Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
A neko je reko da je grijeh? Ali kada izgubis u kojem finalu zaredom od glavnog rivala jeste bitan pokazatelj nemoci, i takvu osobu nazvati goatom moras da bas budes nerealni zadojeni fancic.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa i Toni nadal je priznao da je Rafa plakao nakon WB 2007
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
To je timski sport ali i to je malo smijesno..Pa mozda jeste ne znam ali nije pred kamerama dok je drzo govor haha ne znam u cemu sam vise uzivao u tome otvorenom cmizdrenju zbog nemoci ili onoj knedli u grlu na Wimbledonu prosle godine 

A šta fali ako je neko plakao? To pokazuje da je mentalno loš? I Đoković je cmizdrio na Olimpijadi, isto važi i za Nadala skoro na svakom GS turniru kojeg osvoji. Ne znamo mi kakvo je olakšanje/teret u tom trenutku prisutno. Nije ništa sramota yebemu. 

"We need to suffer. And we need to fight."
ma ljudima na balkanu smetaju muske suze hahaha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bas vala djokovic se isto rasplako.Uostalom meni je to cin hrabrosti,dokazujes da te boli briga jel ljude misle da si mekan ili nisi
#Punoljetstvo
Još će mu i zabraniti baratati emocijama
Ala smo mi čudan narod, nešto na fazon pećinskih ljudi, Europa i ostali su svjetlosnim godinama ispred nas. Najbolji primjer da vidiš kakva smo mi stoka da udješ na neki online forum i da pročitaš ovakve gluposti
Što je najgore qrčimo se da smo neko i nešto a jedni smo od najmutavijih ikad od postojanja.

Ala smo mi čudan narod, nešto na fazon pećinskih ljudi, Europa i ostali su svjetlosnim godinama ispred nas. Najbolji primjer da vidiš kakva smo mi stoka da udješ na neki online forum i da pročitaš ovakve gluposti

Što je najgore qrčimo se da smo neko i nešto a jedni smo od najmutavijih ikad od postojanja.
-
- Kontakt:
Ma pustite lika , 90% postova mu je pljuvanje LeBrona i Rogera , samo ga treba ignorisati, to najviše boli takve zadojene ...
Fino i kulturno sam mu odgovorio , bez vrijeđanja i provociranja , a on boli me qrac i yebeni ovo ono ...
Meni kad neko napiše i fino objasni , ja promijenim mišljenje, ali ovakvi zadojeni , tu nema lijeka ..
Lik se nije bavio sportom , i ne može da skonta , džaba sve ...
Mogao bi se i moderator malo pozabaviti sa ovakvim likovima kojima je 90% postova pljuvanje i provociranje , tačno lik kvari temu , bespotrebno...
Fino i kulturno sam mu odgovorio , bez vrijeđanja i provociranja , a on boli me qrac i yebeni ovo ono ...
Meni kad neko napiše i fino objasni , ja promijenim mišljenje, ali ovakvi zadojeni , tu nema lijeka ..
Lik se nije bavio sportom , i ne može da skonta , džaba sve ...
Mogao bi se i moderator malo pozabaviti sa ovakvim likovima kojima je 90% postova pljuvanje i provociranje , tačno lik kvari temu , bespotrebno...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Hajde ljudi ignore i vratite se AO
Samo zadojenim fanovima je argumentovano kritiziranje=pljuvanju i onda takvi dodju i pricaju o glupostima na forumu, pa da vide kakve vi gluposti pisete zabranili bi Bosni internet, bezocno laganje i mitomanija, ovaj bombaysaphire pise o jednom kada mu odgovoris krene kakiti o necemu sestom i onda sam pobjedonosno zakljuci kako je sagovornik glup, a lik nikad nista konkretno nije napisao samo gluposti i izvrtanje cinjenica.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Federer je gori od Mirze Basica,Rafa je solidan teniser nivo Goffina a Novak najveci sportista svih vremena.Pusti nas sad na miru
#Punoljetstvo
Evo klasicnog primjera limitiranog Fedtarda..nema argumenata pa napise **** od posta u kojem nekome imputira nesto sto nikada nije izgovoreno klasican limitrani lazljivac iq sobne temperature.
da ATP zabrani plakanje i radovanje !!!
hvala
hvala
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
zato sto je to argument za i protiv ,ko je kakav teniser...prvi put sam to od tebe procitao i jos se ne mogu nacuditi ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa nije bilo price o tome dok padobranci nisu krenuli sa tim, prica je bila o nadimku koji je legitiman...
Kad ste već kod nadimaka, @Paji orden treba dat što je smislio @BošnjoBoston nadimak, nešto najjače ikad, ubo je samo tako

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Moze li Svarci ucinit mec zanimljivim danas?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.