FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 avg 2019, 00:55

Benkara21 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moglo je svasta biti danas da udje jedna od one dvije na 0:1 :damn: na tribinama smo se predstavili mostarski jer samo tako i znamo a mislim da smo se i na terenu predstavili u dobrom svjetlu. Cestitke na pobjedi i sretno ka vasem cilju. Mi nas znamo :) :bih:
Ljuta mi draga zbog pobjede :mrgreen: :rol:
Brato kad je sretna bila samo u onoj prijateljskoj :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 25 avg 2019, 00:57

Ljudi sta mislite o tome da nam se Komazec vrati?
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 25 avg 2019, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 avg 2019, 00:59

joker90 je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Kontam nesto,Mersi je 34 godine. Nece on moci jos dugo onako, mozda bi mogli pocet razmisljat i traziti kakvog napadaca malo ranije. Ali da bude top, evo Merso je najbolji primjer sta za ekipu znaci dobar napadac.

I onaj Brandao mi se pravo svidja, tacno bi ga volio vidjeti kod nas.
Merso definitivno još ovu sezonu može biti prvi napadač i to je to. Iduće sezone nam treba novi CF, a volio bih da Merso ostane kao rezerva, može on sa klupe uvijek svojom snagom i bunarenjem lomiti tekme. Primjer je profesionalca i može biti uzor svim mladićima još par godina. Brandao je neugodan u pm, nisam ga puno pratio prije ove tekme, ali mi je više on za krila nekako. :)
Wagner je igrao do 39 cini mi se. Merso moze jos ovu sezonu da izgura kao starter i top napadac, i jos dvije moze ulaziti sa klupe oko 60 min ili kad se ganja rezultat.
Imamo Hareta koji je upitan od kako je dosao, po periodima toplo hladno, shvatam i da mu treba utakmica ali mislim da nije Ahmetov level.
Dobar je Brandao, explozivan, prodoran, i pravo neugodan. Tesko ga je i cuvati a kod nas bi se uklopio definitivno. Ako zelimo dominaciju mi najbolje iz lige moramo pokupiti. Ili njega ili Fanima iz Mladosti, ili obojicu. :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 avg 2019, 01:11

Brandao ima jos 2 godine ugovora sa Velezom. Kad je dosao smijali mu se svi ali najednom je eksplodirao. Inace ovo nije njegova prirodna pozicija. Najbolje se snalazi na spicu gdje je dao gomilu golova ali ga **** Fajic pa ga sada stavljaju na lijevo krilo. To je lisica isto Inzagi :D vazda na pravom mjestu,odbije se lopta od cetri igraca i njemu dodje :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 avg 2019, 01:30

joker90 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Joj zamislite 6 bodova u sljedeće dvije utakmice, kakav bi pogled na tabelu samo bio, kakva bi nam bila "pauza" i početak sezone bez više od pola ekipe sa te dvije pobjede :ljepota:. Teško je očekivat to ali ništa nije nemoguće, ja bi bio zadovoljan i sa 2 boda.
2 boda su ok, 4 su top, svih 6 - drkanje ko u pubertetu!! :beba:
Iskreno, nije ni nemoguce, cak bi bio siguran u 6 boba da su nam svi igraci na raspolaganju. Ovako se malo krpimo, malo dzokeri sa klupe. Sredina nam skripi, tesko i sporo iznosimo loptu. Siroki nikad gori do ove sezone, a o vaginoletama suvisan je svaki komentar. Nisu oni jos odigrali prave tekme :kafa:
U novi boj ...

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 25 avg 2019, 01:36

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moglo je svasta biti danas da udje jedna od one dvije na 0:1 :damn: na tribinama smo se predstavili mostarski jer samo tako i znamo a mislim da smo se i na terenu predstavili u dobrom svjetlu. Cestitke na pobjedi i sretno ka vasem cilju. Mi nas znamo :) :bih:
Ljuta mi draga zbog pobjede :mrgreen: :rol:
Brato kad je sretna bila samo u onoj prijateljskoj :lol: :lol:
Samo tad brate moj hahahaha :rol:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 avg 2019, 02:24

Bice **** u listici i tako nam fali komplet srednja linija jos Gavric dobi zuti danas. Ovo je prilika sad za Salcina, ako sad u ovoj situaciji ne dobije priliku onda je momak stvarno teski neprofesionalac i umisljenik (bilo pisano vec o tome).
Na desno krilo bi stavio Cruza od pocetka bice bolji nego atleta Sisic. Na lijevo krilo po poluvrijeme Milanovic i Tatar. U vrhu bi bio Handzic, jer je izgleda u formi opet pa, da iskoristimo :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 25 avg 2019, 03:10

