FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SedrenikHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SedrenikHz » 25 avg 2019, 17:05

siroliver69 je napisao/la:Prvo, prvo poluvrijeme prilicno loše, kao što Husref rece poslije utakmice, Velež je bio toliko bolji da su mogli i utakmicu riješiti u prvom poluvremenu. Po prikazanom, Husrefove rijeci.
Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije ni igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas toliko puno da znamo tacno koliko nam nedostaje, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete. A dolazak Šerbecica puno toga popravlja.
Trece, vrlo dobro se zna i cesto to treneri potenciraju, da nije dobro gomilanje igraca, nije dobro za 'svlacionicu''. Znaci, možda je ovo bolji sastav, sa više želje, nego da su ovi tu.
Cetvrto, mi nismo i nebi trebali biti, klub i ekipa koja treba da se vadi i potencira to, ispadamo mali.
Peto, cestitam svima na pobjedi, ponovo imamo najboljih 30 igraca u ligi i još lakše cemo uzeti DK nego prošle sezone.
Šesto, prepišat cemo i lišticu i krmetnjak
Brate moj nemoj zayebavati vala s ovim.
Stanojevića ne moze Gavrić zamijeniti !
Gavrić igra odlično, ali izvini Miloš je Miloš, onaj pravo razbijač. Rahmanović je drug nama pola ekipe bio prošle sezone, kad igraju rahman i stanoje mi ne damo pardona nikom tako da Rahman je za Krleta Isco.
Oremuš smijem dat glavu bolji je i od Rahmana i od Stanojevića. Protiv Celtica muda do poda brate zna je primit smirit.
Znači fale ti tu tri igraca iz prve postavr koja bi sigurno igrala.
Dušan Hodzić nije bio kod nas prosle godine, ali mislim da je malo bolji od Šabana, iako volim da se Šaban gura u prvoj.
Eh sad oko Milanovića i Pidre ne znam sta bih tekao.
Milanovic je protiv Celtica pokazao da je miran i vrtio ih je bas.
Moje mislienje je da bi i on mogao zauzeti prvih 11.
Pidro, ne znamo kakav ce biti, sigurno moj omiljeni igrac ali sigurno da je u onoj formi prije povrede igrao bi hladno. Letić ja ne znam izgleda da mnogi ne prate njegove kretnje, meni je on odlican igrac, ima taj odlican centarsut koji nam zzna faliti kada ganjamo rezultat, u odbrani nije los.
Jos kad dodas da je Ahmet falio nekoliko tekmi, nemoj zayebavat.
Izvini drug ali kad ti na klupi imas Gavrica, Milanovića, Djokanovica, Letića, Šabanovića i Velkoskog nije isto ko i trenutne igrace.

Nekako sinoc i kad smo primili gol nisam bio nervozan, osjeti se taj pobjednicki mentalitet znao sam da cemo okrenuti, isto kao protiv Radnika kad izjednacise, to je nama falilo godinama.

HUSREF MUSEMIĆ !!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 25 avg 2019, 17:31

