Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Jao Buttnera..
Drugo poluvrijeme za 10,barem za sada.
Drugo poluvrijeme za 10,barem za sada.
Kakav je lik ovaj Hernandez, preslikana kopija (lošije kvailtete) Pippa Inzaghija
Dakle čitavu utakmicu je malo reći katastrofalan, a onda ovakav gol, na rubu ofsajda, klasičan njegov
EDIT: Evo ga i dobar gol Buttnera, bra'o dečko

EDIT: Evo ga i dobar gol Buttnera, bra'o dečko

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Scholes u svom jubileju, 700 tekma i gol
, a Butt u svom debiju, 1 tekma i odmah gol i asist 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Robin i Powell in. Nadam se bar još jednom pogotku do kraja.
joj Buttner ga kako ih pređe
Bravo!

Bravo!

Scholes me iznenadio pravo u ovim godinama igra ko da mu je 20.
Butt pravi debi haj decko jos jedan sto da ne.Man.Utd <3

Butt pravi debi haj decko jos jedan sto da ne.Man.Utd <3

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Sad je sve uredu jel ? 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
**** u skokovima, i sami smo svjesni problema u sredini, i to ne samo ove sezone, vec par zadnjih sezona!M4kaveli je napisao/la:Sad je sve uredu jel ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Debi i jubilej golovi danas. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Debi i jubilej golovi danas.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Buttner pa Powell
Evra tolike godine standardan i precesto u protivnickom 16-ercu a nikada da ga zabije
.
Joj Nanija
koji frljo 

Evra tolike godine standardan i precesto u protivnickom 16-ercu a nikada da ga zabije

Joj Nanija

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nani je danas imao očajne šuteve.
Dobro je, oba konkurenta za titulu su prosula po 2 boda 

"It's one of premier league's oldest lessons .
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Očajno prvo, bolje drugo poluvrijeme, ali je meni i ova utakmica bila prilično neuvjerljiva, ma koliko to čudno zvučalo nakon 4-0. Debitanti strijelci, dobro je to zbog njihovog samopouzdanja. Fergie pokazuje da rijetko griješi sa mladim igračima, mada je pred ovim dvojcem još dosta, dosta dokazivanja.
Uglavnom, tri boda su tu, konkurenti su prosuli neke bodove i time se možemo zadovoljit. Igrom još uvijek ne.
Uglavnom, tri boda su tu, konkurenti su prosuli neke bodove i time se možemo zadovoljit. Igrom još uvijek ne.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Idealna prilika za nas da ovo iskoristimo.neo je napisao/la:Dobro je, oba konkurenta za titulu su prosula po 2 boda

.....In David we trust.....
City i Chelsea kiksali,to je dobro.Tj može se reci da je Chelsea "kiksao",a da je City odigrao manje vise ocekivano,jer slabo ko uzme sva 3 boda na Britanija stadionu.
Igra u drugom poluvremenu dobra,igrali smo bez nekih bitnih igraca.
Nego m4kaveli,zasto si toliko dosadan u vezi uniteda?
Vidjeli smo i mi kako barca igra bez Xavia i Iniesta,kofol neka La Masia,ubije ih drugi tim reala (mislim na onu utakmicu Castille Reala i Barce B).
Igra u drugom poluvremenu dobra,igrali smo bez nekih bitnih igraca.
Nego m4kaveli,zasto si toliko dosadan u vezi uniteda?
Vidjeli smo i mi kako barca igra bez Xavia i Iniesta,kofol neka La Masia,ubije ih drugi tim reala (mislim na onu utakmicu Castille Reala i Barce B).
Nani je kretencina samo takva. Pobogu koliko je samo danas napada upropastio ali me opet ubjedljivo najvise iznervirao u finisu kada je odustao od one lopte kod korner zastavice.
I na kraju prvog poluvremena sam napisao da mi se, "dotadasnji", debi Buttnera itekako svidio a ovo u drugom dijelu je bilo odlicno. Porasla mu muda nakon asistencije pa se proseta i zabi treci a i kasnije je imao nekoliko dobrih prodora. Powell je potvrdio ono sto smo bezbroj puta svi ponovili za njega - ima maestralan sut, pravi "Skolsovski".
Nakon sramotnog prvog poluvremena dosta bolji drugi dio. Samo se nadam, iskreno, da vise necemo gledati neke igrace u prvih 11 a da neko kao Valencia, recimo, sjedi na klupi. OK, za Kagawu i RvP-a kontam, bile su povrede ali Giggs od pocetka da igra? Tesko.
I na kraju prvog poluvremena sam napisao da mi se, "dotadasnji", debi Buttnera itekako svidio a ovo u drugom dijelu je bilo odlicno. Porasla mu muda nakon asistencije pa se proseta i zabi treci a i kasnije je imao nekoliko dobrih prodora. Powell je potvrdio ono sto smo bezbroj puta svi ponovili za njega - ima maestralan sut, pravi "Skolsovski".

