NK Zvijezda Gradačac

Dominantan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Dominantan » 08 feb 2019, 18:41

Jos jedna GRATIS edukacijska :

pa valjda posle Odluka i raskida ima druga strana “klub” rok zalbe ,ali je to finansijski bilo previse pa je taj rok danas istekao i citaj transfermarkt od 11.2....a gledaj sta radi mali Zeljeznicar iz BL..:)

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 08 feb 2019, 19:31

Ako je Jacimovic u Zeljeznicar iz Banja luke otisao onda je skroz prohlupo

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 08 feb 2019, 19:42

Dominantan je napisao/la:Jos jedna GRATIS edukacijska :

pa valjda posle Odluka i raskida ima druga strana “klub” rok zalbe ,ali je to finansijski bilo previse pa je taj rok danas istekao i citaj transfermarkt od 11.2....a gledaj sta radi mali Zeljeznicar iz BL..:)
Haha koji paćenik. Ako nista barem sam pogodio da je NKZ najveci klub u kojem su igrali ti tvoji puleni.Zasto si iskompleksiran? Pa sretno ti, odjavi se i idi na temu tog Zelje iz BL.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 08 feb 2019, 19:58

Denise ba ne brukaj se bezveze vie ako su kako kaze Nahid ti igrači spali da igraju u Zeljezničar BL onda su daleko dogurali.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 08 feb 2019, 20:06

Blago nama ako nam je Dominantni glavni problem. Imamo mi u klubu problem sem njega koliko hoces. I na kraju prosle sezone su nas napustili skoro svi igraci a nije im on bio menadzer. Koje tad bio kriv.
Yebo Denisa nas igraci napustaju i idu igrat u M.Mahalu.
Halo bolan. Pa mi jedva dogovorimo prijateljsku sa tim istim Zeljeznicarom.
U klubu raspad na paramparcad a nama Celo problem.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 08 feb 2019, 20:11

combe je napisao/la:Blago nama ako nam je Dominantni glavni problem. Imamo mi u klubu problem sem njega koliko hoces. I na kraju prosle sezone su nas napustili skoro svi igraci a nije im on bio menadzer. Koje tad bio kriv.
Yebo Denisa nas igraci napustaju i idu igrat u M.Mahalu.
Halo bolan. Pa mi jedva dogovorimo prijateljsku sa tim istim Zeljeznicarom.
U klubu raspad na paramparcad a nama Celo problem.
Zato imamo kafansko veče kod tebe idemo edo best :opaopa: :opaopa:

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 08 feb 2019, 20:27

combe fakat si vise naporan pa sto se ne obratis Saki Mustafu kojeg vrlo dobro poznajes isto kao i ja, smokiju, divljanu saidu pa kazes ulice ovdje samo bezveze pametujes i pljujes provaljen si prijatelju 1000% znam ko si al necu da otkrivam tvoj identitet jer mi je simpaticno sto se sa svima kacis, ja znam da ti si bolesnik za Zvijezdu isto kao i ja mozda i veci od mene al shvati da nema ko da uzme klub zato bezveze trosis rijeci i mudrujes ovdje jer si izuzeztno pametan covjekl

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 08 feb 2019, 20:33

Nemam ja protiv Mustafe Š. nista. Opstina daje kes i njega su stavili ispred opstine i u tom slucaju nek glumi baju nemam nista protiv. Al ovi ostali ku rcevi glavici sto glume nesto a od njih nikakvog hajra oni su problem.
Celo se popiso po njima i nama umjesto da su oni krivi kriv nam Celo kog realno boli rinaka za Zvijezdom.

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 08 feb 2019, 21:05

Ajde ovako jer brkate loncice...

Napisao sam da dajem GRATIS instrukcije sto se tice Odluka i gdje se vasi pogubili i zvali sve redom i svakoga ali bezuspjesno!!!

A pomenuo sam Zelju iz BL imate tekmu pa vidite gdje ste sa trenutnim sastavom ili sa onim ljeti kad sam se kako kazete motao!

