evo time out na 45 sekundi do kraja 2 razlike za Miami ,James je forsiro pred kraj ubacio je 11 ja mislim od njihovih zadnjih 13 poena ,sad cemo vidjet kakav ce biti ovih zadnjih 40 sekundi 
-
lbj06miami
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:jbt koja zavrsnica,znaci drhtim
- bear grylls
- Kontakt:
jeboga lebron ga **** **** ga izolacija sve picka materina **** jedno pa imal akcija pa soelstra sve ti **** aaaaaaaaaaaaaaaaaaa