Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 avg 2023, 21:37

Jedino za sta je rahmetli Nizama kriva, jeste sto nije bila spremna da se bori za zivot. Dakle uzmes pistolj, noz ili nesto i ides u samoodbranu.

Zenama generalno trebaju odbrambene edukacije.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 avg 2023, 21:41

nikad jaci vatromet i na Ilidzi, otvaraju trg koncertom, koji nedostatak empatije u pm
Don't believe the hype.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 avg 2023, 21:46

Zene nemaju adekvatnu zastitu kad su u pitanju ovakve stvari, ne samo kod nas, ovakvi slucajevi su svakodnevnica i u Njemackoj, Austriji itd, ne bih rekao da je ovo samo problem kod nas. Jedna prijava obicno ne donese nista osim nekih labavih mjera gdje te svakako nasilnik moze pronaci, vecinom je prekasno.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 avg 2023, 21:51

alemsa je napisao/la:
12 avg 2023, 21:21

Ma izgleda da kad je vec "zasro", rijesio da pobije i s kim se jos zamjerio, jer je znao ishod ove price a u zatvor izgleda nije htio. Ubojstva iz ljubomore se desavaju otkako ljudi postoje, no vecina tih ode u zatvor. I Kuduz odnosno Jusuf je otiso u torza, pusten kad je rat poceo, nasao je pastorku, koju je uzeo sebi i oboje su poginuli zajedno negdje u Sarajevu u ratu.
Veoma slična priča Junuza Keče.
Bavio se kriminalom i bio u sukobu s policijom. Nesuglasice sa ženom i kasnije ju ubio.

A eto, izbi rat gdje ovaj postade i zlatni ljiljan.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 12 avg 2023, 21:53

J1897 je napisao/la:
12 avg 2023, 17:13
Ako imo neko link od video iz gradacac neka posalje pp
Evo buraz .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 avg 2023, 21:55

ASD je napisao/la:
12 avg 2023, 21:51
alemsa je napisao/la:
12 avg 2023, 21:21

Ma izgleda da kad je vec "zasro", rijesio da pobije i s kim se jos zamjerio, jer je znao ishod ove price a u zatvor izgleda nije htio. Ubojstva iz ljubomore se desavaju otkako ljudi postoje, no vecina tih ode u zatvor. I Kuduz odnosno Jusuf je otiso u torza, pusten kad je rat poceo, nasao je pastorku, koju je uzeo sebi i oboje su poginuli zajedno negdje u Sarajevu u ratu.
Veoma slična priča Junuza Keče.
Bavio se kriminalom i bio u sukobu s policijom. Nesuglasice sa ženom i kasnije ju ubio.

A eto, izbi rat gdje ovaj postade i zlatni ljiljan.
Ma nije slicna, ti sto ubiju partnera, partnerku, svalera, svalerku obicno ne diraju nikog drugog i u dosta navrata sami nazovu policiju i uzmu odgovornost za svoj postupak ( odu u zatvor). Ovo je teski primjer budaletine, koji je zenu mucio fakticki pa nastavio sa pokoljom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 avg 2023, 21:57

alemsa je napisao/la:
12 avg 2023, 21:55
Ma nije slicna, ti sto ubiju partnera, partnerku, svalera, svalerku obicno ne diraju nikog drugog i u dosta navrata sami nazovu policiju i uzmu odgovornost za svoj postupak ( odu u zatvor). Ovo je teski primjer budaletine, koji je zenu mucio fakticki pa nastavio sa pokoljom.
Pa jeste slična. Ubio bi on i Raseminog muža da je mogao. Doduše, nije bio upleten u veliki kriminal pa nije sebi zaradio više neprijatelja. To je razlika.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2023, 21:57

Izgleda opet onaj mali iz Bijeljine prijeti.
Maloljetni Aleksandar Đokić iz Bijeljine koji je nedavno prijetio i vrijeđao Bošnjake večeras je na TikToku uživo uputio brojne prijetnje onima koji se ne slažu s njegovim stavovima, koji su druge vjere, ali i policiji u Bijeljini.

"Dođite sutra u osam sati ispred opštine sve ću vas izrešetati", poručio je uz brojne psovke. Zatim je kazao da će već večeras napraviti incident.

Đokić je zaprijetio da će dovesti 250 ljudi koji će biti uz njega i da će srušiti sve pred sobom.

"Ima da vas nema. Sad mi je prekipilo", rekao je na profilu koji ima više od 3.500 pratitelja.

Tokom prijenosa uživo veličao je ratnog zločinca Ratka Mladića i negirao ratne zločine koji su dokazani.

