FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2019, 15:43

miky_hz je napisao/la:

Mislim da kolega prica za trenera Pirica i njegove treninge ne za golmana :mrgreen:
za Denijala?
ma to je staromodno, i Slavko se furo na to Magathovi folovi uz stepenice gore-dole itd.
ništa to ne pije vode, 10 minuta je dovoljno liku koji zna da zabije gol ili da završi tekmu...pa atletičari nek trče...
kod nas Said sa 100 kila, kod kona ovaj na štakama Zeko...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 28 avg 2019, 15:47

Davno su prevazidjeni ti ruski fazoni spremanja igraca, brda, stepenice i sl. Sad se i fizicki dio radi s loptom, izuzev onog nekog osnovnog u smislu zagrijavanja i sl. Ne bi bilo lose na polusezoni angazovati onog Adnana Kineza, ako vec Jelaskovic ne moze uskladiti svoje obaveze ili ego?! Momak je profesionalac, mnogi nasi vrhunski sportisti treniraju s njim privatno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 28 avg 2019, 15:49

Denchi je napisao/la:Kaljanac sudi derbi, brz na kartonima i faulima, sjecka igru, zna se kome to odgovara.....
Prosli put kad nam je sudio bilo je sasvim ok, cini mi se da su manijaci pricali da je navijac fks, igrao za omladinsku skolu itd

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2019, 16:01

belosevic23 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Kaljanac sudi derbi, brz na kartonima i faulima, sjecka igru, zna se kome to odgovara.....
Prosli put kad nam je sudio bilo je sasvim ok, cini mi se da su manijaci pricali da je navijac fks, igrao za omladinsku skolu itd
5 žutih podijelio nama, 3 u prvom poluvremenu, svim bitnim igračima, kad je 2-2 završilo....nije sudio ovakve jake tekme skoro nikako....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2019, 16:09

Nisam ja nesto odusevljen Kaljancem,dosta sjecka igru i previse je lud na kartonima.Pa eto taj derbi prosli 2-2 kad je bilo 9 kartona podjeljeno nama 5 njima 4.Ove sezone covjek ima 2 utakmice podjelio 15 kartona :? Dodaj na to Husrefa i Amara da ce igrati da ne izgube,i da niko nece ici na glavu za pobjedu jel nula igra svima,plus sudiju koji kasapi sve zivo,ne obecava tekma u startu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 28 avg 2019, 16:11

:tokralju:
Hebo te ba Kaljanac, kad Ahmetovic ne moze u pi.ku zabit a ne širokom u centru ustaškog grotla.. haj cao odo sad na utakmicu a vi pitari uzivajte uz moju tv

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2019, 16:15

miky_hz je napisao/la:Nisam ja nesto odusevljen Kaljancem,dosta sjecka igru i previse je lud na kartonima.Pa eto taj derbi prosli 2-2 kad je bilo 9 kartona podjeljeno nama 5 njima 4.Ove sezone covjek ima 2 utakmice podjelio 15 kartona :? Dodaj na to Husrefa i Amara da ce igrati da ne izgube,i da niko nece ici na glavu za pobjedu jel nula igra svima,plus sudiju koji kasapi sve zivo,ne obecava tekma u startu.
ma njima ne odgovara, jer su oni još živi s bodom, nije kriza , nisu poniženi, nadigrani, probačeno kroz noge....vidio si gdje priča ide....znaju da ih nema na mapi ako se ubaci u višu brzinu i tempo, prespori su nazad, bekovi ****...

pfffff kako bi volio da ga Gavrić iz voleja spuca sa jedno 30m onako svjež, da ih umre par na tribini odma :rol: :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2019, 16:20

BICA je napisao/la::tokralju:
Hebo te ba Kaljanac, kad Ahmetovic ne moze u pi.ku zabit a ne širokom u centru ustaškog grotla.. haj cao odo sad na utakmicu a vi pitari uzivajte uz moju tv
hebo ti Tamaru đe ti je Bilbija obitelj :D :tralala:
jel vako ne može?

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 avg 2019, 16:22

Sretnooooooooooooooooooooo
U novi boj ...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 avg 2019, 16:23

Ma da je njih mlatnut pa onda ici dalje. Mene vise brinu te tekme poslije pauze :kafa: Pogotovo tekma FK Tuzla City - FK Sarajevo :mrgreen:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 28 avg 2019, 16:40

Denchi je napisao/la:
BICA je napisao/la::tokralju:
hebo ti Tamaru đe ti je Bilbija obitelj :D :tralala:
jel vako ne može?
Pridruzujem se zeljama, nema bez tamare nista
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 28 avg 2019, 16:42

Po meni je Kaljanac ok, još je naš :mrgreen:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2019, 16:43

AngelDiMaria je napisao/la: Pridruzujem se zeljama, nema bez tamare nista
vidi šta kaže pišaj BL...Four Seasons na Alti :D
https://www.instagram.com/p/B1T_1yCDKx_/

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2019, 16:49

tm01hzne je napisao/la:Po meni je Kaljanac ok, još je naš :mrgreen:
Krpić,Alispahić,Stanić(akademac)

sve naši samo jaši :D :urnebes: :rol: :njanjanja:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 28 avg 2019, 16:59

Denchi je napisao/la:
Joj joj Denchi sta ti meni radis hahahaah
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2019, 17:05

AngelDiMaria je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Joj joj Denchi sta ti meni radis hahahaah
al su šupci oni iz Borca, trebala im bit njihova Potura, otjeraše vaku šotaru iz kluba :facepalm:
gleaj sile :ljepota:
https://www.instagram.com/p/Bu1FvcUn-SU/

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 28 avg 2019, 17:22

Denchi je napisao/la:
tm01hzne je napisao/la:Po meni je Kaljanac ok, još je naš :mrgreen:
Krpić,Alispahić,Stanić(akademac)

sve naši samo jaši :D :urnebes: :rol: :njanjanja:
:lol:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 avg 2019, 17:26

**** tamari i sofiju igramo protiv ekipe kojoj tesko uzimamo bodove.

Treba igrat defanzivno cvrsto i netrisit se puno bio bi prezadovoljan sa bodom i bez zuti kartona i sa sto manje potrosene energije. Ubice su izgledale pravo dobro protiv skretnicara citavu utakmicu i mogu reci da su 80 minuta doninirali. Posle sb onda razmisljat o vasi.

Na njihovoj strani ce bit motivacioni faktor, zelice da se osveta za oduzamanje nevinosti prosli put, mi cemo bit izmoreni dosta povrijedeni i malo smo kvalitetni tako da ce bit remi..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 avg 2019, 17:32

zijan nam je danas jbg

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 28 avg 2019, 17:42

Denchi koji si ti stalker, ti stalkas ove njihove, ja ove nase. Samo nase zakljucane pa se moram potruditi. Nije mi ko tbi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, USB, Vanja8 i 31 gost.