FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kod nas 9 godina vec nisu normalne okolnosti moj Ljoze .D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Fili Erić
Irfan Fejzić
Luka Miletić
Jasmin Čeliković
Ivan Milićević
Eldar Šehić
PETAR BOJO
MEHMED ALISPAHIĆ
Samir Bekrić
IVAN LENDRIĆ
Ovo su igraci kojima se NE SMIJE produžiti ugovor.
Irfan Fejzić
Luka Miletić
Jasmin Čeliković
Ivan Milićević
Eldar Šehić
PETAR BOJO
MEHMED ALISPAHIĆ
Samir Bekrić
IVAN LENDRIĆ
Ovo su igraci kojima se NE SMIJE produžiti ugovor.
Pa pogledaj koliko drugi timovi mjenjaju trenera tokom sezone, a nista od toga nisu dobili, a mi u jos vecem kurcu. Ovako bi imao trenera koji ti traje 3-4 mjeseca, pa opet na novo.LjoZee je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:04Necu da lazem - nije mi bila mrska scena.![]()
Ali, poenta je u dogadjaju ne u akterima. U normalnim okolnostima sa zdravim odnosima to se ne smije desavati.
Najmanje je znanje ovdje bilo bitno. Nova energija, pozitivan sok. Ovako verglali i glavom gurali kroz zid. Ni znanje ni kvalitet niti su nit ce doci do izrazaja.
Ponuditi raskid:
Štilić
Juričić
Miličević
Veselinović
Bekrić
Blažević
Stevanović
Mujezinović
Cekaj vi bi jednog bilo kojeg igraca iz ove generacije ostavili ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ne bi da su mi iz oka ispali. Klosari najobicniji.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Citam i ne vjerujem,ljudi prave listu kao ko treba ostati,sve i jednog nabiti nogom.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:33Ne bi da su mi iz oka ispali. Klosari najobicniji.
@meha moj bratko ponuditi raskide pod cijenu svega
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
delinjo je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:34Citam i ne vjerujem,ljudi prave listu kao ko treba ostati,sve i jednog nabiti nogom.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:33Ne bi da su mi iz oka ispali. Klosari najobicniji.
@delinjo čekam te na 20.000 postova,da ti čestitam brate,malo ko to može

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Ma od ovoga je 13 hilajda od prosle godine i ovog sranja sa koronom,toliko vremena imamRoki12 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:37delinjo je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:34Citam i ne vjerujem,ljudi prave listu kao ko treba ostati,sve i jednog nabiti nogom.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:33
Ne bi da su mi iz oka ispali. Klosari najobicniji.
@delinjo čekam te na 20.000 postova,da ti čestitam brate,malo ko to može![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:34Citam i ne vjerujem,ljudi prave listu kao ko treba ostati,sve i jednog nabiti nogom.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:33Ne bi da su mi iz oka ispali. Klosari najobicniji.
Ma napravit u statutu stavku da nema nijednog povratnika igraca trenera nicega i otjerat sve ove debile. Daleko im kuca od nase bila.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Start je realno za minimalno 3 utakmice suspenzije, u normalnoj drzavi odnosno gdje fudbalski savez vode ozbiljni ljudi, ova mazga nebi vidio fudbalskog terena do maja mjeseca.
@igrajlopte 🐦
Ma pusti vidiš da ovim baterija navijačima smeta što pišemo o tome kako su nam sudije otele bar 10 bodova s kojim bi skroz druga priča bila. Treba da nam ne sviraju penale, poništavaju golove, sviraju protiv nas nepostoječe penale, ne daju kartone kad nas lome, otimaju titule i da je to sve normalno i da ne pričamo o tome. ako to spomenemo onda pravimo teorije zavjere i trolamo. Odgovorno tvrdim da bi i Borcu i pitarima svirali onaj prvi penal i da bi utakmica bila produžena 8 minuta. Ne mogu da shvatim kako od silne mržnje prema Amaru koji nam je najviše trofeja i radosti donjeo ne vide ništa drugo.KANA je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:31Evo sad prekrsaj na Mesijem ista situacija kad je Anel protiv Olmpika pucao pa poslije fauliran I to.mu jos zuti dao
Samo je jedna razlika izmedju danasnjeg i prethodnih sudija tokom ovog proljetnog dijela. Ovi drugi nam ne bi svirali ove danasnje ocigledne situacije.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Meraak1921
- Kontakt:
Stavi ako možeš i Hirošev faul za crveni pri kraju prvog poluvremena da vide ovi kako su teorije zavjere da nam sudije otimaju bodove.
