Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kaze u pola 10 doso u radnju
U pola 9 tamo ubio zenu
A ja na dzumi bio u pola 2 tad nekako kaze ubio se ili su ga ubili
Pa nije gradacac 2 miliona ljudi da se ne zna naci neko koga trazis. Trazis ga da ga ne nadjes ja bih rekao
Kakve su se igre zakolutalo
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pola 11 dosao u radnju. Poslije toga na farmu, i kada je skontao da su ćorci, znao je da je gotovo. Cak i na tom zadnjem lajvu je rekao "odo napunit pistolj i idemo dalje". A dalje nije bilo, vjerovatno zahvaljujuci ovom covjeku.
Problem je sto ga policija nije trazila, nego je on trazio policiju. A policija bjezala.Pa nije gradacac 2 miliona ljudi da se ne zna naci neko koga trazis. Trazis ga da ga ne nadjes ja bih rekao
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
						L'art pour l'art.
To je protokol, vjerovatno su bjezali pojedinci, to ce im i nadlezni reci da se sklone dok ne dodje pojacanje, zbog svoje sigurnosti, jer postoji velika sansa da ce oplesti po policiji kad vidi istog. Ne branim muriju ali to "bjezanje" sto se spominje u smislu degradiranja je cisti protokol.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:13
Problem je sto ga policija nije trazila, nego je on trazio policiju. A policija bjezala.
- ASD
- Kontakt:
Osim ako nije imao tog policajca na piku zbog nekih stvari.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:23To je protokol, vjerovatno su bjezali pojedinci, to ce im i nadlezni reci da se sklone dok ne dodje pojacanje, zbog svoje sigurnosti, jer postoji velika sansa da ce oplesti po policiji kad vidi istog. Ne branim muriju ali to "bjezanje" sto se spominje u smislu degradiranja je cisti protokol.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:13
Problem je sto ga policija nije trazila, nego je on trazio policiju. A policija bjezala.
Tog sto je ranio vjerovatno, ali inace je to procedura/organizacija, ako je na jednoj lokaciji, perimeter, pa snajperi, pa izvlace se civili. Pa pregovori (ako ima taoca), pa tek onda obracun. Ako ista ovi su brzo reagovali i rijesili situaciju bez izgubljenog covjeka sa strane policije, efikasno odradjena akcija, barem po meni. Ali eto.ASD je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:33Osim ako nije imao tog policajca na piku zbog nekih stvari.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:23To je protokol, vjerovatno su bjezali pojedinci, to ce im i nadlezni reci da se sklone dok ne dodje pojacanje, zbog svoje sigurnosti, jer postoji velika sansa da ce oplesti po policiji kad vidi istog. Ne branim muriju ali to "bjezanje" sto se spominje u smislu degradiranja je cisti protokol.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:13
- akisarajevo92
- Kontakt:
reče tetka kod koje se krila sedam dana da je jedino jos policija znala gdje se sakrila i da mu je neko iz policije javio, uz to trebalo im skoro pola sata da dodju do kuce nakon sto je prijavljena otmica iako su udaljeni 1km

Don't believe the hype.
Svašta se sad i priča i pušta u eter. Još će Supermena od njega napraviti tim mahalanjem.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
						“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Marsal
- Kontakt:
Ako je istina da su policajci fakat bježali od njega   pa nije Rambo, nije imao pancir, nije imao automatsko oružje. Baš žalosno.
 pa nije Rambo, nije imao pancir, nije imao automatsko oružje. Baš žalosno. 
Mada razumijem donekle jer znam da su im ruke svezane, jaran mi je policajac u Zenici i hoće lik napustit da ode poštu vozat u Njemačkoj, kad mi počne pričat neke stvari bude mi ga žao.

