Bolji je koga Husref stavi u tim . Mozda je Cruz imao los san . Kako mi sebi za pravo uzimamo se mjesati nekom u posao , a covjek 40 god. zivi od toga ?AngelDiMaria je napisao/la:Cruz je bolji od Sisica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja samo kažem ono sto sam do sad vidio, mislim da uz jednaku priliku cruz bi dosao sebi. 90-tak min iz prosle, i 14 min iz ove je maloSamozdravlje je napisao/la:Bolji je koga Husref stavi u tim . Mozda je Cruz imao los san . Kako mi sebi za pravo uzimamo se mjesati nekom u posao , a covjek 40 god. zivi od toga ?AngelDiMaria je napisao/la:Cruz je bolji od Sisica
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ne zaboravite da i Cruz ima samo 20 godina.
2 godine stariji od ĐokanovićaArnelv52 je napisao/la:Ne zaboravite da i Cruz ima samo 20 godina.
a isto kao Kovačević,Šabanović,Mustafić
al jbg valjda fudbalerima iz Brazila treba vremena da porastu i razviju se

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sto rece meni ovaj jedan ,eto kolk'o smo mi jarane jaki kad nama Brazilac sjedi na klupi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Prvi cu biti koji ce pozdraviti Husrefovu odluku da igra mlad fudbaler , ako i ne pruzi aman-zaman partiju . Teren i utakmice su jedini ulazni podatci SS da zna da li se moze racunati na tog mladog igraca . Cruzu zelim karijeru Neymara .Arnelv52 je napisao/la:Ne zaboravite da i Cruz ima samo 20 godina.
Il' smo samo mi Balkanci hrmpalije.
Mi smo druga najvisočija nacija u Europi + imamo najveću onu stvar. Kad sabereš nije ni čudo što nam je Cruz patuljak.
Eno onog njegovog zemljaka, isto sitan, pravi havariju po Parizu.
Nisam gledao kad je on ušao zadnju tekmu al' dovoljno mi je bilo prošlu protiv Čelika i Gabele (?) da vidim da momak ima talenta. Dvije utakmice i odmah asistencija.
Kako bude sezona odmicala siguran sam da će dobijati sve više prilika.

Mi smo druga najvisočija nacija u Europi + imamo najveću onu stvar. Kad sabereš nije ni čudo što nam je Cruz patuljak.
Eno onog njegovog zemljaka, isto sitan, pravi havariju po Parizu.
Nisam gledao kad je on ušao zadnju tekmu al' dovoljno mi je bilo prošlu protiv Čelika i Gabele (?) da vidim da momak ima talenta. Dvije utakmice i odmah asistencija.
Kako bude sezona odmicala siguran sam da će dobijati sve više prilika.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Poluodmoran prvotimac nam neće pomoć ni sutra a ni u subotu na derbiju.
Obzirom na veliki broj povreda i umor, moramo taktizirat i rizikovat. Složit ćemo se svi da nam je derbi dosta bitnija utakmica.
Trenutnih, po meni, najboljih 11 koje bi koristio na derbiju: Kovačević, Hodžić, Šerbečić, Lazić, Letić, Velkoski, Gavrić, Hebibović, Tatar(?), Milanović, Ahmetović
Na osnovu tog sastava bi pravio sastav za sutra, u situaciji smo da možemo "halalit" jednu utakmicu odnosno riskirat i igrat sa drugom postavom koja može i dosta dobrog pokazati. Možda iznenade a i da vidimo na koga ozbiljnije možemo računati u nastavku nakon najtežeg gostovanja.
Sutra bez dileme bi ovim igračima dao minutažu: Kovačević, Šabanović, Kurdić, xxx, Hodžić, Mustafić, Đokanović, Šišić, Guzina, Milanović, Handžić
Hodžić i Milanović su u oba sastava, pretprostavljam da su spremni čim idu, odmorili su jer su duže pauzirali i njima nije problem odradit 2 utakmice u 3-4 dana.
Obzirom na veliki broj povreda i umor, moramo taktizirat i rizikovat. Složit ćemo se svi da nam je derbi dosta bitnija utakmica.
Trenutnih, po meni, najboljih 11 koje bi koristio na derbiju: Kovačević, Hodžić, Šerbečić, Lazić, Letić, Velkoski, Gavrić, Hebibović, Tatar(?), Milanović, Ahmetović
Na osnovu tog sastava bi pravio sastav za sutra, u situaciji smo da možemo "halalit" jednu utakmicu odnosno riskirat i igrat sa drugom postavom koja može i dosta dobrog pokazati. Možda iznenade a i da vidimo na koga ozbiljnije možemo računati u nastavku nakon najtežeg gostovanja.
Sutra bez dileme bi ovim igračima dao minutažu: Kovačević, Šabanović, Kurdić, xxx, Hodžić, Mustafić, Đokanović, Šišić, Guzina, Milanović, Handžić
Hodžić i Milanović su u oba sastava, pretprostavljam da su spremni čim idu, odmorili su jer su duže pauzirali i njima nije problem odradit 2 utakmice u 3-4 dana.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
XXX najjačiBordoSarajevo je napisao/la:Poluodmoran prvotimac nam neće pomoć ni sutra a ni u subotu na derbiju.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pa jesmol divovi il nismoLecler je napisao/la:Samo treba od dva metra igrače dovodit

