a Jasmina?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kod nas vazda neki cirkus treneri. Milos Kostic, Krcmarevic, Ivkovic, Marenzi, Basic. To sve igrači boli glava.. al pravi ljakse, krivih usta. Fol pametan. Nije ni čudo što mu se divi.zgembo.i.sda bot, dva focaka..
Bašiću je ovo šansa karijere i prilika kakvu mladi treneri uglavnom čekaju.
E sad, ako je vjerovati forumskim stručnjacima, mi imamo odličnu ekipu, samo je nedostajao neko da to uklopi. Tako da nam je sad Evropa sigurna, a naredne sezone skidamo Zrinju sa trona. Napali bi titulu i ove godine samo da je došao par kola ranije.
E sad, ako je vjerovati forumskim stručnjacima, mi imamo odličnu ekipu, samo je nedostajao neko da to uklopi. Tako da nam je sad Evropa sigurna, a naredne sezone skidamo Zrinju sa trona. Napali bi titulu i ove godine samo da je došao par kola ranije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Pa mi i imamo ekipu za top 3 jer je ova liga goli kur@c. Mi bi sa 3-4 uigrane akcije bili komotno drugi ili treci. Basic ako ne uspije 3-4 akcije uigrati i poceti uciti igrace kako se igraju BRZE kontre i kako se trebaju postaviti kod auta onda nek se oprosti na kraju sezone.Virtu4l je napisao/la: ↑16 apr 2023, 16:19Bašiću je ovo šansa karijere i prilika kakvu mladi treneri uglavnom čekaju.
E sad, ako je vjerovati forumskim stručnjacima, mi imamo odličnu ekipu, samo je nedostajao neko da to uklopi. Tako da nam je sad Evropa sigurna, a naredne sezone skidamo Zrinju sa trona.
S obzirom kako igraju trebali bi plakatiHulahopka je napisao/la: ↑16 apr 2023, 07:50Ma jq ba. Trebaju ići pored stadiona i plakati, stvarno. Slažem se.Mamba21 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 04:30Što se tiče naših igrača jedino je Štiliću stalo do onog grba, ovo ostalo možeš sve popišati.
Gledam jučer izvještaj Sloga - Posušje, Sloga ima izradjenu akciju, stvarno prelijep gol iz prekida.
Ne vidim opciju da ovi igrači mogu da se dignu, gledam ih jučer kod stadiona, idu smiju se, boli njih ona stvar, što mi svoje živce kidamo i nerviramo se. Stvarno su jadovi krenuvši od Krpića pa do Bendera.
-
- Kontakt:
Dva najbolja igrača idu za 0eura. Bravo uprava, bravo sportski direktor (koji nam redovno uzima titule), ma bravo svi!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Vodi li najbolje poluvrijeme u zadnjih 5 godina u Evropu? Postoji li takvo pravilo?
Jeste opasni nema sta.estufi98 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 16:33S obzirom kako igraju trebali bi plakatiHulahopka je napisao/la: ↑16 apr 2023, 07:50Ma jq ba. Trebaju ići pored stadiona i plakati, stvarno. Slažem se.Mamba21 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 04:30Što se tiče naših igrača jedino je Štiliću stalo do onog grba, ovo ostalo možeš sve popišati.
Gledam jučer izvještaj Sloga - Posušje, Sloga ima izradjenu akciju, stvarno prelijep gol iz prekida.
Ne vidim opciju da ovi igrači mogu da se dignu, gledam ih jučer kod stadiona, idu smiju se, boli njih ona stvar, što mi svoje živce kidamo i nerviramo se. Stvarno su jadovi krenuvši od Krpića pa do Bendera.
- MocMahale444
Santosu se valjda podebljao ugovor ali opet odbijen.sanjinlego je napisao/la: ↑16 apr 2023, 16:39Dva najbolja igrača idu za 0eura. Bravo uprava, bravo sportski direktor (koji nam redovno uzima titule), ma bravo svi!
Za Hodzica nemam blage.
Eldar i Vošnjak iz Slobode bi bili dobri za ekipu kad bi ih kako mogli zaganjati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Čuo sam da ćemo zbog tog poluvremena biti nosiocidrzgemboadislic je napisao/la: ↑16 apr 2023, 16:53Vodi li najbolje poluvrijeme u zadnjih 5 godina u Evropu? Postoji li takvo pravilo?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Period Srijeda-Subota je možda i ključan za ovu sezonu, posebno sa strane psihe i vjerovanja trenera i ekipe u kvalitet, snagu i energiju koji (ne)imaju. Mislim da bi pobjedom, i prolaskom protiv Veleža dobili i Široki u subotu, i ponovo prvenstveno sami sebi vratili vjeru da možemo u Europu na kraju sezpone. Dva boda smo od trećeg mjesta, koje nam dolazi na Grbavicu (i Velež i Široki), a vjerovatno će u Europu i četvrti. U principu plasman u ovom momentu nije toliko kritičan (spomenuh -2) koliko loše izgledamo na terenu. Da li može, i koliko Bašić unaprijediti ekipu za 5 dana vidjećemo već u srijedu. Nadam se da ćemo u velikom broju podržati trenera i ekipu, i na kraju zadovoljni napustiti Grbavicu.
Da ce nesto promijenit, hoce sigurno. Provaljeni smo od ostalih trenera kako igramo, tako da promjena je sto posto tu. Kako ce postavit ekipu i sta ce smislit to ne mogu ni pretpostaviti…VeteranSA je napisao/la: ↑16 apr 2023, 19:08Period Srijeda-Subota je možda i ključan za ovu sezonu, posebno sa strane psihe i vjerovanja trenera i ekipe u kvalitet, snagu i energiju koji (ne)imaju. Mislim da bi pobjedom, i prolaskom protiv Veleža dobili i Široki u subotu, i ponovo prvenstveno sami sebi vratili vjeru da možemo u Europu na kraju sezpone. Dva boda smo od trećeg mjesta, koje nam dolazi na Grbavicu (i Velež i Široki), a vjerovatno će u Europu i četvrti. U principu plasman u ovom momentu nije toliko kritičan (spomenuh -2) koliko loše izgledamo na terenu. Da li može, i koliko Bašić unaprijediti ekipu za 5 dana vidjećemo već u srijedu. Nadam se da ćemo u velikom broju podržati trenera i ekipu, i na kraju zadovoljni napustiti Grbavicu.
Za Santosa se traži profesionalan ugovor, a samim tim ugovorom mora se platiti naknada za treniranje oko 150 hiljada maraka.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
djecak jesi rasporedio knjige, il ce mama ipak?
Osam godina od ubistva rahmetli Mirze i na danasnju godisnjicu smrad provocira prijatelje i njegovu porodicu. U pamet braco
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sta je bilo ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 16 apr 2023, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
dolazio izo danas usliko se i stori lupio jos pjesma na storiju vrati se na mjesto zlocina.. porodicu mu je*em !
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Drzavo stidi se
Treba ga na igman zavezat i kerove gladne pustit
Treba ga na igman zavezat i kerove gladne pustit