SedrenikHz je napisao/la:
siroliver69 je napisao/la:Prvo, prvo poluvrijeme prilicno loše, kao što Husref rece poslije utakmice, Velež je bio toliko bolji da su mogli i utakmicu riješiti u prvom poluvremenu. Po prikazanom, Husrefove rijeci.
Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije ni igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas toliko puno da znamo tacno koliko nam nedostaje, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete. A dolazak Šerbecica puno toga popravlja.
Trece, vrlo dobro se zna i cesto to treneri potenciraju, da nije dobro gomilanje igraca, nije dobro za 'svlacionicu''. Znaci, možda je ovo bolji sastav, sa više želje, nego da su ovi tu.
Cetvrto, mi nismo i nebi trebali biti, klub i ekipa koja treba da se vadi i potencira to, ispadamo mali.
Peto, cestitam svima na pobjedi, ponovo imamo najboljih 30 igraca u ligi i još lakše cemo uzeti DK nego prošle sezone.
Šesto, prepišat cemo i lišticu i krmetnjak
Brate moj nemoj zayebavati vala s ovim.
Stanojevića ne moze Gavrić zamijeniti !
Gavrić igra odlično, ali izvini Miloš je Miloš, onaj pravo razbijač. Rahmanović je drug nama pola ekipe bio prošle sezone, kad igraju rahman i stanoje mi ne damo pardona nikom tako da Rahman je za Krleta Isco.
Oremuš smijem dat glavu bolji je i od Rahmana i od Stanojevića. Protiv Celtica muda do poda brate zna je primit smirit.
Znači fale ti tu tri igraca iz prve postavr koja bi sigurno igrala.
Dušan Hodzić nije bio kod nas prosle godine, ali mislim da je malo bolji od Šabana, iako volim da se Šaban gura u prvoj.
Eh sad oko Milanovića i Pidre ne znam sta bih tekao.
Milanovic je protiv Celtica pokazao da je miran i vrtio ih je bas.
Moje mislienje je da bi i on mogao zauzeti prvih 11.
Pidro, ne znamo kakav ce biti, sigurno moj omiljeni igrac ali sigurno da je u onoj formi prije povrede igrao bi hladno. Letić ja ne znam izgleda da mnogi ne prate njegove kretnje, meni je on odlican igrac, ima taj odlican centarsut koji nam zzna faliti kada ganjamo rezultat, u odbrani nije los.
Jos kad dodas da je Ahmet falio nekoliko tekmi, nemoj zayebavat.
Izvini drug ali kad ti na klupi imas Gavrica, Milanovića, Djokanovica, Letića, Šabanovića i Velkoskog nije isto ko i trenutne igrace.

Nekako sinoc i kad smo primili gol nisam bio nervozan, osjeti se taj pobjednicki mentalitet znao sam da cemo okrenuti, isto kao protiv Radnika kad izjednacise, to je nama falilo godinama.

HUSREF MUSEMIĆ !!
Sve što si napisao stoji, moguce je i to, kao što je moguce da ovi dole pobrojani za klupe budu u prvom sastavu a ovi drugi na klupi. Samo kažem, ovi se uigravaju i dobijaju. Kao što si napisao, gubimo a znamo da cemo dobiti. Tako ovi trenutno igraju. Živ ti meni bio.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 avg 2019, 17:38

SJEVER - Hz :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 avg 2019, 17:40

Počelo je kara.nje.
Kone, jel vas strah?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 avg 2019, 17:42

Jedini razlog sto ova ekipa ima ovaj broj bodova su domace utakmice.Molim Boga da grijesim,ugl sve Ce se vidjeti sada u Listici od cega su ovi s obzirom na to da su fkt preumorni.Realno protiv Radnika i Veleza su trebala biti dva x ,ne zelim ni pomisliti STA bi se desilo da smo gostovali u Bijeljini ili Mostaru.
Ekipe protiv nas pre pre pre jednostavno dolaze do i oko sesnaesterca.Za sada su tu Serbecic i Lazic ali ne mogu oni igrati za sve uvijek jbg.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 avg 2019, 17:45

