FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 25 avg 2019, 13:38

ThrillerHz je napisao/la:Tatar je povrijedjen ljudi... on vec par tekmi igra pod inekcijama...
pa mlad je za botox inekcije :facepalm: :damn:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 25 avg 2019, 13:46

Denchi je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Tatar je povrijedjen ljudi... on vec par tekmi igra pod inekcijama...
pa mlad je za botox inekcije :facepalm: :damn:
Pa zato sto ih redovno ubrizgava i izgleda mlad :roll:
1946~

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 25 avg 2019, 13:54

U Sirokom Kova, Halid, Besim, Kurdic, Letic, Djokanovic, Mustafic, Milanovic, Krle, Tatar, Handze.

Heba mislim nece ni ici u Siroki a Ahmet hoklica.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 avg 2019, 13:57

prije će Šišić dole igrat ako bude Handže u timu....Milanović tek počeo trčkarat, mislim da nije odmah za prvih 11....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 25 avg 2019, 14:03

Napapijri je napisao/la:Sad, vise nego ikad, nam je potreban psiholog. Ove 2 utakmice mozda i lome sezonu, iako je jos uvijek rano za prognoze. Moramo biti svjesni da sa 2 pobjede ostavljamo Zrinjski na minus 6, a Zeljeznicar na minus 7, nakon cega odlazimo na pauzu u odlicnoj atmosferi, za razliku od navedenih timova. Vracaju se povrijedjeni igraci, raspored dosta laksi, tako da prednost u najgorem slucaju ostaje ista, a vjerovatno i veca. Ubijmo moral protivnicima, krenimo putem novih trofeja.
Upravu si bro, sad se lomi sezona. Ako sad odmaknemo 7-8 poena, a ceka nas lagan raspored poslije pauze ,to je to imacemo plus 10 najmanje i onda lagano do kraja. Samo me brine slaba forma Ahme.. on treba da siluje ovakve debilske ekipe. Samo da smo doveli neku mašinu na CF-a, a Ahmo da vude joker, to bi bilo pišanje...nadam se da ce me demantovati i zabiti u 2 najteze urakmice... Pozzz

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 avg 2019, 14:30

Ljudi polako, nista se sad ne lomi, jos ima 28 kola se igrati, mnogo al mnogo bodova je u igri :)

Nego juce na Kosevu se skupilo 4,5 k po onakom vremenu, jes da je RA bilo vise na njivoj tribini al opet je najposjecenija tekma u proslom kolu, steta sto vrijeme nine posluzilo bilo bi sig 7-8 milja na tribinama.

Sad prvo liaticu odraditi pa onda cemo sa konama da ih malo spustimo na zemlju

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2019, 14:39

BICA je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Sad, vise nego ikad, nam je potreban psiholog. Ove 2 utakmice mozda i lome sezonu, iako je jos uvijek rano za prognoze. Moramo biti svjesni da sa 2 pobjede ostavljamo Zrinjski na minus 6, a Zeljeznicar na minus 7, nakon cega odlazimo na pauzu u odlicnoj atmosferi, za razliku od navedenih timova. Vracaju se povrijedjeni igraci, raspored dosta laksi, tako da prednost u najgorem slucaju ostaje ista, a vjerovatno i veca. Ubijmo moral protivnicima, krenimo putem novih trofeja.
Upravu si bro, sad se lomi sezona. Ako sad odmaknemo 7-8 poena, a ceka nas lagan raspored poslije pauze ,to je to imacemo plus 10 najmanje i onda lagano do kraja. Samo me brine slaba forma Ahme.. on treba da siluje ovakve debilske ekipe. Samo da smo doveli neku mašinu na CF-a, a Ahmo da vude joker, to bi bilo pišanje...nadam se da ce me demantovati i zabiti u 2 najteze urakmice... Pozzz
Kako se od plus 1 do plus 10dolazi u dvije recenice, treba samo pitara pitati :D :lol:

Samo laganini, od tekme do tekme... Mi pobjedom u srijedu, hladno mozemo izgubiti u deebiju(pu pu pu) i ostati prvi..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 avg 2019, 14:41

Ekstra je ovo sa gifovima na instagramu od FK Sarajeva :ljepota:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 avg 2019, 14:53

Dobar mec jucer, bilo je nekih kriznih momenata al to je vise zbog neuigranosti u ekipi. Jaki smo ko beton, Husref je bas dobar posao napravio. Idemo pokusati dobiti iduca 2 meca, realno smo jaci, cak u listici moze se i oscjeziti cruz od prve, mustafic, kurdic. Idemo jako!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 25 avg 2019, 15:24

