FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema igraca koji je odigrao imalo kvalitetno vcrs, Serbecic je bez konkurencije....
Husref, vela havle.... Kako ti samo ekipu postavljas... Boze sacuvaj...
Idemo na derbi po pobjedu aBd.
Husref, vela havle.... Kako ti samo ekipu postavljas... Boze sacuvaj...
Idemo na derbi po pobjedu aBd.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Što je loše ekipu postavio? Krpi se kako zna i umije i nešto loše postavio. Ne rise svega ti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Bod ko kuca !
Drago mi je sto je Kurdic mozemo reci odigrao dobru utakmicu
Drago mi je sto je Kurdic mozemo reci odigrao dobru utakmicu
-
- Kontakt:
Puna saka brade! Pa gledali smo bravure Cruza koji je sesta opcija na krilu, sta drugo ocekivati?! Sve cestitke na borbi.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Ocekivao sam da ce srcem igrati to sto imamo od ekipe, sta su pokazali, imali su ljudi sanse vile nas nosale, nekakvi cruzi igraju, pizde materine, razumijem da nam fale kljucni igraci, ali brate ovo ne valja moje misljenje .emir79 je napisao/la:Sta si ti matereti ocekivao od ove ekipe?scudetto89 je napisao/la:Katastrofa ne znam koji im je kuracccccccc ?????? , i ovo sto igra nesto glume , kakvi su ovo kurci od igraca nikakve volje !!!!
Na derbiju daj boze ne rijeseno .
Ko se vraca za derbi?
04.10.2009 !
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kako ima vazda da neko sere ovdje u pm bez razloga
Zadnja izmjena: Kockoglavi, dana/u 28 avg 2019, 21:54, ukupno mijenjano 4 puta.
Bod ko kuca, a sada sugavica i puni plijen!!!
SAMO SUTI MOJ DJECACE PLAVI
SAMO SUTI MOJ DJECACE PLAVI
NEMA NAZAD
Zaboravljate ljudi da smo igrali bez 7-8 standardni igraca, pa ovo je C ekipa.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kurdic kod nas najbolji, ako se moze iko izdvojiti u ovom.
Cruza prvim avionom vratiti u favelu iz koje je došao.
Cruza prvim avionom vratiti u favelu iz koje je došao.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma dobar ba bod. Igrali sa C ekipom svegami. Krpimo se kako znamo i umijemo i opet bodove izvlačimo. Samo ovo je dobra stvar da se vidi na koga bi se od rezervi moglo računati ili ne. Kurdić da, Cruz ne.
X ko kuca jbg, idemo dobit derby i to je to.
Melji R'ajvo

Melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odličan bod s obzirom da smo igrali sa drugom postavom.
Neko sa komplet ekipom primi tricu za pola sata, a mi sa drugom postavom nismo primili go cijelu tekmu
Neko sa komplet ekipom primi tricu za pola sata, a mi sa drugom postavom nismo primili go cijelu tekmu

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zaboravljate ljudi da smo igrali bez 7-8 standardni igraca, pa ovo je C ekipa
U derbi ulazimo jaci za Gavrica, Lazica,Hodzica.
U derbi ulazimo jaci za Gavrica, Lazica,Hodzica.
Krste, hebem li ti Makedoniju i to onu sjevernu.
mislim da bi ipak više napravili da smo izašli sa sredinom Krste-Đokanović-Guzina i Milanovićem i Hebibom po krilima....ovako smo izgubili Hebiba cijeli meč zbog ekperimenta....poslije mogli ubaciti svježeg Mustafića u sredinu, Ahmeta i Šišića da smo ubacili...ovako smo spržili sva 3 centralna vezna....i ubili i ono malo opasnosti Hebiba....i Krste...
al hajd bod
idemo dalje....
al hajd bod
idemo dalje....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Široki bolji, nismo zaslužili bod. Najviše me Krste razočaro jer se od njega očekuje da nosi ovu ekipu večeras, ali nije ga bilo nigdje opet. Da nije dao go protiv Radnika, gdje su mu Tatar i Halid sve namjestili, moglo bi se reć da nije ništa odigro već 4 utakmice. Ako ponovi ovakvu igru na derbiju vratićemo se pognute glave s Grbavice. Odbrana sa Lazićem će biti ok, mada sam zadovoljan Kurdićem večeras. Generalno to je najbolji dio tima u dosadašnjem dijelu sezone. Đokanović ne bi smio početi derbi ako mislimo imati posjed i graditi napade iz odbrane.
Obzirom na sve, potpisao bi 0-0 u subotu odmah sad sa zadovoljstvom.
Obzirom na sve, potpisao bi 0-0 u subotu odmah sad sa zadovoljstvom.
Samo naprijed Saraj'vo!
Bod kao tri! Kurdić, Besim i Handžić super 
Hebibović i Krste loši...ali konačno smo u nečemu imali sreće

Hebibović i Krste loši...ali konačno smo u nečemu imali sreće

Scudetto89 ne dipr majketi. Djeca su odigrala kako su znala i umjela. Bod extra, vile su nas nosale pri kraju, konfuzija i neiskustvo su zamalo presudili. Sreca Siroki sto nezna sto ih nije islo. Za vaginolete nam se vraca par igraca, bice gusto bice 0:3 

U novi boj ...
Sta je problem reci da smo losi bili?AlfredNobel je napisao/la:Što je loše ekipu postavio? Krpi se kako zna i umije i nešto loše postavio. Ne rise svega ti.
Hebib prvi put igra na AMF,bez ikakve potrebe.. u po utakmice, mi u veznom sa Hodzicem i Hebibom...
Rastrkani, imali srece da valja...
Rezultat, kakvo je stanje bilo, odlican...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, gh0stHZ, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 32 gosta.