Laznjak je napisao/la:Da i ja sta kazem o tekmi kad je sve proslo.
Trenutno srce nase ekipe su Lazic i Serbecic, strasno se ponasaju na terenu, bodre jedan drugog, pokrivaju, imaju povjerenje, ako jedan pogrijesi nesto, drugi ga bodri i izvlaci iz upadanja u neku psihicku blokadu. Pogotovo Lazic koji je to pokazao i sa Mujakicem. Pa i sa Dupovcem na pripremama. Srcanost je ono sto ih krasi, a pored toga imaju muda za iznijeti loptu sto ce poslije biti od krucijalne vaznosti za nas.
Iza njih i Kova strasni nas, koji je imao kiks danas i isti ga vade iz psihickog pada, pa nije se vidjelo da je momak potonuo sekundu, desava se svima, on je potencijal koji ce braniti boje repke. Kad smo kod repke buduci bedem vrlo lako moze biti, Kovacevic, Serbecic, Mujakic.
Ispred imamo sredinu kakvu takvu koja ima neku slobodu prema naprijed jer imas osjecaj da citav prozivnicki tim krene na nasu zadnju liniju, ne bi je probili.
Ja ne mogu docekati da vidim ekipu tipa: Kovacevic, Hodzic, Serbecic, Lazic, Letic, Stanojevic, Rahmanovic, Oremus, Tatar, Velkoski, Ahmetovic. Pa rotiraj sefe sta hoces, mi se sami sebe bojimo u punom sastavu.
Opet kazem, nase srce dolazi iz stoperskog para, koji nosi ekipu, a zamisli kad se to prosiri na vezu koja bi bila ala Rahma, Oremus i Stanoje.
Sve je ovo ekstra samo da nas pitarluk ne ujebe atmoaferu na terenu.
Sve stoji samo Uprava i NO kazu :
- Akademija je skupa kao vrag , mnogi PL nemaju taj budzet
- Orjentacija FKS sopstveni kadar , dakle Akademija FKS
- Ti bi da budemo Real , a vodstvo kluba zeli da budemo Ajax PL , dakle nekad i PSV bude prvak . :thumbup:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 25 avg 2019, 17:47

Ja bih se nadovezao i rekao da jedini razlog zasto nismo s 5 pobjeda usli u prvenstvo je bolnica u svlacionici..
Prejaki smo, svi ostali su KU RAC.
VOLIM TE SARAJ'VO
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 avg 2019, 17:57

HeraklitMracni je napisao/la:
Zip je napisao/la:Vala ako Kurdic nece sad dobiti priliku, onda fkt ne znam..
Nike isto igrati na CB i DMF, on je dobio crveni u kupu, ali sjetim se tekme u Mostaru, vidi se ds ima kvaliteta. Mora igrati.

Sabanovic je prva poluvremena jako los bio ove dvije tekme na kosevu.
Ne bih volio da igra na LB.
Sabanovic pokusava nekakvim sutom , jedva dodje do gola .... Handzic je uvjek imao M uda da je opali sa 25-30 pravi Sarajevski mangup , steta neki drugi stvari al bio bi zvjer ... Imam osjecaj da je na treningu Hebibovic najjaci al kad dodje utakmica pretvori se u bebu , nesto kao Bavcic u kosarci :lol:
Za Sabanovica se slazem , odmah poslije repr. pauze uputiti u Mladost DK , pa Panathinaikos .
- Onakav sut za korner , poslije kojeg ce Serbecic zabiti nisam odavno vidjeo
- Znate li ko je asistirao Handzicu :rol: :rol: :rol: asis. je asis. , ma kako izgledala nevina
- Drz se tenisa , bivsi prijatelju :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 avg 2019, 18:04

Žao mi je i Stanoje, i Rahmana i bilo kog drugog, ali najviše mi je žao zbog Oremuša. Kakav ebena igračina, od tehnike, borbe, pa do trčanja k'o konj. Jedva čekam da se vratim i na terenu s Milošem, Amarom i Nešom ima da jedu malu djecu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 avg 2019, 18:11

tm01hzne je napisao/la:
Lik je napisao/la:Koliko je ljudi bilo sinoć na tekmi ?
4500
:thumbup: I to je previse kakava je oluja bila.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 25 avg 2019, 18:25

Kako igraju kadeti, ima li info

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 25 avg 2019, 18:39

"Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon svakog kiksa oni psovat će vam prvi. Opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu”.

Niko nista ne rece na ove prozivke..

Mislim da su u pravu, ako se moze Sjever mijenjat trebale bi i ove dvije tribine nesto uradit, baklje platis al uvrede i psovke nasim igracima vise bole..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 avg 2019, 18:41

simidobar je napisao/la:"Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon svakog kiksa oni psovat će vam prvi. Opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu”.

