Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jedino za sta je rahmetli Nizama kriva, jeste sto nije bila spremna da se bori za zivot. Dakle uzmes pistolj, noz ili nesto i ides u samoodbranu.
Zenama generalno trebaju odbrambene edukacije.
Zenama generalno trebaju odbrambene edukacije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- akisarajevo92
- Kontakt:
nikad jaci vatromet i na Ilidzi, otvaraju trg koncertom, koji nedostatak empatije u pm
Don't believe the hype.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zene nemaju adekvatnu zastitu kad su u pitanju ovakve stvari, ne samo kod nas, ovakvi slucajevi su svakodnevnica i u Njemackoj, Austriji itd, ne bih rekao da je ovo samo problem kod nas. Jedna prijava obicno ne donese nista osim nekih labavih mjera gdje te svakako nasilnik moze pronaci, vecinom je prekasno.
- ASD
- Kontakt:
Veoma slična priča Junuza Keče.alemsa je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:21
Ma izgleda da kad je vec "zasro", rijesio da pobije i s kim se jos zamjerio, jer je znao ishod ove price a u zatvor izgleda nije htio. Ubojstva iz ljubomore se desavaju otkako ljudi postoje, no vecina tih ode u zatvor. I Kuduz odnosno Jusuf je otiso u torza, pusten kad je rat poceo, nasao je pastorku, koju je uzeo sebi i oboje su poginuli zajedno negdje u Sarajevu u ratu.
Bavio se kriminalom i bio u sukobu s policijom. Nesuglasice sa ženom i kasnije ju ubio.
A eto, izbi rat gdje ovaj postade i zlatni ljiljan.
- VensanKasel
- Kontakt:
Evo buraz .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma nije slicna, ti sto ubiju partnera, partnerku, svalera, svalerku obicno ne diraju nikog drugog i u dosta navrata sami nazovu policiju i uzmu odgovornost za svoj postupak ( odu u zatvor). Ovo je teski primjer budaletine, koji je zenu mucio fakticki pa nastavio sa pokoljom.ASD je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:51Veoma slična priča Junuza Keče.alemsa je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:21
Ma izgleda da kad je vec "zasro", rijesio da pobije i s kim se jos zamjerio, jer je znao ishod ove price a u zatvor izgleda nije htio. Ubojstva iz ljubomore se desavaju otkako ljudi postoje, no vecina tih ode u zatvor. I Kuduz odnosno Jusuf je otiso u torza, pusten kad je rat poceo, nasao je pastorku, koju je uzeo sebi i oboje su poginuli zajedno negdje u Sarajevu u ratu.
Bavio se kriminalom i bio u sukobu s policijom. Nesuglasice sa ženom i kasnije ju ubio.
A eto, izbi rat gdje ovaj postade i zlatni ljiljan.
- ASD
- Kontakt:
Pa jeste slična. Ubio bi on i Raseminog muža da je mogao. Doduše, nije bio upleten u veliki kriminal pa nije sebi zaradio više neprijatelja. To je razlika.alemsa je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:55Ma nije slicna, ti sto ubiju partnera, partnerku, svalera, svalerku obicno ne diraju nikog drugog i u dosta navrata sami nazovu policiju i uzmu odgovornost za svoj postupak ( odu u zatvor). Ovo je teski primjer budaletine, koji je zenu mucio fakticki pa nastavio sa pokoljom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda opet onaj mali iz Bijeljine prijeti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislim da njega dobro placaju da scenira ovo i tenzije dize. Ja sam na ovog debila ne bi obazirao
⚜️~⚜️~⚜️
Ko je Rasema? Badema valjda, pa mogo je ubiti Djuru (svalera pa nije), i onog murijasa sto ga je he.bavo isto pa nije. Bademu su prikazali kao da je nehotice ubio ali ko zna.ASD je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:57Pa jeste slična. Ubio bi on i Raseminog muža da je mogao. Doduše, nije bio upleten u veliki kriminal pa nije sebi zaradio više neprijatelja. To je razlika.alemsa je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:55Ma nije slicna, ti sto ubiju partnera, partnerku, svalera, svalerku obicno ne diraju nikog drugog i u dosta navrata sami nazovu policiju i uzmu odgovornost za svoj postupak ( odu u zatvor). Ovo je teski primjer budaletine, koji je zenu mucio fakticki pa nastavio sa pokoljom.
- AshburtonG
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:58Mislim da njega dobro placaju da scenira ovo i tenzije dize. Ja sam na ovog debila ne bi obazirao
Zbog toga nam se i desavaju ovakve stvari. Svaki komentar mrznje treba ispitat i evidentirat. Krene sa glupiranjem na socijalnim mrezama, pa kad mu se svidi publicitet i dobije par poruka podrske, onda ce bit:"Zbog cega nisu nadlezni reagirali?"
- ASD
- Kontakt:
Mislim da joj je Rasema pravo ime, a njezin Švaler ga je pretukao kad je krenuo na njeg, taj dan nije bio u stanu.alemsa je napisao/la: ↑12 avg 2023, 22:03Ko je Rasema? Badema valjda, pa mogo je ubiti Djuru (svalera pa nije), i onog murijasa sto ga je he.bavo isto pa nije. Bademu su prikazali kao da je nehotice ubio ali ko zna.ASD je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:57Pa jeste slična. Ubio bi on i Raseminog muža da je mogao. Doduše, nije bio upleten u veliki kriminal pa nije sebi zaradio više neprijatelja. To je razlika.alemsa je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:55Ma nije slicna, ti sto ubiju partnera, partnerku, svalera, svalerku obicno ne diraju nikog drugog i u dosta navrata sami nazovu policiju i uzmu odgovornost za svoj postupak ( odu u zatvor). Ovo je teski primjer budaletine, koji je zenu mucio fakticki pa nastavio sa pokoljom.
Govorim o stvarnom događaju, ne filmu.
Jebga ne sjecam se detalja, vise pamtim film Lol, mada sam cito i o stvarnom dogadjaju ali prije 20 godina jebga zaboravi se.ASD je napisao/la: ↑12 avg 2023, 22:05Mislim da joj je Rasema pravo ime, a njezin Švaler ga je pretukao kad je krenuo na njeg, taj dan nije bio u stanu.
Govorim o stvarnom događaju, ne filmu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Sigurno je dohvato lopte, i cvoke mu palili u skoli, pa je tad doceko da bude "faca".
- AshburtonG
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
A sta se drugacije ocekivalo. Pa i u ratu dok im na prag nije doso bolio ih k za sva sranja okoloakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:41nikad jaci vatromet i na Ilidzi, otvaraju trg koncertom, koji nedostatak empatije u pm
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Predsjednik Narodne skupštine RS-aAshburtonG je napisao/la: ↑12 avg 2023, 22:31Zar ovaj debos nije neki qrc u RSu? Poznato mi je ovo ime i prezime, mislim da je skoro bio kod Senada.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AshburtonG
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
Vjerovatno ga znas po ovom klasiku
mi smo ih baaa zavadili, mi cemo ih baaaa i rasturit

mi smo ih baaa zavadili, mi cemo ih baaaa i rasturit
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], chelsea358, kraljttbvb i 30 gostiju.