ElCartel11 je napisao/la:Bice **** u listici i tako nam fali komplet srednja linija jos Gavric dobi zuti danas. Ovo je prilika sad za Salcina, ako sad u ovoj situaciji ne dobije priliku onda je momak stvarno teski neprofesionalac i umisljenik (bilo pisano vec o tome).
Na desno krilo bi stavio Cruza od pocetka bice bolji nego atleta Sisic. Na lijevo krilo po poluvrijeme Milanovic i Tatar. U vrhu bi bio Handzic, jer je izgleda u formi opet pa, da iskoristimo :D
Daj bolan kakva lištica, isfiltriralo se ustaša što je moglo doći kod njih tako da su sad qurac od ekipe.
Ili jos gore da se možda bojimo doma penzionera sa sergijice.
Ma k'o plitak potok ima da ih pregazimo.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 avg 2019, 03:28

MaroonBjelave je napisao/la:Ljudi sta mislite o tome da nam se Komazec vrati?
Treba vidjeti sa Hilmom Gutićem i Radošem Protićem...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 avg 2019, 03:40

miky_hz je napisao/la:
Kapiten Širokog Brijega Dino Ćorić neće biti na raspolaganju svom treneru Denisu Ćoriću za zaostali duel četvrtog kola Premijer lige BiH, u kojem će Široki Brijeg dočekati Sarajevo.

Ćorić je dobio treći žuti karton u ovoj sezoni Premijer lige BiH, te neće moći nastupiti protiv Sarajeva, a njegovim neigranjem će njegov tim definitivno biti značajno oslabljen.
Hajde bar nesto

Dobri su gore ofanzivno nazad su bas tanki i ovaj golman im je nesiguran bas,Jovic i Bagaric nam mogu probleme pravit,medjutim Zeljeznicaru su probleme pravili samo iz tranzicije koji su ovi lose zatvarali i ostavljali im dosta prostora.Mi apsolutno nemamo nikakvog razloga ni potrebe nesto izaci visoko i davati im te sanse i ostavljati neki prostor.Cekati ih lagano na polovici i kaznjavati svaku gresku,njima gori bas bas i morat ce nas napasti,a tu vidim nasu sansu i ovako desetkovani gdje smo.
Povrijedio im se i stoper Hrkać, moguće da ne bude spreman.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 25 avg 2019, 03:53

SarajevoJeBordo je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la:Ljudi sta mislite o tome da nam se Komazec vrati?
Treba vidjeti sa Hilmom Gutićem i Radošem Protićem...
Ahaa jes

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 25 avg 2019, 05:30

Da i ja sta kazem o tekmi kad je sve proslo.
Trenutno srce nase ekipe su Lazic i Serbecic, strasno se ponasaju na terenu, bodre jedan drugog, pokrivaju, imaju povjerenje, ako jedan pogrijesi nesto, drugi ga bodri i izvlaci iz upadanja u neku psihicku blokadu. Pogotovo Lazic koji je to pokazao i sa Mujakicem. Pa i sa Dupovcem na pripremama. Srcanost je ono sto ih krasi, a pored toga imaju muda za iznijeti loptu sto ce poslije biti od krucijalne vaznosti za nas.
Iza njih i Kova strasni nas, koji je imao kiks danas i isti ga vade iz psihickog pada, pa nije se vidjelo da je momak potonuo sekundu, desava se svima, on je potencijal koji ce braniti boje repke. Kad smo kod repke buduci bedem vrlo lako moze biti, Kovacevic, Serbecic, Mujakic.
Ispred imamo sredinu kakvu takvu koja ima neku slobodu prema naprijed jer imas osjecaj da citav prozivnicki tim krene na nasu zadnju liniju, ne bi je probili.
Ja ne mogu docekati da vidim ekipu tipa: Kovacevic, Hodzic, Serbecic, Lazic, Letic, Stanojevic, Rahmanovic, Oremus, Tatar, Velkoski, Ahmetovic. Pa rotiraj sefe sta hoces, mi se sami sebe bojimo u punom sastavu.
Opet kazem, nase srce dolazi iz stoperskog para, koji nosi ekipu, a zamisli kad se to prosiri na vezu koja bi bila ala Rahma, Oremus i Stanoje.
Sve je ovo ekstra samo da nas pitarluk ne ujebe atmoaferu na terenu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 25 avg 2019, 08:35

Odlično ovo izgleda kad se pogleda tabela. Kad se uzme u obzir da nam fali dobar dio igraca moze se reci i da ne igramo lose. Svi koji udju kao rezerve se bore i daju sve od sebe, mozda se neki ne snadju bas najbolje ali je ipak dojam da imaju sta ponuditi u budućnosti.

