da naravno, tačnije Platini...stoka s istoka je napisao/la:To na Wikipediji je UEFA pisala, hvala ti na objašnjenjumuXmania je napisao/la:Dečko ne brojimo mi tako, UEFA je tako izbrojala...Gigant je napisao/la:Ne, brojacemo sve njihove, i prije osnivanja PL, i poslije, a ostalim klubovima necemo brojati, jer...eto onakohahahah...koji cirkus
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Pa eto, važe. Blago vama.stoka s istoka je napisao/la:Ne možemo mi nikad biti tu negdje, jer titula iz bivše Juge vrijedi kao pet iz ove naše ako ne i više.Cuspajz je napisao/la: i jesi sretan bio,ipak kad se bolje pogleda tu smo negdje po titulama jer osvojili ste cevljanovice 2 puta
Pa da vi ste poznati po tome zadnjih godina da osvajte turnire rezdelija po srednjoj Bosni i vašar kupove po Srbiji
@alSaik
NSBiH ima kontinuitet od 1994 i sve titule važe, tako i one Čelikove osvojene 1994, 1995,... pa i ona 1999.
Vec sam negdje na odgovarucoj temi i pisao o ovome, prije svega ja zelim reci da je ovo moje misljenje s kojim se ti ne moras slagati ili eventualno ja ne moram biti u pravu.A moje misljenje povodom ovoga je: da mladji sarajevski klub ublehari i nema opravdano pokrice za to da najavi borbu za titulu iz vise razloga, prije svega finansiskih a sa druge strane nema igrackih kvaliteta da bi me jos lakse razumio mislim da niste nadomjestili odalazak 5 prvotimaca adekvatnim pojacanjima a to je polovina igraca u polju, s druge strane mi smo izgubili tek dva bitna igraca i donekle popunili te pozicije te zadrzali veliki dio tima od prosle godine na tome se i temelji moj optimizam vezano za ovu sezonu kad je Zeljo u pitanju.S druge strane mislim da mladji sarajevski klub ima problem i unutar struktura kluba imamo i mi ali nije tog tipa i nije tako drastican i da je jedan od glavnih uslova za nesto vise u nasoj ligi ta stabilnost unutar kluba.Eto bez imalo subjetivnosti onako cisto realno moj stav i jos jednom podvalacim ne mora biti da sam ja u pravu ali mi stvari izgledaju tako na osnovu i mojih saznanja sta se desava kod vas u klubu s druge strane se moze okrenuti na pozitivno nasa liga je cudna jer nikad ne znas kako moze ici i Zeljo je bio u slicnim situacijama pa pisem poucen dosadasnjim iskustvom.Gigant je napisao/la:Jbt ovo meni nije jasno nikako...vi koji ste 8 godina bili u sjeni, bez euro takmicenja, odjednom racunate na neke duple krune, a Sarajevo koje svake godine bude u vrhu tabele, borbi za titulu, odjednom nema medju konkurentima :)stvarno smijesno...ok, i ja kazem siroki je uvijek konkurent za titulu, ali gurati zrinjski, a ne spomenuti tu Sarajevo, je u najmanju ruku smijesno...al eto, posto ste svkako objektivni, onda neka vam i budepile87 je napisao/la: Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A Pile po cemu se taj tvoj optimizam temelji, jer ste vidjeli koliko vama znace ta vasa dva igraca, a najbolje se pokazalo protiv hapoela...vi prije svega niste imali kvalitetnu ekipu, i to se mozes sloziti, a i ne moras, jer nisi objektivan, tako da mislim da ste sada slabiji...sto se nas tice, mi jesmo ostali bez 5 igraca od kojih su dvojica bili okosnica (skoro i muminovic) ostale i ne gledam kao gubitak, i jesmo uzeli sest novih koji treba da se dokazu, ali ja ti kazem veliki je pomak napravljen u upravi, u atmosferi u klubu, a to ce se i pokazati...opet kazem, ti miozes imati svoje misljenje, ali treba biti objektivan...ja pored mog kluba u borbi za titulu vidim siroki ali i zeljeznicar, iako znam da nemate tu kvalitetu...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Stole iz Bora
- Kontakt:
OBJEKTIVNO je kad navijac anamo onih kaze da ce se njegov tim boriti za titulu a usput zna da njihov gradski rival (onaj stariji) nema kvalitetu za istu borbu.
NIJE OBJEKTIVNO kad navijac Zelje kaze da vidi svoj tim u borbi za titulu a da njegovog gradskog rivala ne vidi u toj borbi.
To su neke nove definicije objektivnosti izgleda ...
NIJE OBJEKTIVNO kad navijac Zelje kaze da vidi svoj tim u borbi za titulu a da njegovog gradskog rivala ne vidi u toj borbi.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ne vidim temeljem čega si navijači klubova iz BiH uzimaju za pravo govoriti "vidjelo se protiv Hapoeal da ne možete osvojiti titulu"? Da to nije možda Sarajevo - Hapoel, ili Široki, Borac, Zrinjski? Ne daj bože Čelik ili Velež? Smiješni ste.
Mi osvojimo titulu, ali ne - oni imaju atmosferu u klubu i značajne promjene u Upravi. Pa ima i Čelik, pobogu.
Mi osvojimo titulu, ali ne - oni imaju atmosferu u klubu i značajne promjene u Upravi. Pa ima i Čelik, pobogu.

