Ma Šabanovića na stopera dede mi ko RamosYNWA je napisao/la:Koga ubacitu na stopera, kad treba i Ahmeta odmoritiElCartel11 je napisao/la:Hajmo pogadjanja, koji je nas sljedeci igrac koji se zadobiti neku povredu?
Tipujem na Serbecica, jer momak prije dolaska u nas klub nije igrao nikako, a kod nas otkad je dosao je ritam skoro non stop vikend-srijeda-vikend, pregorjet ce momak.
Nadam se, da ce ga Hue izvuci vani najkasnije u 60min, vise nam je potreban u derbiju.
Samo da kako treba prodju ove dvije tekme, dva remija su za slavlje, a onako ni porazi nisu kiksevi, i nešto sto je katastrofa, ipak su to uz gostovanje Zrinjskom utakmice gdje je x dobar rezultat i kad idemo sa najjacim timom...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mogao bi Bagaric ovo preskociti,svakako mu je gotov transferStrateg Plavo-Bijelih se osvrnuo i na stanje u ekipi kazavši da će se mnogo više znati nakon večerašnjeg treninga.
- Večeras ćemo znati u kakvom je stanju par igrača. Prije svega tu mislim na Bagarića koji je osjetio malo zadnju ložu, Jović ima problema s listom, tako da ćemo biti pametniji nakon večerašnjeg treninga. Derbi protiv Željezničara je iza nas. Svi znamo što je bilo, ostaje žal, ali mi se moramo okrenuti utakmici protiv Sarajeva i moramo napraviti sve da uzmemo ta tri boda, dodao je Ćorić.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Izgleda da je kod Tatara stradao trbusni zid i da ce morati na operaciju. Izvor Radio Sarajevo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma ja,predpostavljao samtm01hzne je napisao/la:MojaTV, kao i svaku gostujućuKrste11 je napisao/la:Hoce li iko prenositi utakmicu sutra?
Trbusni zid je zayeban, pitanje je sta jel hernija ili misic neki. Ako je ovo prvo to je 2 do 3 sedmice pauze, ako je misic neki, onda je to yebeno pravo, najmanje dva mjeseca s terapijama
Hahhahahahha nek nas ima 11 sa izadjemo na teren to je najbitnije 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Boli nas **** prijavimo Husrefa i Hadzica za derbi da ih otresemo ko slinuPantelija je napisao/la:Hahhahahahha nek nas ima 11 sa izadjemo na teren to je najbitnije
Valjda se nece jos neko povrijediti kad bude kenjo
Ma ovo je stvarno katastrofa, fkt jesu li ovo sve slucajnosti ili se nesto pogresno radilo na pripremama, treninzima... Bas nevjerovatna situacija,pa evo zadnjih par mjeseci 11 igraca je bilo povrijedeno.Stroj1946 je napisao/la:Valjda se nece jos neko povrijediti kad bude kenjo
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma sta znam ko bi mogao mozda Letic? Valjda moze pola sata izdrzati na tom polozaju. Recimo Hodzic na klupi ulazi u igru oko 60min umjesto Serbecica, zauzima poziciju lijevog beka (koju je igrao u Evropi), a Letic zauzme poziciju Serbecica.pitara je napisao/la:Ma Šabanovića na stopera dede mi ko RamosYNWA je napisao/la:Koga ubacitu na stopera, kad treba i Ahmeta odmoritiElCartel11 je napisao/la:Hajmo pogadjanja, koji je nas sljedeci igrac koji se zadobiti neku povredu?
Tipujem na Serbecica, jer momak prije dolaska u nas klub nije igrao nikako, a kod nas otkad je dosao je ritam skoro non stop vikend-srijeda-vikend, pregorjet ce momak.
Nadam se, da ce ga Hue izvuci vani najkasnije u 60min, vise nam je potreban u derbiju.
Samo da kako treba prodju ove dvije tekme, dva remija su za slavlje, a onako ni porazi nisu kiksevi, i nešto sto je katastrofa, ipak su to uz gostovanje Zrinjskom utakmice gdje je x dobar rezultat i kad idemo sa najjacim timom...
Stoperski par bi bio onda Kurdic - Letic

Ali bolje i popusiti proti listice, a da imamo zdrave igrace za posle, nego nedaj Boze, da nam se opet neki povrijedi na mjesec dana i vise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Treba nase igrace umotati u deke i onda preko onaj najlon zastitni da se prevezu do listice , odmotati ih tek pred ulazom na stadionu...
Ovo je fakat nevjerovatno, ima li ekipa u evropi da joj se ovo desilo?
Ev sad bas citamPantelija je napisao/la:Treba nase igrace umotati u deke i onda preko onaj najlon zastitni da se prevezu do listice , odmotati ih tek pred ulazom na stadionu...
Jos oni Evropu nisu igraliStigla potvrda: James Rodriguez je deveti igrač Reala koji se povrijedio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
SEAT - kopira nas barsamiky_hz je napisao/la:Ev sad bas citamPantelija je napisao/la:Treba nase igrace umotati u deke i onda preko onaj najlon zastitni da se prevezu do listice , odmotati ih tek pred ulazom na stadionu...
Jos oni Evropu nisu igraliStigla potvrda: James Rodriguez je deveti igrač Reala koji se povrijedio
Povrede- kopira nas real

I kaze nismo evropski klub

- ThrillerHz
- Kontakt:
Izgleda i Zidan psovao svom kondicionomPantelija je napisao/la:SEAT - kopira nas barsamiky_hz je napisao/la:Ev sad bas citamPantelija je napisao/la:Treba nase igrace umotati u deke i onda preko onaj najlon zastitni da se prevezu do listice , odmotati ih tek pred ulazom na stadionu...
Povrede- kopira nas real![]()
I kaze nismo evropski klub

GAZI KATOLIFILIJU!
Koliko moramo biti sretni zbog kampa ljudi dragimiky_hz je napisao/la:

Kako sam ponosan na ovo...
Nije to naravno kako smo svi ocekivali, al je vrhunski za nase uslove.
NIKAD PODCIJENJIVATI NESTO STO JE NASE.
Sigurno je mislio da Mujić liječi komplekse na njemu...tak je 'kriv' za oba kartonamiky_hz je napisao/la:

- ElCartel11
- Kontakt:
Fali nam bus u nasim bojama i imenom FK Sarajevo
kafa

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,