Prvo, prvo poluvrijeme prilicno loše, kao što Husref rece poslije utakmice, Velež je bio toliko bolji da su mogli i utakmicu riješiti u prvom poluvremenu. Po prikazanom, Husrefove rijeci.
Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije ni igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas toliko puno da znamo tacno koliko nam nedostaje, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete. A dolazak Šerbecica puno toga popravlja.
Trece, vrlo dobro se zna i cesto to treneri potenciraju, da nije dobro gomilanje igraca, nije dobro za 'svlacionicu''. Znaci, možda je ovo bolji sastav, sa više želje, nego da su ovi tu.
Cetvrto, mi nismo i nebi trebali biti, klub i ekipa koja treba da se vadi i potencira to, ispadamo mali.
Peto, cestitam svima na pobjedi, ponovo imamo najboljih 30 igraca u ligi i još lakše cemo uzeti DK nego prošle sezone.
Šesto, prepišat cemo i lišticu i krmetnjak
Zadnja izmjena: siroliver69, dana/u 25 avg 2019, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 avg 2019, 15:29

siroliver69 je napisao/la:Prvo, prvo poluvrijeme prilicno loše, kao što Husref rece poslije utakmice, Velež je bio toliko bolji da su mogli i utakmicu riješiti u prvom poluvremenu. Po prikazanom, Husrefove rijeci.
Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije bi igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete.
Trece, vrlo dobro se zna i cesto to treneri potenciraju, da nije dobro gomilanje igraca, nije dobro za 'svlacionicu''. Znaci, možda je ovo bolji sastav, sa više želje, nego da su ovi tu.
Cetvrto, mi nismo i nebi trebali biti, klub i ekipa koja treba da se vadi i potencira to, ispadamo mali.
Peto, cestitam svima na pobjedi, ponovo imamo najboljih 30 igraca u ligi i još lakše cemo uzeti DK nego prošle sezone.
Pidro je za Letića Marcelo a Stanojević i Gavrić nisu ista pozicija,nisu ni slični igrači.
ISTINA ZA VEDRANA!

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 25 avg 2019, 15:42

Lecler je napisao/la:
siroliver69 je napisao/la:Prvo, prvo poluvrijeme prilicno loše, kao što Husref rece poslije utakmice, Velež je bio toliko bolji da su mogli i utakmicu riješiti u prvom poluvremenu. Po prikazanom, Husrefove rijeci.
Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije bi igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete.
Pidro je za Letića Marcelo a Stanojević i Gavrić nisu ista pozicija,nisu ni slični igrači.
Svacije mišljenje poštujem.
Dopisao sam gore i dobitak sa Šerbecicem.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 avg 2019, 15:42

Prvo da cestitam igracima na 3 boda.

Od kad je pocelo prvenstvo igra nam je losa a upisujemo pobjede. To moze ici do odredenog trenutka (sjetite se onih 19 pobjeda sa calom) i kad je stalo kanto nas je ko god je htio slicno se to desava vasi miskinu evo vec 5 godina zaredom.

Razumijem da nam nedostaje dosta igraca, al igraci koji su spremni i koji igraju trenutno nisu mnogo slabi. Vjerujem da kad budemo u naj jacem sastavu da timski necemo bit jaci od 10-15%.

Posto gavric nista nije losi od stanoje
Dzokanovic jeste slabi od rahmanovica 5-10%
Podro od letica 5-10%
Oremus od hebibovica milanovica 10%
Hodzic i saban isti kvalitet i sad ova povrjedena ekipa dok se uigra i sve to nece moci preko noci i zato mislim da netreba trazit alibi.

Dosta se govori unor srijeda subota se igra sveakic je to reko u emisi poluvrijeme to je davno vrijeme proslo kad se igralo jednom sedmicno, sad se u evropi fudbal igra svako 3 dana

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 avg 2019, 15:51

Drugo, pretjerujemo sa pricom o povrijeđenim igracima. Stanojevic povrijeđen još prošle sezone, Gavrić dostojna zamjena. Hodžic nije ni igrao za nas bio u Čeliku, Oremuš nije igrao za nas toliko puno da znamo tacno koliko nam nedostaje, Rahman je imao i loših utakmica (mnogi su ga ovdje tjerali (ja nisam)) i mislim da nam jedino on fali. Pidro u rangu Letica, samo što nam je drazi jer je naše dijete. A dolazak Šerbecica puno toga popravlja.
Jel shvatas ti da nam fali kompletna sredina, Stanojevic koji je za nas strasano vazan igrac, Oremus( crepulja i kapic polrivali tu poziciju) i Rahmanovic,
Sredina terena je dusa ekipe, ovo sto smo mi uspjeli uvezat dobre rezultate bez njih je ravno cudu, uz nadljudske napore i dozu srece,
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 avg 2019, 15:57

