Hajmo sad realno, sta ti dodje Dzeko u rodu s' obzirom da si 80% postova napisao/la na ovoj temi ? Cim nesto malo kriticki napise eto odmah poklopca sa raznim opravdanjima. Kako je Dzeko odigrao ove utakmice u zadnje vrijeme koje je startao nije ni zasluzio da igra od pocetka bar neko vrijeme. Opet, to ne znaci da danas nece rijesiti utakmicu ulaskom sa klupe. Dzeko = Samopouzdanje [ON/OFF] = Odlican/Ispodprosjecan.ZOI84 je napisao/la:a kako su to Balo i Kun odograli nekoliko zadnjih utakmica?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Ne znam na kojih par zadnjih utakmica mislis,mozda na onu kad je usao protiv Borusije i bacao se po terenu,kad mu je bjezala lopta u aut i kad je digao igru Borusije svojim ulaskom ili neku drugu tekmu ? Dzeko je u tim njegovim godinama bio najbolji napadac BL,a ovaj ce ostati talenat do 29 god. Da si rekao Tevez ili Aguero da su trenutno bolji pa hajde ,ali na osnovu cega Balo bas bih volio znati.Jordan23 je napisao/la:Balotelli je super igrac. Momak ima 22 godine. Ne treba Edina da igra ispred Balotellija iz tog razloga sto je Balotelli neozbiljan, glupira se, nije "dovoljno" profesionalan etc. vec zato sto je bolji. Trenutno nije bolji! Gledajuci zadnji par tekmi, Mario zasluzuje prvu postavu. I stopiraj te pljuvati toliko po momku. Gladaj te malo objektivno. Momak je fenomenalan igrac. Ima kvalitete koji mnogi napadaci samo mogu sanjati.
Pitanje ti je glupo, isto da ja ovim dezurnim kriticarima postavim pitanje zasto non stop pljuju po Džeki, je li im on nekog ubio? Nisam rekla da je Džeko dobro odigrao, nego samo konstatovala da ni drugi njegovi konkurenti ne igraju dobro. Nije problem kritikovati Džeku kad lose odigra, ali ovdje se od njega pravi amater, glupan, neznalica, a drugi napadaci Citya za isti neucinak su ovdje prema nekima svijetske klaseiDon je napisao/la:Hajmo sad realno, sta ti dodje Dzeko u rodu s' obzirom da si 80% postova napisao/la na ovoj temi ? Cim nesto malo kriticki napise eto odmah poklopca sa raznim opravdanjima. Kako je Dzeko odigrao ove utakmice u zadnje vrijeme koje je startao nije ni zasluzio da igra od pocetka bar neko vrijeme. Opet, to ne znaci da danas nece rijesiti utakmicu ulaskom sa klupe. Dzeko = Samopouzdanje [ON/OFF] = Odlican/Ispodprosjecan.ZOI84 je napisao/la:a kako su to Balo i Kun odograli nekoliko zadnjih utakmica?
balo ce dobit crveni!
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Odlicno fenomenalan sa 1 golom u Premier League,a Dzeko 6,gdje je tu logika?Jordan23 je napisao/la:Balotelli je super igrac. Momak ima 22 godine. Ne treba Edina da igra ispred Balotellija iz tog razloga sto je Balotelli neozbiljan, glupira se, nije "dovoljno" profesionalan etc. vec zato sto je bolji. Trenutno nije bolji! Gledajuci zadnji par tekmi, Mario zasluzuje prvu postavu. I stopiraj te pljuvati toliko po momku. Gladaj te malo objektivno. Momak je fenomenalan igrac. Ima kvalitete koji mnogi napadaci samo mogu sanjati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja mislim da je i Alen Skoro prije prestao biti talenat od Bale,on ce to vuci do kraja karijere,kako ima sto mnogi nemajuDenizmare je napisao/la:Ne znam na kojih par zadnjih utakmica mislis,mozda na onu kad je usao protiv Borusije i bacao se po terenu,kad mu je bjezala lopta u aut i kad je digao igru Borusije svojim ulaskom ili neku drugu tekmu ? Dzeko je u tim njegovim godinama bio najbolji napadac BL,a ovaj ce ostati talenat do 29 god. Da si rekao Tevez ili Aguero da su trenutno bolji pa hajde ,ali na osnovu cega Balo bas bih volio znati.Jordan23 je napisao/la:Balotelli je super igrac. Momak ima 22 godine. Ne treba Edina da igra ispred Balotellija iz tog razloga sto je Balotelli neozbiljan, glupira se, nije "dovoljno" profesionalan etc. vec zato sto je bolji. Trenutno nije bolji! Gledajuci zadnji par tekmi, Mario zasluzuje prvu postavu. I stopiraj te pljuvati toliko po momku. Gladaj te malo objektivno. Momak je fenomenalan igrac. Ima kvalitete koji mnogi napadaci samo mogu sanjati.