THE gigantu, ti koji govoris da je Zeljo bio u sjeni 8 godina i pokusavas onda kao biti objektivan je smjesno!
Kao sto boccaccio jedne prilike rece: "ja sam najmirniji kada najave titulu, znam da je nece osvojiti"
Dobre su vam promjene
blokiran racun 
Kao sto boccaccio jedne prilike rece: "ja sam najmirniji kada najave titulu, znam da je nece osvojiti"

Dobre su vam promjene

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Optimizam pa bice dovoljno da ti kazem da imamo Amara, covjeka koji zna sta radi i ubjedjen sam da cemo kao tim opet najbolje izgledati bez obzira sto neki imaju kvalitetnije pojedince tipa Siroki, mi smo ih dobili i u Sirokom na timsku igru i fizicku spremu.Bez imalo pardona mogu reci da imamo najbolji strucni stab u drzavi od momka koji se bavi fizickom spremom igraca do Brke pa do onog vodonose koji se pojavio sinoc na treninguGigant je napisao/la:A Pile po cemu se taj tvoj optimizam temelji, jer ste vidjeli koliko vama znace ta vasa dva igraca, a najbolje se pokazalo protiv hapoela...vi prije svega niste imali kvalitetnu ekipu, i to se mozes sloziti, a i ne moras, jer nisi objektivan, tako da mislim da ste sada slabiji...sto se nas tice, mi jesmo ostali bez 5 igraca od kojih su dvojica bili okosnica (skoro i muminovic) ostale i ne gledam kao gubitak, i jesmo uzeli sest novih koji treba da se dokazu, ali ja ti kazem veliki je pomak napravljen u upravi, u atmosferi u klubu, a to ce se i pokazati...opet kazem, ti miozes imati svoje misljenje, ali treba biti objektivan...ja pored mog kluba u borbi za titulu vidim siroki ali i zeljeznicar, iako znam da nemate tu kvalitetu...

Zeba je vise nego dostojna zamjena za Bekrica cak cu se usuditi reci da smo napravili iskorak sa njim, dok Visaca moze biti i bolji od Bucana ovu sezonu.
Skoroje jedan od najboljih igraca u drzavi i podrazumjevalo se da necete moci nadomjestiti njegov odlazak, Muminovic je bio jedan od boljih u mladjem sarajevskom ligasu ali ne vidim igraca koji je dostojna zamjena i za njega eventualno ovaj sto je igrao u drugoj poljskoj ligi, momak ima slifa.Maxo, Beli i Rizvanovic su losije odigrali ali kao posljedica toga je losa situacija u klubu koja je bila a vjerujem da su bolji igraci od ovih koji su dovedeni kao zamjene uostalom to pokazuju i klubovi u koje su otisli.
Nevezano za ovu moju palamudu brojaka za godisnje SJEVER se krece oko 150!!!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 04 avg 2010, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
hahahaha...ipak nisam mislio tako, ali nebitno sada...ko je shvatio razumjet ce...Stole iz Bora je napisao/la:OBJEKTIVNO je kad navijac anamo onih kaze da ce se njegov tim boriti za titulu a usput zna da njihov gradski rival (onaj stariji) nema kvalitetu za istu borbu.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Stvarno si gigant!!!Gigant je napisao/la:hahahaha...ipak nisam mislio tako, ali nebitno sada...ko je shvatio razumjet ce...Stole iz Bora je napisao/la:OBJEKTIVNO je kad navijac anamo onih kaze da ce se njegov tim boriti za titulu a usput zna da njihov gradski rival (onaj stariji) nema kvalitetu za istu borbu.
neko ima standarde a neko brojkepile87 je napisao/la:Nevezano za ovu moju palamudu brojaka za godisnje SJEVER se krece oko 150!!!