pa nije Rambo, nije imao pancir, nije imao automatsko oružje. Baš žalosno.
 pa nije Rambo, nije imao pancir, nije imao automatsko oružje. Baš žalosno. Mada razumijem donekle jer znam da su im ruke svezane, jaran mi je policajac u Zenici i hoće lik napustit da ode poštu vozat u Njemačkoj, kad mi počne pričat neke stvari bude mi ga žao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kakvi se sve nesposobni likovi primaju u muriju preko štele nije mi ni čudno što su bježali. Jaki su samo kada nekog običnog čovjeka zaustave, tu silu ispoljavaju

- ASD
- Kontakt:
Koliko sam upratio, bježao je samo taj jedan. Kojeg je ovaj vjerovatno imao na piku.Marsal je napisao/la: ↑13 avg 2023, 09:06Ako je istina da su policajci fakat bježali od njegapa nije Rambo, nije imao pancir, nije imao automatsko oružje. Baš žalosno.
Mada razumijem donekle jer znam da su im ruke svezane, jaran mi je policajac u Zenici i hoće lik napustit da ode poštu vozat u Njemačkoj, kad mi počne pričat neke stvari bude mi ga žao.
- VivaLaStella
- Kontakt:
**** policiju i **** protokol ako on moze doc sav krvav, sa pistoljem u ruci, u kafic pun ljudi koji je 20m udaljen od stanice, a nijednog drota na vidiku. Pa super, znaci dok puca u obican narod sve je ok, a tek kad zapuca na policiju onda oni imaju pravo uzvratit vatru? **** te onda takva policija i drzava i zakon, to ni za qrac ne sluzi. Samo ovim mafijasima ide u korist.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:44Tog sto je ranio vjerovatno, ali inace je to procedura/organizacija, ako je na jednoj lokaciji, perimeter, pa snajperi, pa izvlace se civili. Pa pregovori (ako ima taoca), pa tek onda obracun. Ako ista ovi su brzo reagovali i rijesili situaciju bez izgubljenog covjeka sa strane policije, efikasno odradjena akcija, barem po meni. Ali eto.ASD je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:33Osim ako nije imao tog policajca na piku zbog nekih stvari.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:23
To je protokol, vjerovatno su bjezali pojedinci, to ce im i nadlezni reci da se sklone dok ne dodje pojacanje, zbog svoje sigurnosti, jer postoji velika sansa da ce oplesti po policiji kad vidi istog. Ne branim muriju ali to "bjezanje" sto se spominje u smislu degradiranja je cisti protokol.
Ovog policajca sto ga je ganjao, ne osudjujem. Monstrum je isao da ga ubije i on sam protiv njega nije mogao nista. Vec kad kazem "policija bjezi od njega" to mislim generalno. Citava jedna stanica se ne smije suociti sa jednim likom naoruzanim sa 9mm.... ko da je zolju imo sa sobom i 5 bajraktara u gepeku
L'art pour l'art.
						L'art pour l'art.
- VivaLaStella
- Kontakt:

Znaci nakon monstruoznog live videa dodje u kafic 20m od stanica i pita jel ima ovdje "taj i taj". Kad je shvatio da nema otisao dalje i sreo ovog Denisa nekih 100m od tog mjesta i ubio ga. Policije nigdje.
Btw sa stepenica od policije se moze vidjeti basta od Bambija
Jeste vidjeli video sa vanredne sjednice vijeca? I obracanje komandira policije?
Parafraziram:
"Cak i da je sud izdao rjesenje da se zrtva stavi pod zastitu, to monstruma ne bi sprijecilo da uradi sto je uradio. Zakoni i te stvari su za normalan narod i ne pomaze u ovakvim slucajevima"

L'art pour l'art.
						L'art pour l'art.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najgori moguci ishod, on ode u grob i odnese sve tajne. Sta je sa onim dijelom kada je navodno rekao da je vec ubio nekog. Onda ovaj dio oko upetljanih ljudi u mutne poslove. I zadnje sto je njemu smrt bila najbolja kazna, najpostenije je bilo da je bio na meti drugih robijasa do kraja zivota.
Opet na kraju ce biti tresla se gora rodio se mis i oko ove sutkinje, a i oko mutnih poslova u Gradaccu. Trebalo je prevrnuti citav Gradacac da se nesto postigne.

