FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako nas ne pojedu na sredini biće dobro. Ne mogu igrati Đokanović i Mustafić. Možda griješim, ali daj bože.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jao sastava...
5 igraca do 21 godine u prvih 11.Hajde omladino deri to 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A Serbamiky_hz je napisao/la:5 igraca do 21 godine u prvih 11.Hajde omladino deri to

Dobro si ,onda 6.Gledaj Vinko evo mlada repka igraZip je napisao/la:A Serbamiky_hz je napisao/la:5 igraca do 21 godine u prvih 11.Hajde omladino deri to

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Polako, čo´ek štedi za novi stadion, ne može sve odmahAlfredNobel je napisao/la:Dosta ti je pesa, pređi na fifu.SanaBosna je napisao/la:Eto ima Sarajevo novog vlasnika, multi milionare.
Eh sad sta ceka? Sta ceka Sarajevo? Pa majka mu stara nije covjek kupio kluba da gleda kako se borimo za prvo mjesto u Premijer Ligu.
Mora tu biti ambicije za Ligu Sampiona ili Europa Liga.
Kako ja vidim nista jos znacajno nije uradio za kluba, je li uprava uopste u kontaktu sa njim? Pa da sam ja u klubu odma bi lapio telefon i hajmo, dogovarati se, traziti pare, igrace, Nije mi jasno sta rade, Od Tana nismo nista vidjeli.
Sad je prilika da se krene ozbiljna akcija i pripremiti ekipu za sledeci ciklus kvalifikavija za Ligu Sampiona ili Europa Liga. Kad vidim Dinamo ili Crvena Zvjezda odma mi muka dodje.
Da samo ulozi 10 miliona eura da dovede igrace 5 6 solidna igraca vec bi bili u grupnoj fazi.

- Crni gavran
- Kontakt:
Ne valja Vam anketa, nigdje Bilinog Polja
Nego kakva je ono zaj.ebancija od vase ekipe i pocetnog sastava, ni Tatara, ni Ahmetovica, i Gavrica, kombinovani sastav na Pecari. Ako ne izgubite svaka Vam cast, niko vam ravan nije

Nego kakva je ono zaj.ebancija od vase ekipe i pocetnog sastava, ni Tatara, ni Ahmetovica, i Gavrica, kombinovani sastav na Pecari. Ako ne izgubite svaka Vam cast, niko vam ravan nije

Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 28 avg 2019, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Pet akademaca u prvih 11.
Mnogo smo jaki!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Tatar povrijedjen, nema ga ni na vjecitom, Gavric kartoni, Ahmet jedva hoda...ovo je najbolje sto trenutno imamo...Crni gavran je napisao/la:Ne valja Vam anketa, nigdje Bilinog Polja![]()
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Crni gavran
- Kontakt:
Ljudi moji pa gdje su vam Sisic, Guzina....pa koliko to imate povrijedjenih....20YNWA je napisao/la:Tatar povrijedjen, nema ga ni na vjecitom, Gavric kartoni, Ahmet jedva hoda...ovo je najbolje sto trenutno imamo...Crni gavran je napisao/la:Ne valja Vam anketa, nigdje Bilinog Polja![]()

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
X ako izvucemo na konju smo,ali ja veceras vjerujem u pobjedu,ne znam zasto fakat 

Pa sta je vise s tim kondicionim u vraziju mater.Pola ekipe povrijedjeno. U subotu nece imati ko igrati 

Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 28 avg 2019, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Otprilike **** ti kondicionog i ma jkuCrni gavran je napisao/la:Ljudi moji pa gdje su vam Sisic, Guzina....pa koliko to imate povrijedjenih....20YNWA je napisao/la:Tatar povrijedjen, nema ga ni na vjecitom, Gavric kartoni, Ahmet jedva hoda...ovo je najbolje sto trenutno imamo...Crni gavran je napisao/la:Ne valja Vam anketa, nigdje Bilinog Polja![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Očekivna sastav, na poluvremenu izbaciti Hebiba i Velkoskog, ubaciti Šišića i Guzinu. Nadam se čudu i povoljnom rezultatu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Crni gavran
- Kontakt:
Hoce li biti neki link
Eto ih na klupi,i Sisic i Guzina.Nisu kvalitet za prvih 11.Crni gavran je napisao/la:Ljudi moji pa gdje su vam Sisic, Guzina....pa koliko to imate povrijedjenih....20YNWA je napisao/la:Tatar povrijedjen, nema ga ni na vjecitom, Gavric kartoni, Ahmet jedva hoda...ovo je najbolje sto trenutno imamo...Crni gavran je napisao/la:Ne valja Vam anketa, nigdje Bilinog Polja![]()
Link imas na **** kao i svaku tekmu Mojetv
Po meni od 11 igraca koji su vcrs prva postava, 9 ih je nasa druga postava, a samo dvojica (Kovacevic i Serbecic) iz udarne postave.
Odigrati muski kao u Glazgovu i Borisovu, pa sta god bude podrzati momke. Mozda je ovo i dobro za akademce, evo im sanse da se dokazu i ustale u prvih 11.
-------------Ahmetovic
----Tatar---Rahman--Oremus
---------Gavric-----Stanoje
Pidro--Lazic--ŠERBE--Hodzic
--------------KOVACEVIC
Odigrati muski kao u Glazgovu i Borisovu, pa sta god bude podrzati momke. Mozda je ovo i dobro za akademce, evo im sanse da se dokazu i ustale u prvih 11.
-------------Ahmetovic
----Tatar---Rahman--Oremus
---------Gavric-----Stanoje
Pidro--Lazic--ŠERBE--Hodzic
--------------KOVACEVIC
Dobro su otvorili sezonu, pa sad je bolje da Krste i Hebibovic polumrtvi igraju nego njih dvojica...Crni gavran je napisao/la:Ljudi moji pa gdje su vam Sisic, Guzina....pa koliko to imate povrijedjenih....20YNWA je napisao/la:Tatar povrijedjen, nema ga ni na vjecitom, Gavric kartoni, Ahmet jedva hoda...ovo je najbolje sto trenutno imamo...Crni gavran je napisao/la:Ne valja Vam anketa, nigdje Bilinog Polja![]()
Markovic
Hodzic* Lazic Dupovac Pidro
Stanojevic Gavric
Oremus Rahman Tatar
Ahmet*
Hodzic i Ahmet su na klupi, jer nema ko drugi biti, znaci ovo je ekipa koju veceras nema na raspologanju Husref, a za derbi se jedino vracaju Lazic i Gavric...
Sarajevo i Liverpool
Ma vala gledaj sastava sirokog takodjer. Ni kvesica,ni bagarica ni corica...bezveze
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Gomis99, PapakIzSa, perodeformero i 52 gosta.