pa valjda posle Odluka i raskida ima druga strana “klub” rok zalbe ,ali je to finansijski bilo previse pa je taj rok danas istekao i citaj transfermarkt od 11.2....a gledaj sta radi mali Zeljeznicar iz BL..

Haha koji paćenik. Ako nista barem sam pogodio da je NKZ najveci klub u kojem su igrali ti tvoji puleni.Zasto si iskompleksiran? Pa sretno ti, odjavi se i idi na temu tog Zelje iz BL.Dominantan je napisao/la:Jos jedna GRATIS edukacijska :
pa valjda posle Odluka i raskida ima druga strana “klub” rok zalbe ,ali je to finansijski bilo previse pa je taj rok danas istekao i citaj transfermarkt od 11.2....a gledaj sta radi mali Zeljeznicar iz BL..
Zato imamo kafansko veče kod tebe idemo edo bestcombe je napisao/la:Blago nama ako nam je Dominantni glavni problem. Imamo mi u klubu problem sem njega koliko hoces. I na kraju prosle sezone su nas napustili skoro svi igraci a nije im on bio menadzer. Koje tad bio kriv.
Yebo Denisa nas igraci napustaju i idu igrat u M.Mahalu.
Halo bolan. Pa mi jedva dogovorimo prijateljsku sa tim istim Zeljeznicarom.
U klubu raspad na paramparcad a nama Celo problem.
Ima dobre djece talentovane, bojim se da je za ove talentovane jedino resenje sto prije otic negdje drugo dok se ne gurnu u stranu skroz.Dominantan je napisao/la:Ajde ovako jer brkate loncice...
Napisao sam da dajem GRATIS instrukcije sto se tice Odluka i gdje se vasi pogubili i zvali sve redom i svakoga ali bezuspjesno!!!
A pomenuo sam Zelju iz BL imate tekmu pa vidite gdje ste sa trenutnim sastavom ili sa onim ljeti kad sam se kako kazete motao!
Tako da klub nisam ja srozao ili kako god to nazvali vec nisu ispunjavane obaveze!
A svi sto su otisli imaju angazmane ali su propozicije registracije takve da mora proci zalbeni rok koji je danas prosao...
Tu sam pratim Vas ima dobre djece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.