pa mlad je za botox inekcijeThrillerHz je napisao/la:Tatar je povrijedjen ljudi... on vec par tekmi igra pod inekcijama...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa mlad je za botox inekcijeThrillerHz je napisao/la:Tatar je povrijedjen ljudi... on vec par tekmi igra pod inekcijama...
Pa zato sto ih redovno ubrizgava i izgleda mladDenchi je napisao/la:pa mlad je za botox inekcijeThrillerHz je napisao/la:Tatar je povrijedjen ljudi... on vec par tekmi igra pod inekcijama...![]()
Upravu si bro, sad se lomi sezona. Ako sad odmaknemo 7-8 poena, a ceka nas lagan raspored poslije pauze ,to je to imacemo plus 10 najmanje i onda lagano do kraja. Samo me brine slaba forma Ahme.. on treba da siluje ovakve debilske ekipe. Samo da smo doveli neku mašinu na CF-a, a Ahmo da vude joker, to bi bilo pišanje...nadam se da ce me demantovati i zabiti u 2 najteze urakmice... PozzzNapapijri je napisao/la:Sad, vise nego ikad, nam je potreban psiholog. Ove 2 utakmice mozda i lome sezonu, iako je jos uvijek rano za prognoze. Moramo biti svjesni da sa 2 pobjede ostavljamo Zrinjski na minus 6, a Zeljeznicar na minus 7, nakon cega odlazimo na pauzu u odlicnoj atmosferi, za razliku od navedenih timova. Vracaju se povrijedjeni igraci, raspored dosta laksi, tako da prednost u najgorem slucaju ostaje ista, a vjerovatno i veca. Ubijmo moral protivnicima, krenimo putem novih trofeja.
Kako se od plus 1 do plus 10dolazi u dvije recenice, treba samo pitara pitatiBICA je napisao/la:Upravu si bro, sad se lomi sezona. Ako sad odmaknemo 7-8 poena, a ceka nas lagan raspored poslije pauze ,to je to imacemo plus 10 najmanje i onda lagano do kraja. Samo me brine slaba forma Ahme.. on treba da siluje ovakve debilske ekipe. Samo da smo doveli neku mašinu na CF-a, a Ahmo da vude joker, to bi bilo pišanje...nadam se da ce me demantovati i zabiti u 2 najteze urakmice... PozzzNapapijri je napisao/la:Sad, vise nego ikad, nam je potreban psiholog. Ove 2 utakmice mozda i lome sezonu, iako je jos uvijek rano za prognoze. Moramo biti svjesni da sa 2 pobjede ostavljamo Zrinjski na minus 6, a Zeljeznicar na minus 7, nakon cega odlazimo na pauzu u odlicnoj atmosferi, za razliku od navedenih timova. Vracaju se povrijedjeni igraci, raspored dosta laksi, tako da prednost u najgorem slucaju ostaje ista, a vjerovatno i veca. Ubijmo moral protivnicima, krenimo putem novih trofeja.
Pidro je za Letića Marcelo a Stanojević i Gavrić nisu ista pozicija,nisu ni slični igrači.siroliver69 je napisao/la:Prvo, prvo poluvrijeme prilicno loše, kao što Husref rece poslije utakmice, Velež je bio toliko bolji da su mogli i utakmicu riješiti u prvom poluvremenu. Po prikazanom, Husrefove rijeci.
Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije bi igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete.
Trece, vrlo dobro se zna i cesto to treneri potenciraju, da nije dobro gomilanje igraca, nije dobro za 'svlacionicu''. Znaci, možda je ovo bolji sastav, sa više želje, nego da su ovi tu.
Cetvrto, mi nismo i nebi trebali biti, klub i ekipa koja treba da se vadi i potencira to, ispadamo mali.
Peto, cestitam svima na pobjedi, ponovo imamo najboljih 30 igraca u ligi i još lakše cemo uzeti DK nego prošle sezone.