Dok se povrijedjeni ne vrate, mi nemamo veznu liniju. Sto se tice Letica, meni se ne svidja, daleko stoji od igraca. Uvijek mu ljudi prodju. Ahmet nije jos vratio formu, vidi se da ima strah, poslije povrede. Sinoc je nas Velez pojeo u sredini. Dobili smo na misice. Bio bih zadovoljan sa 2 boda iz sledece dvije utakmice. Kada se vrate povrijedjeni, bit ce to druga prica.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 avg 2019, 16:15

Ja ne znam što se vi toliko trzate oko ove dvije tekme. Ovi igrači imaju iskustva igranja teških i zahtjevnih utakmica. Dokazali su momci da znaju i mogu. Kako vi ne pratite i nevidite kako naši igrači melju protivnika i to neofirno. Umaraju protivnika malo pomalo, razvlače i unose im nervozu. Samo je problem što se naši opuste previše na početku, pa sebi zakomplikujemo utakmicu. Nemaju drugi to iskustvo ko što ga mi sad imamo. I uzimamo ovako umorni druge igrače na snagu. To je iskustvo i rutina. To se ne može treninrat, to se stekne. Lištica je umorna, fale im dva važna igrača, a kone su loše do bola, al derbi je derbi. Tu ne igra nikakvu ulogu ni sprema, forma ili kvalitet. Frljoka jedna nama ili njima i riješena tekma.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 avg 2019, 16:28

Stroj1946 je napisao/la:Ja ne znam što se vi toliko trzate oko ove dvije tekme. Ovi igrači imaju iskustva igranja teških i zahtjevnih utakmica. Dokazali su momci da znaju i mogu. Kako vi ne pratite i nevidite kako naši igrači melju protivnika i to neofirno. Umaraju protivnika malo pomalo, razvlače i unose im nervozu. Samo je problem što se naši opuste previše na početku, pa sebi zakomplikujemo utakmicu. Nemaju drugi to iskustvo ko što ga mi sad imamo. I uzimamo ovako umorni druge igrače na snagu. To je iskustvo i rutina. To se ne može treninrat, to se stekne. Lištica je umorna, fale im dva važna igrača, a kone su loše do bola, al derbi je derbi. Tu ne igra nikakvu ulogu ni sprema, forma ili kvalitet. Frljoka jedna nama ili njima i riješena tekma.
samo držati disciplinu u igri na visini kao u evropi i poslovno završavat kao dosad.... :salut: :clap:

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 25 avg 2019, 16:42

Inijesta je napisao/la:
Jel shvatas ti da nam fali kompletna sredina, Stanojevic koji je za nas strasano vazan igrac, Oremus( crepulja i kapic polrivali tu poziciju) i Rahmanovic,
Sredina terena je dusa ekipe, ovo sto smo mi uspjeli uvezat dobre rezultate bez njih je ravno cudu, uz nadljudske napore i dozu srece,
Naravno da shvatam. Nadam se da i ti shvataš da se Gavric, na primjer, nece tek tako povuci kad se vrati Stanoje ili Rahman, ili da ce Husref koji uigrava ove sada momke, evo vec mjesec dana, i koji se prilicno popravio u vođenju ekipe, mijenjati nešto 'onako' a ima dobar rezultat. Grizu momci koji su dobili priliku, melju momci i uigravaju se iz utakmice u utakmicu. Možda se igra brze, možda se bolje branimo i sl...ne vidimo ni mi sve s tribine. Al eto pred nama je. Ovo je trenutno najbolja ekipa Sarajeva i najbolja ekipa u BiH, prvi sa utakmicom manje. I još ce bolja biti iz utakmice u utakmicu.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 avg 2019, 16:47

Znaci u najgorem slucaju po nas mi bi na reprezentativnu pauzu otisli sa -2 u odnosu na prvoplasiranog.
Posle svih problema sa povredama, gdje od pocetka prvenstva igramo bez komplet vezne linije, ovo je vrh rezultat sto su momci do sad napravili.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 25 avg 2019, 16:51

Krste uopste ne igra gdje je igrao prosle sezone i nadavao se golova. Rahmana takodje vise nema nego sto ima, a jedan od boljih igraca. Merso stoji zavaljen sam i nije nikakvo cudo sto jos gola nije dao. Jedini Tatar radi sto je i radio prosle sezone. Centralnog veznog bez Oremusa i nemamo kako treba. Citava sredina fali, plus onda pomjeren Krste nazad da to krpi. Apsolutno je ludilo reci da nas povrede nisu poremetile kao nikada do sada. Jos ne mozemo ni rotirati na svim pozicijama jer je i pola rezervi povrijedjeno. Stavljamo napadace u sredinu, sve nesto krpimo, cudo je nevidjeno sto smo sve ovo ispobjedjivali do sada.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88 i 34 gosta.