FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 25 avg 2019, 10:26

Benjolos je napisao/la:
Fareus1921 je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Odlična utakmica ... Bilo je sudačkih grešaka na obje strane ali opet tempo i sama igra vrh za našu ligu! Sretni u nastavku i kad već Široki ne može do prvog mjesta nadam se da će Željo uzeti kantu! Sad treba razguziti pitare i lagano!
Sigurno da ih možete pobijediti.Neke igrače će čuvati za derbi a neki igrači su već umorni od Veleža.2/4 tima im neigra.To iskoristite igrajte kao protiv nas i zagarantovana je pobjeda i povrijedite im onog Gavrića i Šerbečića
Ovako razmišljanje može imati samo maloumnik i navijač manjeg sarajevskog kluba (mada isto je to) :puke:
kurcem im dajemo golove
ko ne bi bio pickica mala istraumirana :D
strah velik u Lazića još veći :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 avg 2019, 10:30

Jel derbi u subotu ili nedjelju?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 25 avg 2019, 10:35

Benjolos je napisao/la:
Fareus1921 je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Odlična utakmica ... Bilo je sudačkih grešaka na obje strane ali opet tempo i sama igra vrh za našu ligu! Sretni u nastavku i kad već Široki ne može do prvog mjesta nadam se da će Željo uzeti kantu! Sad treba razguziti pitare i lagano!
Sigurno da ih možete pobijediti.Neke igrače će čuvati za derbi a neki igrači su već umorni od Veleža.2/4 tima im neigra.To iskoristite igrajte kao protiv nas i zagarantovana je pobjeda i povrijedite im onog Gavrića i Šerbečića
Ovako razmišljanje može imati samo maloumnik i navijač manjeg sarajevskog kluba (mada isto je to) :puke:
Mogao je kako napisati 1/2 a ne 2/4 pa da moramo računat.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 avg 2019, 10:38

Ne smijem ni zamislit kakva cemo masinerija biti kada nam se povrijedjeni oporave ako se zadrzi ovakav pristup u glavama :kafa: Lijepo je vidjet da dobijamo utakmice na misice i da stvaramo taj neki sampionski duh i da pobjedjujemo kad nismo pravi. U listici ocekujem krstu na dmf-u a tatara na desetci, dok ce Numan na stopera. Oni su nikad gori, mi idemo kao lideri i to moramo iskoristiti. Svaka cast RA svaka cast svima koji su juce bili na kosevu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 avg 2019, 10:45

Loš start utakmice po nas ali se to sve sinoć odlično završilo, u srijedu se može igrati na sva 3 boda dole u Širokom pa šta god da odnesemo u Sarajevo dobro je.
Generalno odličan početak sezone bez obzira na to što je pola prvog tima povrijeđeno.
Bravo Sarajevo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 avg 2019, 10:49

Rekoh ja bicemo prvi, od sljedeceg vikenda +7 :kafa:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 avg 2019, 10:49

Sad, vise nego ikad, nam je potreban psiholog. Ove 2 utakmice mozda i lome sezonu, iako je jos uvijek rano za prognoze. Moramo biti svjesni da sa 2 pobjede ostavljamo Zrinjski na minus 6, a Zeljeznicar na minus 7, nakon cega odlazimo na pauzu u odlicnoj atmosferi, za razliku od navedenih timova. Vracaju se povrijedjeni igraci, raspored dosta laksi, tako da prednost u najgorem slucaju ostaje ista, a vjerovatno i veca. Ubijmo moral protivnicima, krenimo putem novih trofeja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 avg 2019, 10:51

Kakav navijac i kuHac, zutalj od 13 godina, zeljno paznke pa laje pasce malo. Ne palite se, krizira huligan od 13 godina iz Zgosce :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2019, 10:54

Ma pobjedom u Sirokom mi realno bez ikakvog pritiska idemo na Grbavicu... Sto je to velika prednost... A oni ce biti pod velikim pritiskom, prije svega zbog navijaca...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 avg 2019, 10:54

ovako očekujem u srijedu
slika

mada bih ja krenuo sa Kurdićem na stoperu i Hebibom na krilu :hmmmmm: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2019, 10:57

Vala ako Kurdic nece sad dobiti priliku, onda fkt ne znam..
Nike isto igrati na CB i DMF, on je dobio crveni u kupu, ali sjetim se tekme u Mostaru, vidi se ds ima kvaliteta. Mora igrati.

Sabanovic je prva poluvremena jako los bio ove dvije tekme na kosevu.
Ne bih volio da igra na LB.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 avg 2019, 10:58

Teško da ćemo u 4 dana donijeti šest bodova na Koševo sa dva gostovanja. Ja bih bio zadovoljan i sa 4 boda.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2019, 11:00

Derdiyok je napisao/la:Teško da ćemo u 4 dana donijeti šest bodova na Koševo sa dva gostovanja. Ja bih bio zadovoljan i sa 4 boda.
Jedino nebi valjala 2 poraza ili poraz/remi.. ostalo je sve dobro... :)

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 avg 2019, 11:03

Zip je napisao/la:Vala ako Kurdic nece sad dobiti priliku, onda fkt ne znam..
Nike isto igrati na CB i DMF, on je dobio crveni u kupu, ali sjetim se tekme u Mostaru, vidi se ds ima kvaliteta. Mora igrati.

Sabanovic je prva poluvremena jako los bio ove dvije tekme na kosevu.
Ne bih volio da igra na LB.
Sabanovic pokusava nekakvim sutom , jedva dodje do gola .... Handzic je uvjek imao M uda da je opali sa 25-30 pravi Sarajevski mangup , steta neki drugi stvari al bio bi zvjer ... Imam osjecaj da je na treningu Hebibovic najjaci al kad dodje utakmica pretvori se u bebu , nesto kao Bavcic u kosarci :lol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 avg 2019, 11:05

Jel derbi u subotu ili nedjelju, zna li se? :D
FK Sarajevo

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 25 avg 2019, 11:09

Jbt koja mrznja prema nama od strane onih plavih klosara

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 avg 2019, 11:10

Kockoglavi je napisao/la:Jbt koja mrznja prema nama od strane onih plavih klosara
znaju da su **** nazad
znaju da mi lagano zabijamo

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 avg 2019, 11:12

Husrefu prijeti suspenzija. Ako dobije karton u Lištici nema ga protiv kona. Hus, ne izlazi iz svlačionice nikako :lol:
BordoSarajevo je napisao/la:Jel derbi u subotu ili nedjelju, zna li se? :D
Subota.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 avg 2019, 11:14

Obzirom da igramo u srijedu, jel bilo upita za odgodu za nedjelju? Mislim da bi to deb.ili glat odbili, jer se boje.
FK Sarajevo

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 25 avg 2019, 11:31

Sinoc poslije suta Sabanovic smo dobili korner i poravnjali rezultat.
Uglavnom slabo smo sutali a bilo je vrijeme za te udarce iz vana. Kod mladih igraca mi se svidja sto imaju samopouzdanja pa tako sam slavio taj sut Sabanovica a na go sam ostao haman pa miran. Bas je trebalo da neko i tim trenutcima presjece to kruzenje oko gola sa nekim konkretnim pokusajem.
Djokanovic je sinoc u 4-5 navrata uzeo lopte koje mi inace gubimo jer nam se igraci povuku a on je nastavio i fakinski lako zadrzao loptu kod sebe.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.