Opet na kraju ce biti tresla se gora rodio se mis i oko ove sutkinje, a i oko mutnih poslova u Gradaccu. Trebalo je prevrnuti citav Gradacac da se nesto postigne.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nije neki relevantan izvor i tesko je za slušati ovo žensko preseravanje i meljanje, ali eto
L'art pour l'art.
						L'art pour l'art.
Imam rođaka, bio policajac i relativno mlad otišao u penziju, čim je kroz te njihove beneficije ostvario pravo na penziju. Pitam ga što, jer jbg još je mlad, bolja plata nego penzija, kaže nije moglo pod kožu više šta je samo gledao među tom njihovom strukturom. Da je morao penziju čekati duže i on bi batalio.
Sad ove babske price, rekla kazala nikom ne donose dobro, opet ce se neko potvoriti bez razloga.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:49
Nije neki relevantan izvor i tesko je za slušati ovo žensko preseravanje i meljanje, ali eto
2006-te, 2007-te je u Gradaccu ubijen momak 17 godina koji je bio tad s njim i jos dvojicom, ubistvo nikad nije rasvijetljeno i 99% je mislio na to ubistvo.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:41Najgori moguci ishod, on ode u grob i odnese sve tajne. Sta je sa onim dijelom kada je navodno rekao da je vec ubio nekog. Onda ovaj dio oko upetljanih ljudi u mutne poslove. I zadnje sto je njemu smrt bila najbolja kazna, najpostenije je bilo da je bio na meti drugih robijasa do kraja zivota.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Druze čovjek je bio terror, bez zajebancije. Živim dobar dio života po Tuzli i Živinicama, hodam i po citavoj BiH, onakvu stoku još nisam vidio nigdje.
On vs. policija koju je ovaj "gospodin" (PDA):

ispunio nekopetentnim kadrom u zamjenu za glas i PDA plakat u dvorištu kuće. Postavio komandira koji kaže da zakon važi za normalne ljude, a ne ove monstrume

Who wins?

Pa mene je prije jedno 4 godine zaustavio jedan drot iz tih maljutkinih redova.. Hoce da mi piše kaznu jer mi ne radi "ono drugo rikverc svjetlo"........
Ima određenu težinu ovo sto priča. Sad je li ona izdala djevojku ili nije, ne možeš znat bez čvrstih dokaza koji vjerovatno ne postoje
L'art pour l'art.
						L'art pour l'art.
Ma to sam shvatio i to vjerujem, nego mislim na ove koji ga afirmativnije opisuju, nevjerovatno.
- ASD
- Kontakt:
Dokaze bi se možda moglo naći na ibstagramu u porukama. Ako fb pristane da mu otkljuca profil zbog ubistava.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:19Druze čovjek je bio terror, bez zajebancije. Živim dobar dio života po Tuzli i Živinicama, hodam i po citavoj BiH, onakvu stoku još nisam vidio nigdje.
On vs. policija koju je ovaj "gospodin" (PDA):
ispunio nekopetentnim kadrom u zamjenu za glas i PDA plakat u dvorištu kuće. Postavio komandira koji kaže da zakon važi za normalne ljude, a ne ove monstrume
Who wins?
Pa mene je prije jedno 4 godine zaustavio jedan drot iz tih maljutkinih redova.. Hoce da mi piše kaznu jer mi ne radi "ono drugo rikverc svjetlo"........@nerkolfc
Ima određenu težinu ovo sto priča. Sad je li ona izdala djevojku ili nije, ne možeš znat bez čvrstih dokaza koji vjerovatno ne postoje
Mada mislim da se to ne bi mglo koristiti kod nas na sudu.