Premijer liga BiH, 1. kolo
Radovanović: Pametnom igrom do pobjede
Fudbaleri Željezničara uoči večerašnje utakmice s Olimpikom jutros su odradili trening, te su otišli u karantin. Početak prvenstva nosi dozu neizvjesnosti, no iz tabora momčadi s Grbavice uvjereni su u pozitivan rezultat.
"Prva utakmica je uvijek neizvjesna pa će po mom mišljenju tako biti i večeras. Očekujem tešku utakmicu, pogotovo iz razloga što smo mi aktuelni šampioni, te sam uvjeren da će svi protiv nas ulaziti sa željom da nam 'skini skalp'. Međutim, teško će to kome uspjeti", rekao je za SportSport.ba Mirko Radovanović i dodao:
"U utakmicu moramo ući smireno. Ne smijemo srljati. Imamo kvalitet da ponovimo prošlosezonski rezultat i mislim da ćemo to već večaras i dokazati. Dobro se poznajemo, iskusniji smo i to nam mnogo znači. Olimpik ima dobru momčad, no uz veliku podršku s tribinama možemo do pobjede."
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40873.htm
Radovanović: Pametnom igrom do pobjede
Fudbaleri Željezničara uoči večerašnje utakmice s Olimpikom jutros su odradili trening, te su otišli u karantin. Početak prvenstva nosi dozu neizvjesnosti, no iz tabora momčadi s Grbavice uvjereni su u pozitivan rezultat.
"Prva utakmica je uvijek neizvjesna pa će po mom mišljenju tako biti i večeras. Očekujem tešku utakmicu, pogotovo iz razloga što smo mi aktuelni šampioni, te sam uvjeren da će svi protiv nas ulaziti sa željom da nam 'skini skalp'. Međutim, teško će to kome uspjeti", rekao je za SportSport.ba Mirko Radovanović i dodao:
"U utakmicu moramo ući smireno. Ne smijemo srljati. Imamo kvalitet da ponovimo prošlosezonski rezultat i mislim da ćemo to već večaras i dokazati. Dobro se poznajemo, iskusniji smo i to nam mnogo znači. Olimpik ima dobru momčad, no uz veliku podršku s tribinama možemo do pobjede."
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40873.htm
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kako god si mislio i sta god si mislio tako ispade. A ko je shvatio taj ce valjda i razumjeti ...Gigant je napisao/la:hahahaha...ipak nisam mislio tako, ali nebitno sada...ko je shvatio razumjet ce...Stole iz Bora je napisao/la:OBJEKTIVNO je kad navijac anamo onih kaze da ce se njegov tim boriti za titulu a usput zna da njihov gradski rival (onaj stariji) nema kvalitetu za istu borbu.

AMAR OSIM
Ma fakticki radi se o malo vise od 6 sati prodaje sto je izniman rezultat s obzirom da nije bilo nikave kampanje za prodaju karata i nekog marketinga, dok ce za jug potraznja biti najvece na dan utakmice na Grbavici i pored jako loseg angazmana kluba oko prodaje sezonskih za ocekivati je da bar 1000 bude prodano a uz malo truda i kreativnosti i naravno neke finansiske inekcije moglo je to puno bolje i trebalo je!Seyo_TM je napisao/la:neko ima standarde a neko brojkepile87 je napisao/la:Nevezano za ovu moju palamudu brojaka za godisnje SJEVER se krece oko 150!!!
Islo bi i za jug danas, da su se sjetili da rade malo duze, jer se okupljaju iza 5...ALI samo nek ne puca . . . !
Sada bez zajebancije, jesu li vam te clanske kao nekad prije sto su bile, neki se kuponi otkidaju, ili ste i vi presli na drugi sistem...ozb pitam...pile87 je napisao/la:Ma fakticki radi se o malo vise od 6 sati prodaje sto je izniman rezultat s obzirom da nije bilo nikave kampanje za prodaju karata i nekog marketinga, dok ce za jug potraznja biti najvece na dan utakmice na Grbavici i pored jako loseg angazmana kluba oko prodaje sezonskih za ocekivati je da bar 1000 bude prodano a uz malo truda i kreativnosti i naravno neke finansiske inekcije moglo je to puno bolje i trebalo je!Seyo_TM je napisao/la:neko ima standarde a neko brojkepile87 je napisao/la:Nevezano za ovu moju palamudu brojaka za godisnje SJEVER se krece oko 150!!!
Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...
Ma isto kao i kod vas bar kod!Gigant je napisao/la:Sada bez zajebancije, jesu li vam te clanske kao nekad prije sto su bile, neki se kuponi otkidaju, ili ste i vi presli na drugi sistem...ozb pitam...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 04 avg 2010, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
fino sam pitao...Seyo_TM je napisao/la:Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...
Skeniranje supkaGigant je napisao/la:fino sam pitao...Seyo_TM je napisao/la:Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...

Edit: Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(76 post(ov)a / 37.44% od postova korisnika/ce)
Zadnja izmjena: Avatar, dana/u 04 avg 2010, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP i 32 gosta.