Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Da li je moguce retardirani Curry da pola kosa ne mozes zabiti u II poluvremenu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
a evo gledam i meni treba, ovo je gotovo vjerovatno ce odmarati zadnju cetvrtinuLloriS je napisao/la:Krene ovaj ali Anthony nocas u bazen ne moze pogoditiBaltazar je napisao/la:evo ga, poludio je opet
- diplomatija
- Kontakt:
Ajde Eric **** ubaci jos dva, **** Li ti premier, da nisu dizali granicu lova bi moja vec bila.
- diplomatija
- Kontakt:
Hvala eric
-
- Kontakt:
al je vikend dobro krenuo
probudim se i pogledam kad na jednom listicu izrada noah over,na drugom s.antonio h2 za jedan poen i na trecem dolgoolov
velika se nesreca srucila na mene

probudim se i pogledam kad na jednom listicu izrada noah over,na drugom s.antonio h2 za jedan poen i na trecem dolgoolov
velika se nesreca srucila na mene

Napravio sam akaunt u premieru,al treba valjda duže da dodje ona kartica,jel mogu uplaćivat pare na depozit odma ili moram sačekat da dodje ta kartica?
Nad tobom sunce najljepše sja
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa možeš. Imaš članski broj na onom papiru što ti je dala radnica. Samo ti je to i potrebno. Kartica je samo "šminke radi".pinoglavi je napisao/la:Napravio sam akaunt u premieru,al treba valjda duže da dodje ona kartica,jel mogu uplaćivat pare na depozit odma ili moram sačekat da dodje ta kartica?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ZahvaljujemMonolog je napisao/la:Pa možeš. Imaš članski broj na onom papiru što ti je dala radnica. Samo ti je to i potrebno. Kartica je samo "šminke radi".pinoglavi je napisao/la:Napravio sam akaunt u premieru,al treba valjda duže da dodje ona kartica,jel mogu uplaćivat pare na depozit odma ili moram sačekat da dodje ta kartica?
Nad tobom sunce najljepše sja
zaspim sinoc 12 minuta do kraja,JR smith dao 13 poena a gubi New York 30 razlike,kontam nece ulazit..kad jutros ustajem usla budala u igru i dala jos 4 i prosla ova dvojica od 04:30
http://postimg.org/image/l5txtrhu5/
http://postimg.org/image/l5txtrhu5/
- majestic24
- Kontakt:
Hoce li ovaj Monaco zabiti gol u pm
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ništa se ne može pogoditi danas osim bayerna 

Visoko žestoko za Sarajevo grad !
-
- Kontakt:
Mladost Borca dobiva, a u pm!!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Bayern 4+ u premieru bio 1,85 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ajde Aris zabij gol samo 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Tri za tri. Oni njih uzeli dole 2:3, sad im vratili.Chupacabra je napisao/la:Mladost Borca dobiva, a u pm!!
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
zgmiky je napisao/la:Bayern-Schalke 04 over 1.5 1.pol 1.90
Bayern-Schalke 04 over 4.5 3.20
težak je ovo tjedan za goste iz Gelsenkirchena, nakon što su dočekali Reala u LP i primljenih 6 komada, očekujem nešto slično i od sile Bayerna koji je moćan, možda im neće dati baš 6 ali 5 bi mogao
@zgmiky Izgleda da te krenulo onako kako trebazgmiky je napisao/la:Rijeka-Split 1 2.00, oba daju i 3+ 2.35
Na Kantridu dolazi Split koji traži pravu formu, u prošlom kolu uspjeli su dobiti Zadra sa 3-1 na svom igralištu, no teško će to ponoviti na vrućoj Kantridi gdje nije slavio ni DInamo, Rijeka je imala 2-0 no na kraju su ispustili pobjedu nakon 3 minute dekoncentracije kada im ja Halilović uvalio dva komada.
Domaćin je bez poraza na svom terenu, a gost ima samo dvije pobjede u 11 susreta, zadnje dvije utakmice bile su 1-1 i 1-0 i mislim da je sada red na pobjedu domaćina, Split može zabiti gol, mislim da i hoće ali bodovi ostaju na Kantridi.
pokušati i prelaz X/1 4.45

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
bravo psv **** vas otac
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
inace lijep par danas Rijeka Split, i kec, i oba daju gol i vise od tri, iz keca u keca, sta hoces 

Evo tri dana padam na tenisu igranjem protiv Gombosa. Jbo majku čojk ne može pobijedit trening meč, a sad većem reda sve pobjede. Naštimano do bola

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.