- svrakino1921
- Kontakt:
I navodno vakcine protiv korone preko njega iz Rusije htjeli nabavit

- svrakino1921
- Kontakt:
Čovjek koji će nabaviti vakcine za FBiH osuđivan zbog utaje poreza
11.03.2021 14:23 Autor: K. K.
Fadil Novalić, premijer Federacije BiH, najavio je danas da će Vlada potpisati dva ugovora o nabavci vakcina.
“Četiri kompanije su poslale pet ponuda, a poredale su ih po brzini isporuke, što je nama ključno, kao i po cijenama. Zanimljivo je da su sve cijene iste i iznose 17 eura po dozi”, kazao je Novalić.
Dodao je da će se potpisati dva ugovora za ruski Sputnik V i to sa kompanijom MGM Farm Kakanj.
Drugu ponuda je od Krajinagroup.
Iako je Novalić najavljivao transparentnost tokom procesa nabavke, sam izbor kompanije izaziva sumnju.
Posebno se to odnosi na kompaniju MGM iz Kaknja.
Naime, suvlasnik ove kompanije je Mensur Mušija. On je poznat kao investitor i glavni čovjek fudbalskog kluba Mladost iz Doboja kod Kanja, ali i po tome da je osuđivan za utaju poreza.
Naime, kantonalni sud u Zenici početkom 2016. godine osudio je Mensura Mušiju kao odgovorno lice i suvlasnika firme “MGM Farm” na godinu dana zatvora zbog izbjegavanja plaćanja poreza na dobit.
U presudi Kantonalnog suda u Zenici navedeno je da je Mušija od dobavljača tražio da novac od premija, umjesto na račun u BiH, uplaćuju na račun firme otvoren u Sloveniji. Ukupan iznos uplaćenih premija iznosio je više od 7,7 miliona maraka.
“Ovaj oporezivi prihod nije proveden u poslovnim knjigama pravnog lica „MGM Farm“ d.o.o. Kakanj izbjegavši obračun plaćanja poreza na dobit u iznosu od 1.006.868,85 KM, na koji način je za sebe i ostale suosnivače pribavio imovinsku korist u navedenom iznosu, oštetivši budžet Zeničko-dobojskog kantona za iznos od 1.006.868,85 KM”, navedeno je obrazloženju presude Kantonalnog suda.
Mensur Mušija priznao je krivicu i platio milion maraka poreza.
11.03.2021 14:23 Autor: K. K.
Fadil Novalić, premijer Federacije BiH, najavio je danas da će Vlada potpisati dva ugovora o nabavci vakcina.
“Četiri kompanije su poslale pet ponuda, a poredale su ih po brzini isporuke, što je nama ključno, kao i po cijenama. Zanimljivo je da su sve cijene iste i iznose 17 eura po dozi”, kazao je Novalić.
Dodao je da će se potpisati dva ugovora za ruski Sputnik V i to sa kompanijom MGM Farm Kakanj.
Drugu ponuda je od Krajinagroup.
Iako je Novalić najavljivao transparentnost tokom procesa nabavke, sam izbor kompanije izaziva sumnju.
Posebno se to odnosi na kompaniju MGM iz Kaknja.
Naime, suvlasnik ove kompanije je Mensur Mušija. On je poznat kao investitor i glavni čovjek fudbalskog kluba Mladost iz Doboja kod Kanja, ali i po tome da je osuđivan za utaju poreza.
Naime, kantonalni sud u Zenici početkom 2016. godine osudio je Mensura Mušiju kao odgovorno lice i suvlasnika firme “MGM Farm” na godinu dana zatvora zbog izbjegavanja plaćanja poreza na dobit.
U presudi Kantonalnog suda u Zenici navedeno je da je Mušija od dobavljača tražio da novac od premija, umjesto na račun u BiH, uplaćuju na račun firme otvoren u Sloveniji. Ukupan iznos uplaćenih premija iznosio je više od 7,7 miliona maraka.
“Ovaj oporezivi prihod nije proveden u poslovnim knjigama pravnog lica „MGM Farm“ d.o.o. Kakanj izbjegavši obračun plaćanja poreza na dobit u iznosu od 1.006.868,85 KM, na koji način je za sebe i ostale suosnivače pribavio imovinsku korist u navedenom iznosu, oštetivši budžet Zeničko-dobojskog kantona za iznos od 1.006.868,85 KM”, navedeno je obrazloženju presude Kantonalnog suda.
Mensur Mušija priznao je krivicu i platio milion maraka poreza.