Mislim da su u pravu, ako se moze Sjever mijenjat trebale bi i ove dvije tribine nesto uradit, baklje platis al uvrede i psovke nasim igracima vise bole..
Psuje se i u Italiji, Engleskoj, Francuskoj...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 25 avg 2019, 18:44

SarajevoJeBordo je napisao/la:
simidobar je napisao/la:"Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon svakog kiksa oni psovat će vam prvi. Opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu”.

Psuje se i u Italiji, Engleskoj, Francuskoj...
Ja i ?

Ako njih bole baklje i kazne, bole i Sjever psovke i uvrede...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 avg 2019, 18:59

Ja stvarno ne znam šta je teško skontati. Je li uredu da se bacaju topovski na tribini među raju, gdje između ostalog ima i djece koja mogu samo traume fasovati. I da nema djece, nije uredu. Zašto praviti nerede? Napraviš nered na evropskoj tekmi, gdje su brutalne kazne i samo svom klubu praviš štetu.
Ne znam šta je teško to shvatiti, ne kontam nikako.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 avg 2019, 19:03

AlfredNobel je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta je teško skontati. Je li uredu da se bacaju topovski na tribini među raju, gdje između ostalog ima i djece koja mogu samo traume fasovati. I da nema djece, nije uredu. Zašto praviti nerede? Napraviš nered na evropskoj tekmi, gdje su brutalne kazne i samo svom klubu praviš štetu.
Kakvi neredi ba??
Ne slažem se sa topovskim,cak sta vise ali kako je krenula prica na kraju ce biti da su Horde uletile na teren a ne 3 baklje jbt.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 25 avg 2019, 19:06

AlfredNobel je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta je teško skontati. Je li uredu da se bacaju topovski na tribini među raju, gdje između ostalog ima i djece koja mogu samo traume fasovati. I da nema djece, nije uredu. Zašto praviti nerede? Napraviš nered na evropskoj tekmi, gdje su brutalne kazne i samo svom klubu praviš štetu.
Evo rijesise ljudi i to, sta sad ide nabijanje na nos jedno dvije-tri godine ?
Ispostovali su svoje, hoces li ti sad tako vatreno osudit psovke, uvrede i tako pokazat da i ti postujes ono sto njima smeta ? Jel to razumljivo i posteno ?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2019, 19:20

popustilo ih se malo pa sad momci traze paznju ovim prozivanjima.
Ne podrzavam ni psovanje, daleko od toga ali jel se ti pravis lud pa ne vidis u cemu je razlika između jednog i drugog. Smijesna retorika i bespotrebno dizanje tenzija ponovo.
You are someone else I am still right here

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 avg 2019, 19:29

A gdje se to toliko na istoku psuje? Izvinite, tamo sam vec 4-5 godina, psuje istih 10ak likova...sad aje to 2-3 lika plus koji padobranac. Istok itekako daje podrsku ekipi i itekako u mozak ubijaju protivnike i vrse pritisak na sudije a vi pisite sta hocere... usput, pun istok i zapad ex hz a po njima se pljuje ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 25 avg 2019, 19:35

fera je napisao/la:

popustilo ih se malo pa sad momci traze paznju ovim prozivanjima.
Ne podrzavam ni psovanje, daleko od toga ali jel se ti pravis lud pa ne vidis u cemu je razlika između jednog i drugog. Smijesna retorika i bespotrebno dizanje tenzija ponovo.
Ne znam cemu taj podcjenjivacki stav al ajd.. Postavili trans zato sto nisu imali pametnijeg posla ?
Nekom bezveze al njima ocito da znaci nesto...

Ne vidim neku razliku.. sve ono sto tebi smeta ne znaci da i meni smeta... tako je i u ovom slucaju.. Razumijes svoj problem al ne razumijes njihov..

Smijesna je retorika pricat o postovanju ?

Ne znam kakve tenzije dizem :wtf: sve je normala, ne vjerujem da ce rat pocet radi ove teme...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, hase73, Majestic-12 [Bot] i 39 gostiju.