Na master ligi ne mozea ovako hahahahaAlfredNobel je napisao/la:Dosta ti je pesa, pređi na fifu.SanaBosna je napisao/la:Eto ima Sarajevo novog vlasnika, multi milionare.
Eh sad sta ceka? Sta ceka Sarajevo? Pa majka mu stara nije covjek kupio kluba da gleda kako se borimo za prvo mjesto u Premijer Ligu.
Mora tu biti ambicije za Ligu Sampiona ili Europa Liga.
Kako ja vidim nista jos znacajno nije uradio za kluba, je li uprava uopste u kontaktu sa njim? Pa da sam ja u klubu odma bi lapio telefon i hajmo, dogovarati se, traziti pare, igrace, Nije mi jasno sta rade, Od Tana nismo nista vidjeli.
Sad je prilika da se krene ozbiljna akcija i pripremiti ekipu za sledeci ciklus kvalifikavija za Ligu Sampiona ili Europa Liga. Kad vidim Dinamo ili Crvena Zvjezda odma mi muka dodje.
Da samo ulozi 10 miliona eura da dovede igrace 5 6 solidna igraca vec bi bili u grupnoj fazi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kako nas nije stativa dijelila?
Ovdje stativa i tamo stativa. Itekako nas je stativa dijelila, nikad prije a ni poslije nismo bili ravnopravni.
Ovdje stativa i tamo stativa. Itekako nas je stativa dijelila, nikad prije a ni poslije nismo bili ravnopravni.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Jbmti Cluj prokleti. Kakvi smo mi samo maleri u toj evropi
Grijessite dusu, ta sstativa da je bio gol mi bi zabili jos dva, koliko smo bolji bili. Znaci, poderali smo ih u tom dijelu igre da su izgledali oni bas lose, psihicki. Nasi u naletu samo takvom, da je ova usla, em bi i oni morali krenuti naprijed, sto je bilo jos bolje a mmi smo vec tad bili psihicki iznad njih. Al jbg.
A da se moze reci da je bas stativa dijelila, nije, ali da bi taj gol velike sanse donio , itekako.
A da se moze reci da je bas stativa dijelila, nije, ali da bi taj gol velike sanse donio , itekako.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nisam ja, mislim da je @Duskajurisic il tako neki nick u pitanju. Nisam se ja nikad petljao oko tih treninga jer pojma nemam kad su.FrancescoTotti je napisao/la: Danas je tekma s listicom
Jel tebe @skoro zayebao ono pa si otisao da gledas trening po kisi a nije ga bilo

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- siroliver69
- Kontakt:
Da uložimo u igrace pa da ih naši stručnjaci kondiciono spreme i okoncaju im karijereemir18 je napisao/la:Gledaj Dinama i Zvezde sta rade u pm,treba uložiti u igrače koliko god isplati se 20 mil eura pa sta bi to značilo za naš klub...mogli bi lagano stadiom početi praviti.

Ovu rapsodiju koja se dešava u svlacionici kad cuju potencijalna pojačanja, bježat ce od nas glavom bez obzira.
Čuj stativa nas djelila od grupne faze

opet strumficici pisu po nasoj temi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jedan od ovih Benka/Benkara tako nesto je rekao za trening, mislim onom zlo87skoroalen je napisao/la:Nisam ja, mislim da je @Duskajurisic il tako neki nick u pitanju. Nisam se ja nikad petljao oko tih treninga jer pojma nemam kad su.FrancescoTotti je napisao/la: Danas je tekma s listicom
Jel tebe @skoro zayebao ono pa si otisao da gledas trening po kisi a nije ga bilo

Treba nac taj post, jedan od antologijskih trenutaka

1946~
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ken Choozlo87 je napisao/la:Eto Ken Choo, nemoj vise insajderskih Allaha tiSarajlijica1946 je napisao/la:Sreca pa sam otisaozlo87 je napisao/la:Ken choo sto lazes da je trening u 13 usta ti se pisam smrzo sam se ko picka

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Joj kad se sjetim toga 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Večeras bez pritiska po 3 boda!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Naprčim im se matere truhle.Kamuflazn je napisao/la:opet strumficici pisu po nasoj temi.
-
- Kontakt:
nije nas dijelila stativa od prolaza, ali bi nas itekako priblizila. ne bi je niko spominjao da je na bilo koji drugi nacin pogodio, al s pet metara na prazan go... joj hadzija sad me zadevera
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
GAZI USTAŠLUK!
-
- Kontakt:
Naravno danas Hz odnosno momci s sjevera idu na tekmu, treba to postovati vazda i svugdje uz svoj klub . Svaka im cast.
Benko je, Benko 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
a pitari ce da pisu po drustvenim mrezama i da zvižde.bordobijeli je napisao/la:Naravno danas Hz odnosno momci s sjevera idu na tekmu, treba to postovati vazda i svugdje uz svoj klub . Svaka im cast.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ogranicen broj mjesta, i rezervacije, ne znaci da ide raja striktno sa sjevera, plus dje pise da ja ne smijem na drugu tribinu otici. Hajd da vec jednom zatvorimo tu temu oko navijaca, treba nam jedinstvo.endeende je napisao/la:a pitari ce da pisu po drustvenim mrezama i da zvižde.bordobijeli je napisao/la:Naravno danas Hz odnosno momci s sjevera idu na tekmu, treba to postovati vazda i svugdje uz svoj klub . Svaka im cast.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"