Tako da klub nisam ja srozao ili kako god to nazvali vec nisu ispunjavane obaveze!

A svi sto su otisli imaju angazmane ali su propozicije registracije takve da mora proci zalbeni rok koji je danas prosao...

Tu sam pratim Vas ima dobre djece

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 08 feb 2019, 21:12

Edo best combe??? Ma deba stavam je... Edo je kralj kafanske muzike nije on combe... cvorkusan jedan je glavni kandidat.... Piska i jos par njih znaju ko je ali nikad netreba reci ko je matori combe.... to ce ostat tajna zauvijek... Matori combe je na jaslama... fin covjek voli Zvijezdu... extra lik e sad sto ovde neki misle da je on los to je njihov problem... combe ukazuje samo na cinjenice koje i mi svi znamo ali smo nemocni da sta uradimo... nije istina piska da se svadjao sa svakim... nikad nijedan problem snjim nisam imao...

Dominantni nas fino gazi... jos ce nam i koje nato dijete odvest ha ja

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 08 feb 2019, 21:20

Edo je kralj sad znamo sto je ljut jer mu izmakla stolica predsjednika kluba bit ce prilike,ajmo mi u kafanicu

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 08 feb 2019, 21:26

Ma vruca je to stolica... nedaj boze sjedit u njoj

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 08 feb 2019, 21:36

Combe zna mnogo o fudbalu, rukometu čovjek je tu vrti se po gradu zna mnogo toga, reci cu vam da je iskreni prijatelj Zvijezde uprave su odlazile i dolazile on je bio tu na tekmama on spada u jednog od onih 100 najbolesnijih i kad je kisa i kad je snijeg on je tu. Ne treba mu zamjerit ja sam prvi se kacio sa njim, ali dzabe on pise to ovdje kad ljude u klubu ne dotiče to, ja sam odustao nek vode ja cu pleskati to je lakse nego voditi Zvijezdu obaveza je to velika a i hipoteka, valja obezbediti sve ali je i ljudski reci ako nisi zato trenutno u Zvijezdi glavnu riječ vode Trener, Sekretar uprava je tek na trećem mjestu koliko kruze priče po gradu! Ali ako već oni vode klub sramota je da odigramo 4 utakmcia za citave pripreme pa kad smo ostali bez svih igrača bio sam tada u klubu imali smo više utakmica.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 08 feb 2019, 22:12

Dovidjento trans :njanjanja: :njanjanja: :bow: :opaopa:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 08 feb 2019, 22:49

Ako ko gleda sad utakmicu porto igra u gostima pa gledam onu trebinu ista ko kod nas pa da se onako nadkrije i ono iza gola reklame pa da se i u nas onako uradi da se ne vidi tamo sumadija kako bi bilo lijepo :D

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 08 feb 2019, 23:15

Dominantan je napisao/la:Ajde ovako jer brkate loncice...

Napisao sam da dajem GRATIS instrukcije sto se tice Odluka i gdje se vasi pogubili i zvali sve redom i svakoga ali bezuspjesno!!!

A pomenuo sam Zelju iz BL imate tekmu pa vidite gdje ste sa trenutnim sastavom ili sa onim ljeti kad sam se kako kazete motao!

Tako da klub nisam ja srozao ili kako god to nazvali vec nisu ispunjavane obaveze!

A svi sto su otisli imaju angazmane ali su propozicije registracije takve da mora proci zalbeni rok koji je danas prosao...

Tu sam pratim Vas ima dobre djece
Ima dobre djece talentovane, bojim se da je za ove talentovane jedino resenje sto prije otic negdje drugo dok se ne gurnu u stranu skroz.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 09 feb 2019, 14:08

Deremo bravo bravo :opaopa: :opaopa:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 feb 2019, 14:33

2-2 je trenutno.koga deremo baa
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 09 feb 2019, 14:35

Teska patnjava tamburaju nas nizeligasi iz rsa bjezi ba... u prvoj postavi teske kalaje... daj boze izgurat sezonu

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 09 feb 2019, 14:36

Antić deremo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.