Iako je vrijeđao Bošnjake i prijetio im uz upotrebu vatrenog oružja, institucije nisu uradile ništa konkretno. On je dao izjavu te je pušten na slobodu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 avg 2023, 21:58

MortemHz je napisao/la:
12 avg 2023, 21:57
Maloljetni Aleksandar Đokić iz Bijeljine koji je nedavno prijetio i vrijeđao Bošnjake večeras je na TikToku uživo uputio brojne prijetnje onima koji se ne slažu s njegovim stavovima, koji su druge vjere, ali i policiji u Bijeljini.

"Dođite sutra u osam sati ispred opštine sve ću vas izrešetati", poručio je uz brojne psovke. Zatim je kazao da će već večeras napraviti incident.

Đokić je zaprijetio da će dovesti 250 ljudi koji će biti uz njega i da će srušiti sve pred sobom.

"Ima da vas nema. Sad mi je prekipilo", rekao je na profilu koji ima više od 3.500 pratitelja.

Tokom prijenosa uživo veličao je ratnog zločinca Ratka Mladića i negirao ratne zločine koji su dokazani.

Iako je vrijeđao Bošnjake i prijetio im uz upotrebu vatrenog oružja, institucije nisu uradile ništa konkretno. On je dao izjavu te je pušten na slobodu.
Mislim da njega dobro placaju da scenira ovo i tenzije dize. Ja sam na ovog debila ne bi obazirao
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 avg 2023, 22:03

ASD je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Pa jeste slična. Ubio bi on i Raseminog muža da je mogao. Doduše, nije bio upleten u veliki kriminal pa nije sebi zaradio više neprijatelja. To je razlika.
Ko je Rasema? Badema valjda, pa mogo je ubiti Djuru (svalera pa nije), i onog murijasa sto ga je he.bavo isto pa nije. Bademu su prikazali kao da je nehotice ubio ali ko zna.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 12 avg 2023, 22:04

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
12 avg 2023, 21:58
MortemHz je napisao/la:

Mislim da njega dobro placaju da scenira ovo i tenzije dize. Ja sam na ovog debila ne bi obazirao
:crazy: :crazy:
Zbog toga nam se i desavaju ovakve stvari. Svaki komentar mrznje treba ispitat i evidentirat. Krene sa glupiranjem na socijalnim mrezama, pa kad mu se svidi publicitet i dobije par poruka podrske, onda ce bit:"Zbog cega nisu nadlezni reagirali?"

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 avg 2023, 22:05

alemsa je napisao/la:
12 avg 2023, 22:03
ASD je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Ko je Rasema? Badema valjda, pa mogo je ubiti Djuru (svalera pa nije), i onog murijasa sto ga je he.bavo isto pa nije. Bademu su prikazali kao da je nehotice ubio ali ko zna.
Mislim da joj je Rasema pravo ime, a njezin Švaler ga je pretukao kad je krenuo na njeg, taj dan nije bio u stanu.
Govorim o stvarnom događaju, ne filmu.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 avg 2023, 22:09

ASD je napisao/la:
12 avg 2023, 22:05
alemsa je napisao/la:
12 avg 2023, 22:03
ASD je napisao/la:

Mislim da joj je Rasema pravo ime, a njezin Švaler ga je pretukao kad je krenuo na njeg, taj dan nije bio u stanu.
Govorim o stvarnom događaju, ne filmu.
Jebga ne sjecam se detalja, vise pamtim film Lol, mada sam cito i o stvarnom dogadjaju ali prije 20 godina jebga zaboravi se.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 12 avg 2023, 22:20

I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 avg 2023, 22:25

Sigurno je dohvato lopte, i cvoke mu palili u skoli, pa je tad doceko da bude "faca".

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 12 avg 2023, 22:31

Arvid je napisao/la:
12 avg 2023, 22:20
Zar ovaj debos nije neki qrc u RSu? Poznato mi je ovo ime i prezime, mislim da je skoro bio kod Senada.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 avg 2023, 22:33

akisarajevo92 je napisao/la:
12 avg 2023, 21:41
nikad jaci vatromet i na Ilidzi, otvaraju trg koncertom, koji nedostatak empatije u pm
A sta se drugacije ocekivalo. Pa i u ratu dok im na prag nije doso bolio ih k za sva sranja okolo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2023, 22:35

AshburtonG je napisao/la:
12 avg 2023, 22:31
Arvid je napisao/la:
12 avg 2023, 22:20
Zar ovaj debos nije neki qrc u RSu? Poznato mi je ovo ime i prezime, mislim da je skoro bio kod Senada.
Predsjednik Narodne skupštine RS-a
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 12 avg 2023, 23:06

Vjerovatno ga znas po ovom klasiku

mi smo ih baaa zavadili, mi cemo ih baaaa i rasturit 😂😂
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], chelsea358, kraljttbvb i 30 gostiju.