Mjenjamo se i mi kao navijaci tako da ce biti sve manje pljuvanja i mnogo vise podrske i pozitive.
Treba pohvaliti i Horde sto su na kraju kad je zavrseno sve palili baklje. Dokazali su svima da nisu bezumnici i na pravi nacin zacepili usta negativnim komentarima.
Ovakvim potezima ce povratiti respekt od ostalih i dokazati da je smjena generacija na toj tribini prosla. Poslije ovoga i aBd slicnih poteza ubuduce bice sjever sve brojniji, a i neki stariji mogu jednu utakmicu otici na sjever i podrzati njihov rad a i napuniti dusu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2019, 08:52

Fudbaleri Sarajeva u srijedu gostuju Širokom Brijegu na Pecari u zaostalom susretu četvrtog kola Premijer lige BiH.

Gosti trenutno drže čelo premijerligaške tabele i na Pecari će imati šansu da naprave veliku razliku u odnosu na svoje rivale. Dobra stvar za Bordo tim je što niko od njegovih fudbalera ko eventualno i dobije žuti karton neće biti ugrožen u derbiju sa Željezničarom.

Naime, suspenzije se jedino treba bojati trener Husref Musemić, koji je već dobio dva žuta kartona ove sezone, a treći bi značio da derbi može gledati isključivo sa tribina.

Samo Husref u opasnosti :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2019, 08:57

Bez zezanja Hus se treba cuvati sad u sirokom za taj 3 zuti karton. Ne mogu da zamislim da ga nema za derby...pamet u glavu sefe.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2019, 09:09

Kovacevic
Sabanovic Serbecic Kurdic? LETIC
Djokanovic Mustafic
Hebibovic Velkoski Tatar
Handzic

Morel s ovim dole da se dobije :kafa:

Jbte fali ovde 8 igraca koji bi igrali u prvoj :lol:
Stim sti bi ovde mogao i Milanovic upasti...

Pored ovih 11, na klupi ceostati Ahmetovic, Milanovic, Cruz, Guzina... :D

Koliko srece imaju protivnici da smo ovoliko desetkovsni....

I imam zelju da svakoj ekipi damo gol kao jucer Velezu, dok im se igrac vallja... Kako nikad trener da ne kritikuje igraca koji se bez razloga valja, vec se to okrece na ekipu koja nije izbacila loptu vani....
Sve su to prevaranti.... Sad golove davati dok leze, pa se mozda u nasoj ligi promjeni nesta na bolje....

Urdinove, ako citas mamu ti yebem :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 avg 2019, 09:17

treba Fanima završit za januar, pošto je tamo rasprodaja opšta....Hebib ide...ne bi ja ovog brazilca veležovog, tražili bi puno a nije mi nešto iskreno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2019, 09:30

Zip je napisao/la:

I imam zelju da svakoj ekipi damo gol kao jucer Velezu, dok im se igrac vallja... Kako nikad trener da ne kritikuje igraca koji se bez razloga valja, vec se to okrece na ekipu koja nije izbacila loptu vani....
Sve su to prevaranti.... Sad golove davati dok leze, pa se mozda u nasoj ligi promjeni nesta na bolje....

Bas sam pratio jucer onog igraca koji je lezao,nakon nekog vremena kad je vidio da ga niko ne benda,ustao sasvim normalno.I kaze fer plej ,karin.a.Valjda je vece nepostivanje istog kad bez potrebe ostanes lezati i opstruises igru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2019, 10:09

miky_hz je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Bas sam pratio jucer onog igraca koji je lezao,nakon nekog vremena kad je vidio da ga niko ne benda,ustao sasvim normalno.I kaze fer plej ,karin.a.Valjda je vece nepostivanje istog kad bez potrebe ostanes lezati i opstruises igru.
Budale svi bgmi.
Ne znam koja je furka igracima lezati bez potrebe ?
I kad ne izbacis loptu zbog debila, nastame opsti haos...

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 25 avg 2019, 10:17

Fareus1921 je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Odlična utakmica ... Bilo je sudačkih grešaka na obje strane ali opet tempo i sama igra vrh za našu ligu! Sretni u nastavku i kad već Široki ne može do prvog mjesta nadam se da će Željo uzeti kantu! Sad treba razguziti pitare i lagano!
Sigurno da ih možete pobijediti.Neke igrače će čuvati za derbi a neki igrači su već umorni od Veleža.2/4 tima im neigra.To iskoristite igrajte kao protiv nas i zagarantovana je pobjeda i povrijedite im onog Gavrića i Šerbečića
Ovako razmišljanje može imati samo maloumnik i navijač manjeg sarajevskog kluba (mada isto je to) :puke:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tajsamja, Vanja8 i 10 gostiju.