Aha eno ga prikazase pored linije. Pobudalio cova.Sanjin je napisao/la:Mancini trenercina.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Aha eno ga prikazase pored linije. Pobudalio cova.Sanjin je napisao/la:Mancini trenercina.
S kime da igra i kad udje?JohnnyDinamitas je napisao/la:dobra vijest ovog 0:2 je da mozemo sigurni biti da dzeko ulazi danas
+ jedna izmjena već potrošena, mislim da je sve gotovogringobih je napisao/la:S kime da igra i kad udje?JohnnyDinamitas je napisao/la:dobra vijest ovog 0:2 je da mozemo sigurni biti da dzeko ulazi danas
I to sto velis. City danas igra svoju igru "ho-ruk" ili u prevodu samo salji dalje loptu. Da nije kod mene pa makar i u mom golu zavrsila. Elem totalno neorganizovano i bezidejno.gringobih je napisao/la:S kime da igra i kad udje?JohnnyDinamitas je napisao/la:dobra vijest ovog 0:2 je da mozemo sigurni biti da dzeko ulazi danas
To je ona klasična igra Cityja, totalno moćno i neuništivo !soccerfan je napisao/la:I to sto velis. City danas igra svoju igru "ho-ruk" ili u prevodu samo salji dalje loptu. Da nije kod mene pa makar i u mom golu zavrsila. Elem totalno neorganizovano i bezidejno.gringobih je napisao/la:S kime da igra i kad udje?JohnnyDinamitas je napisao/la:dobra vijest ovog 0:2 je da mozemo sigurni biti da dzeko ulazi danas
Pa kad su "pametni" . Oni Barca nit ce kad biti nit bilo koji drugi tim osim Barce moze biti Barca. Ova Barca se godinama gradi a oni bi to preko noci. E nece moci. Ocajno izgledaju.To je ona klasična igra Cityja, totalno moćno i neuništivo !
Oće da oponašaju 'agresivniju Barcu' sa igračima koji nemaju nikakve kolektivne veze jedni između drugih . Svi su navikli da igraju na svoj način i jednostavno se pokušavaju uklopit u tu neku igru ali nemaju pojma.
Nece jos dugo. Bez brige.vendeta87 je napisao/la:Ovja Mancini je jednostavno idiot i nula od trenera. Niako mi nije jasno kako ovi vlasnici Cityja i dalje trpe.
JA pratim na foxu al necuh to. Ajd nadam se da ce ponovo spomenuti u drugom pol. Ovaj De Gea izgleda nesigurno nekako.JohnnyDinamitas je napisao/la:komentator na foxu je usred utakmice rekao nesto "manchester united on asmir begovic from stoke" jel iko saslusao??
Jeste... Prokomentarisao je da je Man. Utd. zainteresovan za Begovica zbog nestabilne forme De Gea i Lindegaard.JohnnyDinamitas je napisao/la:komentator na foxu je usred utakmice rekao nesto "manchester united on asmir begovic from stoke" jel iko saslusao??
I sta ce pokazati ?JohnnyDinamitas je napisao/la:dobra vijest ovog 0:2 je da mozemo sigurni biti da dzeko ulazi danas
Nisu ni blizu igrali isti igraci. Nema Kolarova, Dzeke, Lescota, ,Richardsa,Johnsona,Milnera.Sanjin je napisao/la:Igrali su isti igraci i prosle sezone pa
su utrpali 6 komada.Jednostavno Mancini
mijenja previse sastav i ko onda moze biti u
formi.Vidi se na terenu sve kao da nikad prije
nisu igrali totalno pogubljeni.
Jah ,samo jos kad znas da te je taj isti sa istom ekipom prosle sezone na tvom terenu castio sesticom i uzeo titulu ispred nosa,onda je ta glava malo felsava a rep prekratak.voltron30 je napisao/la:Prototip utakmice u kojoj se fino može vidjeti s jedne strane stručnjak na klupi, čiji tim ima glavu i rep, kao i rukopis samog trenera, te s druge strane tim razmaženih milionera čiji trener je običan balvan, koji ni sam ne zna ko mu šta treba igrati u ekipi.
Zar ona sestica nije bila na Old Trafordu?harishp je napisao/la:Jah ,samo jos kad znas da te je taj isti sa istom ekipom prosle sezone na tvom terenu castio sesticom i uzeo titulu ispred nosa,onda je ta glava malo felsava a rep prekratak.voltron30 je napisao/la:Prototip utakmice u kojoj se fino može vidjeti s jedne strane stručnjak na klupi, čiji tim ima glavu i rep, kao i rukopis samog trenera, te s druge strane tim razmaženih milionera čiji trener je običan balvan, koji ni sam ne zna ko mu šta treba igrati u ekipi.