Nakon sramotnog prvog poluvremena dosta bolji drugi dio. Samo se nadam, iskreno, da vise necemo gledati neke igrace u prvih 11 a da neko kao Valencia, recimo, sjedi na klupi. OK, za Kagawu i RvP-a kontam, bile su povrede ali Giggs od pocetka da igra? Tesko.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Htjeli to priznati ili ne Nani je odcepio ovo. Individualna akcija, asistencija i gol Scholesa koji je otvorio Wigan. Do tad KATASTROFA.
Butner malo sreca malo znanje, malo neznanje Al Habsija za gol u debiju, Powel golcina. Robin za ono malo pokazao sa par poteza da je klasa, u prvom dijelu nasa dva napadaca nisu znali ustopat loptu, sramota za igrace uniteda, welbecka i chicharita...
Jos pronalazimo formu, neagresivi smo bez lopte. Jedva cekam neku utakmicu sa jacim protivnikom, da vidim kako stojimo.
Giggs ocito vise ne moze, treniraj U21 ko Pippo
Butner malo sreca malo znanje, malo neznanje Al Habsija za gol u debiju, Powel golcina. Robin za ono malo pokazao sa par poteza da je klasa, u prvom dijelu nasa dva napadaca nisu znali ustopat loptu, sramota za igrace uniteda, welbecka i chicharita...
Jos pronalazimo formu, neagresivi smo bez lopte. Jedva cekam neku utakmicu sa jacim protivnikom, da vidim kako stojimo.
Giggs ocito vise ne moze, treniraj U21 ko Pippo

Glory Glory Man United!
Zaboravio sam spomenuti,da bi Powella trebalo staviti na AM,a ne na CM,jer jednostavno ima pravo rizicne pasove,pa je dao 3 pogresna pasa od kada je usao u igru.Ok je izgubiti loptu pred golom,ali na sredini terena dati los pas nije bas dobro.Sut ima odlican,tako da mislim da bi mu bolje stajala ta druga pozicija,nego CM.
Upravo!Narin je napisao/la:Zaboravio sam spomenuti,da bi Powella trebalo staviti na AM,a ne na CM,jer jednostavno ima pravo rizicne pasove,pa je dao 3 pogresna pasa od kada je usao u igru.Ok je izgubiti loptu pred golom,ali na sredini terena dati los pas nije bas dobro.Sut ima odlican,tako da mislim da bi mu bolje stajala ta druga pozicija,nego CM.
To se moglo vidjeti i u onim pripremnim a i ovo malo danas. Decko ima top u nogama. Bilo da se radi o izravnom udarcu na gol, dugom pasu ili kratkom njegove su lopte jake a samim tim cesto i rizicne. Doduse ko zna sta ce SAF od njega praviti ali ima potencijala da bude odlican AM. Ipak, momku je 18 godina, moze SAF od njega napraviti vrhunskog CM igraca jer zaista, bar po udarcu, podsjeca na Scholesa, ili mi samo trazimo i najmanju sitnicu da nekoga od "novih klinaca" usporedimo sa Scholesom. Bilo kako bilo slazem se s tobom da je, trenutno, Powell bolji (lakse ga gledati

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.