Kazu da je ljubomora najgora mana Bošnje.ZOI84 je napisao/la:Pitanje ti je glupo, isto da ja ovim dezurnim kriticarima postavim pitanje zasto non stop pljuju po Džeki, je li im on nekog ubio? Nisam rekla da je Džeko dobro odigrao, nego samo konstatovala da ni drugi njegovi konkurenti ne igraju dobro. Nije problem kritikovati Džeku kad lose odigra, ali ovdje se od njega pravi amater, glupan, neznalica, a drugi napadaci Citya za isti neucinak su ovdje prema nekima svijetske klaseiDon je napisao/la:Hajmo sad realno, sta ti dodje Dzeko u rodu s' obzirom da si 80% postova napisao/la na ovoj temi ? Cim nesto malo kriticki napise eto odmah poklopca sa raznim opravdanjima. Kako je Dzeko odigrao ove utakmice u zadnje vrijeme koje je startao nije ni zasluzio da igra od pocetka bar neko vrijeme. Opet, to ne znaci da danas nece rijesiti utakmicu ulaskom sa klupe. Dzeko = Samopouzdanje [ON/OFF] = Odlican/Ispodprosjecan.ZOI84 je napisao/la:a kako su to Balo i Kun odograli nekoliko zadnjih utakmica?
Ako se ne varam Dzeko od utakmice protiv Tottenhama nije postigao pogodak, ima od tada bar 5 utakmica a igrao je vise nego ikada u kontinuitetu. Isto tako ako se ne varam, ostala trojica konkurenata su nakon te utakmice protiv Tottenhama postizali bar po jedan pogodak ?! Samim tim zasluzuju kakvu takvu prednost za danasnju utakmica.ZOI84 je napisao/la: Pitanje ti je glupo, isto da ja ovim dezurnim kriticarima postavim pitanje zasto non stop pljuju po Džeki, je li im on nekog ubio? Nisam rekla da je Džeko dobro odigrao, nego samo konstatovala da ni drugi njegovi konkurenti ne igraju dobro. Nije problem kritikovati Džeku kad lose odigra, ali ovdje se od njega pravi amater, glupan, neznalica, a drugi napadaci Citya za isti neucinak su ovdje prema nekima svijetske klase
Druga stvar, pljuvaca ce biti uvijek i to je jednostavno tako, imas neke ljude kojima je "cejf" da po svemu pljuju. Mislim da to ne treba shvatati previse ozbiljno (kao sto ti to radis), a i generalno mi je glupo da se neko previse zamara oko pojedinih nebitnih stvari. Ipak, to je tvoja stvar i necu ti ja govoriti sta ces raditi, samo kazem nije to toliko bitno (bar meni) da bi se moralo odgovarati svakome k'o napise neku kritiku. Meni je samo "zapalo za oko" da malo previse licno uzimas neke kritike i ponekad uvrede koje su upucene sasvim drugoj osobi.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Sta je ovo? Kako jeftino primise gol

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
PRC PRC PRC PRCANJE, hebo mu Balotelli zenu,svaki kontakt sa loptom bio je izgubljen.
Malo reci,i Unitedovci se iznenadili ovom bukvalno kroz pisu poklonu.soccerfan je napisao/la:Sta je ovo? Kako jeftino primise gol![]()
Od toliko miliona oni Nastasice i takve dovode u odbranu,sega.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 dec 2012, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo ga 0-2 za očekivat je Džeku u drugom dijelu 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Dvica.
Ubacuj Edina da se ovo stigne.

Ubacuj Edina da se ovo stigne.

Da mislim da Hart nije ocekivao da ce lopta proci vec da ce je Barry zaustaviti. Evo i drugi.harishp je napisao/la:Malo reci,i Unitedovci se iznenadili ovom bukvalno kroz pisu poklonu.soccerfan je napisao/la:Sta je ovo? Kako jeftino primise gol![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma neka , ovako i zaslužuje onaj bilmez Mancini
AJMO JUNAJTED TRPAJ IH JOŠ!

Sta ocekivati od ekipe kojoj ofanzivni veznjaci igraju krila a kretivce glume "razbijaci" kao Yaya i Bari... 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
City ce ovdje dozivjeti fijasko ako ovako nastave igrati.... plus Kompani se povrijedio,Baloteli zasad katastrofa,kao i Silva,Nasri....ako dozive poraz,a veoma je izvjesno onda bi i Mancini mogao biti Bivsi trener gradjana!?
Mancini trenercina. 

Super
Dzeko igrač utakmice 

- Prescritto
- Kontakt:
ako se Mancini izvuče iz ovog, onda je stvarno trenerčina 

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.