FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajmo plavi ale ajmo plavi ale pusite k.urcine
Kone ga vec glabaju
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
https://streamable.com/or8itKaunas je napisao/la:Imal se gdje vidjet taj Handzarin gol?
Nije lose sad odigrati ni dva X protiv sirokog i selje..ja zadovoljan
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da uticaja na Husrefa ima Dženis Čosić, po pitanju ovih taktičkih zamisli i izmjena. Odlični potezi od početka sezone.
Svaka čast i čestitke svima. Nova tri boda bez dosta igrača, po preteškom vremenu i terenu i ono što mi je najbitnije, ekipa opet pokazala gladijatorski i pobjednički mentalitet. Svi se možemo sjetiti prethodnih sezona kako je bilo, primimo gol, pa se useeremo i drži ne daj do kraja tekme viktorija. Ova sezona skroz nešto drugačije, strašan mentalitet i psiha, niti u jednom trenutku nisam pomislio da nećemo okrenuti, tako i protiv Radnika. Idemo dalje, kapa dole. Moram opet posebno izdvojiti Šerbečića, kakva ebena mašina i igračina.
Svaka čast i čestitke svima. Nova tri boda bez dosta igrača, po preteškom vremenu i terenu i ono što mi je najbitnije, ekipa opet pokazala gladijatorski i pobjednički mentalitet. Svi se možemo sjetiti prethodnih sezona kako je bilo, primimo gol, pa se useeremo i drži ne daj do kraja tekme viktorija. Ova sezona skroz nešto drugačije, strašan mentalitet i psiha, niti u jednom trenutku nisam pomislio da nećemo okrenuti, tako i protiv Radnika. Idemo dalje, kapa dole. Moram opet posebno izdvojiti Šerbečića, kakva ebena mašina i igračina.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Treba početi sakupljati pare da se otkupi Šerbedžić, kakva je ono stijena od momka, svaka mu čast

Bordo bijeli za život cijeli!!
Cuj X sa sugamaado-hz je napisao/la:Nije lose sad odigrati ni dva X protiv sirokog i selje..ja zadovoljan

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Odmah otkupiti Beska, vezati ugovorom na 5 godina.
Za 2 god on je glavni stoper reprezentacije !
Zna li neko, ko se mora čuvati od kartona na pecari ?
Za 2 god on je glavni stoper reprezentacije !
Zna li neko, ko se mora čuvati od kartona na pecari ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Dobro je ovo, izmjene na vrijeme, Besim dobar, Guzina se trudi jbg jos da procepi. Idemo dalje.
Melji Rajvo

Melji Rajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
The Manejakima svaka cast...
**** iz lištice pravda za Vedrana
Pravda za Anera
Pravda za Mirzu
Pravda za Anera
Pravda za Mirzu
Rodjeni su pitarske picke!
@KanausKaunas je napisao/la:Cuj X sa sugamaado-hz je napisao/la:Nije lose sad odigrati ni dva X protiv sirokog i selje..ja zadovoljaneno ih pjene, merak ih slusat.
Joj tebe ne kontas, ja to tako kazem radi uroka...znas i sam sta mislim i zelim

Treba vratiti Sulejmana na Koševo.
P'S. Vode ubice opet

P'S. Vode ubice opet
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
ado-hz je napisao/la:@KanausKaunas je napisao/la:Cuj X sa sugamaado-hz je napisao/la:Nije lose sad odigrati ni dva X protiv sirokog i selje..ja zadovoljaneno ih pjene, merak ih slusat.
Joj tebe ne kontas, ja to tako kazem radi uroka...znas i sam sta mislim i zelim

Joj Bjelice ocm, nama prosle godine onakav penal dosudi protiv Zrinje a sad povali kone, cini se da je van 16 bilo.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Ovog crnju iz veleza odmah na zimu treba dovest, lik ce bit hladno prvi strijelac lige... ovakvi igraci moraju kod nas zavrsavat, moramo kupit najbolje iz lige... Morto ne zajebaji nemoj kocit transfer. Mislim da si sam rekao neki dan il je neko drugi(gledaj zvezdu ne moramo dalje). Fanimo iz celika onaj Nana sto je vec bio kod nas i ovaj iz veleza, ako nista to bi bilo prebrzo i preopasno za protivnike...
-
- Kontakt:
Ma da ih hoce dobit 5/1... ubice kolko tolko rastereceni protiv nas, a ovi levati ce bit sjebani derbi ce im vadiona bit hahahja dje ce ti derbi vadiona bit.
U listici 1/3 za nas na sugavici 1/2
U listici 1/3 za nas na sugavici 1/2
Ma djaba sto ih povali za penal. Nije uticalo sad na ovaj treci gol, koji nece uticati na dalji tok igre... Razmisljati kao the mitomans neprocjenjivo, e cuj ih zeljo sampion hahahahaha
Ugazit ih i zgadit im fudbal i onu travu na kojoj vazda dobiju po guzici. Pa ovog sirokog je Velez izmaltretiro.
Pitanje je samo sa koliko razlike?
Ugazit ih i zgadit im fudbal i onu travu na kojoj vazda dobiju po guzici. Pa ovog sirokog je Velez izmaltretiro.
Pitanje je samo sa koliko razlike?
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 24 avg 2019, 20:40, ukupno mijenjano 6 puta.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ubice ubise amrwu priciju 3:1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.