Brate moj nemoj zayebavati vala s ovim.siroliver69 je napisao/la:Prvo, prvo poluvrijeme prilicno loše, kao što Husref rece poslije utakmice, Velež je bio toliko bolji da su mogli i utakmicu riješiti u prvom poluvremenu. Po prikazanom, Husrefove rijeci.
Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije ni igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas toliko puno da znamo tacno koliko nam nedostaje, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete. A dolazak Šerbecica puno toga popravlja.
Trece, vrlo dobro se zna i cesto to treneri potenciraju, da nije dobro gomilanje igraca, nije dobro za 'svlacionicu''. Znaci, možda je ovo bolji sastav, sa više želje, nego da su ovi tu.
Cetvrto, mi nismo i nebi trebali biti, klub i ekipa koja treba da se vadi i potencira to, ispadamo mali.
Peto, cestitam svima na pobjedi, ponovo imamo najboljih 30 igraca u ligi i još lakše cemo uzeti DK nego prošle sezone.
Šesto, prepišat cemo i lišticu i krmetnjak
Stanojevića ne moze Gavrić zamijeniti !
Gavrić igra odlično, ali izvini Miloš je Miloš, onaj pravo razbijač. Rahmanović je drug nama pola ekipe bio prošle sezone, kad igraju rahman i stanoje mi ne damo pardona nikom tako da Rahman je za Krleta Isco.
Oremuš smijem dat glavu bolji je i od Rahmana i od Stanojevića. Protiv Celtica muda do poda brate zna je primit smirit.
Znači fale ti tu tri igraca iz prve postavr koja bi sigurno igrala.
Dušan Hodzić nije bio kod nas prosle godine, ali mislim da je malo bolji od Šabana, iako volim da se Šaban gura u prvoj.
Eh sad oko Milanovića i Pidre ne znam sta bih tekao.
Milanovic je protiv Celtica pokazao da je miran i vrtio ih je bas.
Moje mislienje je da bi i on mogao zauzeti prvih 11.
Pidro, ne znamo kakav ce biti, sigurno moj omiljeni igrac ali sigurno da je u onoj formi prije povrede igrao bi hladno. Letić ja ne znam izgleda da mnogi ne prate njegove kretnje, meni je on odlican igrac, ima taj odlican centarsut koji nam zzna faliti kada ganjamo rezultat, u odbrani nije los.
Jos kad dodas da je Ahmet falio nekoliko tekmi, nemoj zayebavat.
Izvini drug ali kad ti na klupi imas Gavrica, Milanovića, Djokanovica, Letića, Šabanovića i Velkoskog nije isto ko i trenutne igrace.
Nekako sinoc i kad smo primili gol nisam bio nervozan, osjeti se taj pobjednicki mentalitet znao sam da cemo okrenuti, isto kao protiv Radnika kad izjednacise, to je nama falilo godinama.
HUSREF MUSEMIĆ !!