Šesto, prepišat cemo i lišticu i krmetnjak
Svacije mišljenje poštujem.Lecler je napisao/la:Pidro je za Letića Marcelo a Stanojević i Gavrić nisu ista pozicija,nisu ni slični igrači.siroliver69 je napisao/la:Prvo, prvo poluvrijeme prilicno loše, kao što Husref rece poslije utakmice, Velež je bio toliko bolji da su mogli i utakmicu riješiti u prvom poluvremenu. Po prikazanom, Husrefove rijeci.
Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije bi igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete.
Trece, vrlo dobro se zna i cesto to treneri potenciraju, da nije dobro gomilanje igraca, nije dobro za 'svlacionicu''. Znaci, možda je ovo bolji sastav, sa više želje, nego da su ovi tu.
Cetvrto, mi nismo i nebi trebali biti, klub i ekipa koja treba da se vadi i potencira to, ispadamo mali.
Peto, cestitam svima na pobjedi, ponovo imamo najboljih 30 igraca u ligi i još lakše cemo uzeti DK nego prošle sezone.
Jel shvatas ti da nam fali kompletna sredina, Stanojevic koji je za nas strasano vazan igrac, Oremus( crepulja i kapic polrivali tu poziciju) i Rahmanovic,siroliver69 je napisao/la:Prvo, prvo poluvrijeme prilicno loše, kao što Husref rece poslije utakmice, Velež je bio toliko bolji da su mogli i utakmicu riješiti u prvom poluvremenu. Po prikazanom, Husrefove rijeci.
Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije ni igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas toliko puno da znamo tacno koliko nam nedostaje, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete. A dolazak Šerbecica puno toga popravlja.
samo držati disciplinu u igri na visini kao u evropi i poslovno završavat kao dosad....Stroj1946 je napisao/la:Ja ne znam što se vi toliko trzate oko ove dvije tekme. Ovi igrači imaju iskustva igranja teških i zahtjevnih utakmica. Dokazali su momci da znaju i mogu. Kako vi ne pratite i nevidite kako naši igrači melju protivnika i to neofirno. Umaraju protivnika malo pomalo, razvlače i unose im nervozu. Samo je problem što se naši opuste previše na početku, pa sebi zakomplikujemo utakmicu. Nemaju drugi to iskustvo ko što ga mi sad imamo. I uzimamo ovako umorni druge igrače na snagu. To je iskustvo i rutina. To se ne može treninrat, to se stekne. Lištica je umorna, fale im dva važna igrača, a kone su loše do bola, al derbi je derbi. Tu ne igra nikakvu ulogu ni sprema, forma ili kvalitet. Frljoka jedna nama ili njima i riješena tekma.
Naravno da shvatam. Nadam se da i ti shvataš da se Gavric, na primjer, nece tek tako povuci kad se vrati Stanoje ili Rahman, ili da ce Husref koji uigrava ove sada momke, evo vec mjesec dana, i koji se prilicno popravio u vođenju ekipe, mijenjati nešto 'onako' a ima dobar rezultat. Grizu momci koji su dobili priliku, melju momci i uigravaju se iz utakmice u utakmicu. Možda se igra brze, možda se bolje branimo i sl...ne vidimo ni mi sve s tribine. Al eto pred nama je. Ovo je trenutno najbolja ekipa Sarajeva i najbolja ekipa u BiH, prvi sa utakmicom manje. I još ce bolja biti iz utakmice u utakmicu.Inijesta je napisao/la:Jel shvatas ti da nam fali kompletna sredina, Stanojevic koji je za nas strasano vazan igrac, Oremus( crepulja i kapic polrivali tu poziciju) i Rahmanovic,siroliver69 je napisao/la:Prvo, prvo poluvrijeme prilicno loše, kao što Husref rece poslije utakmice, Velež je bio toliko bolji da su mogli i utakmicu riješiti u prvom poluvremenu. Po prikazanom, Husrefove rijeci.
Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije ni igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas toliko puno da znamo tacno koliko nam nedostaje, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete. A dolazak Šerbecica puno toga popravlja.
Sredina terena je dusa ekipe, ovo sto smo mi uspjeli uvezat dobre rezultate bez njih je ravno cudu, uz nadljudske napore i dozu srece,