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel se ovo opet priča o najdebilnijoj temi zvanoj "sitan s 60kg za našu ligu"?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Sta je ono fksinfo posto lobotomija?
-
- Kontakt:
Potpuno razumijem nase Akademce , mislim na ove koji cekaju sansu. Pojavi se evo vanredna situacija i pokazu da ima hljeba u njima. Evo zasto razumijem:
- Kurdic izasao iz U19 i u klubu je gdje na njegovoj poziciji igraju Lazic , bio Mujakic , pa dosao Serbecic . Trenira sa njima , prosle god. odigrao 150 min. + 300 u Kupu. Ima neku platu , valjda i nesto premije za klupu . Evo ima i auto . Trenira u uredjenom klubu(pripreme Turska,Slovenija) i preporucio bi mu da od zime ili kraja sezone trazi klub gdje ce igrati. Naravno da se pita FKS i da je interes kluba najbitniji.
- Slicna je situacija i sa Mustaficem (Kapic,Crepulja,Rahmanovic,Stanojevic) imao je i ima od koga uciti , a ovi nadolazeci Djokanovic , Salcin ...su malo u tezoj situaciji , njima su instruktori povrijedjeni. Djokanovic je iskoristio te povrede i odigrao finih sati,dok je kod Salcina nesto zapelo ?
Svim Akademcima koji ne dostignu nivo Mujakica do 21 god. i da imaju sad ovaj status sa 21 god bi preporucio da u dogovoru sa Klubom potraze selameta (posudba , raskid ugovora ). Uvjeren sam da ce prosperirati u klubovima po Sloveniji i sl destinacijama . Nije to slucaj kao oni mladici koji su otisli sa 19 god. (premda neki skupljaju Evre , koliko toliko) . Bitno je djeci ili da igraju u klubovima nizeg nivoa od FKS ili treniraju sa dobrim "instruktorima". Mi cemo traziti rezultat i pojacanja (normala) , a Akademija nek iznjedri 1-2-3 -cu solidnih, Mashala .
- Kurdic izasao iz U19 i u klubu je gdje na njegovoj poziciji igraju Lazic , bio Mujakic , pa dosao Serbecic . Trenira sa njima , prosle god. odigrao 150 min. + 300 u Kupu. Ima neku platu , valjda i nesto premije za klupu . Evo ima i auto . Trenira u uredjenom klubu(pripreme Turska,Slovenija) i preporucio bi mu da od zime ili kraja sezone trazi klub gdje ce igrati. Naravno da se pita FKS i da je interes kluba najbitniji.
- Slicna je situacija i sa Mustaficem (Kapic,Crepulja,Rahmanovic,Stanojevic) imao je i ima od koga uciti , a ovi nadolazeci Djokanovic , Salcin ...su malo u tezoj situaciji , njima su instruktori povrijedjeni. Djokanovic je iskoristio te povrede i odigrao finih sati,dok je kod Salcina nesto zapelo ?
Svim Akademcima koji ne dostignu nivo Mujakica do 21 god. i da imaju sad ovaj status sa 21 god bi preporucio da u dogovoru sa Klubom potraze selameta (posudba , raskid ugovora ). Uvjeren sam da ce prosperirati u klubovima po Sloveniji i sl destinacijama . Nije to slucaj kao oni mladici koji su otisli sa 19 god. (premda neki skupljaju Evre , koliko toliko) . Bitno je djeci ili da igraju u klubovima nizeg nivoa od FKS ili treniraju sa dobrim "instruktorima". Mi cemo traziti rezultat i pojacanja (normala) , a Akademija nek iznjedri 1-2-3 -cu solidnih, Mashala .
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gledam kvote za sutrašnju utakmicu, pa mi blagi favoriti na najnezgodnijem gostovanju i to bez Lazića, Gavrića, Rahmanovića, Stanojevića, Oremuša, Tatara, pa vjerovatno i Hodžića i Milanovića jer su se tek vratili, bez Pidre, Dupovca.. koji smo mi NATO
FK Sarajevo
I ja sam bolji od Šišića.AngelDiMaria je napisao/la:Cruz je bolji od Sisica
samo zadnjih 10 godinaLakoste je napisao/la:Sta je ono fksinfo posto lobotomija?

a i štrumfići pišu

-
- Kontakt:
Upratih da banovase jednog od najboljih forumasa samo zato sto je postavio ss kako mu admin psuje i naziva ga svakakvim imenima.Denchi je napisao/la:samo zadnjih 10 godinaLakoste je napisao/la:Sta je ono fksinfo posto lobotomija?![]()
![]()
![]()
a i štrumfići pišu![]()
Post izbrisan brzinom svjetlosti.
Koji smo mi baksuzi. Skoro cijela ekipa nam povrijedjena.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.