Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2023, 17:49

VivaLaStella je napisao/la:
12 avg 2023, 17:43

Ono kad na koljenima diplomiras pravo i postanes copy-paste sutkinja. Livin' the bosanski san.
Nemoj i ovdje dijeliti lažne vijesti, ova djevojka je pravnica iz Sarajeva koja se isto zove i preziva i nema veze sa dotičnom. Već je poslala molbu portalima da se zaustavi javni linč na nju.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 12 avg 2023, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 avg 2023, 17:51

MortemHz je napisao/la:
12 avg 2023, 17:49
[img]https://i.ibb.co/kJFjp

Ono kad na koljenima diplomiras pravo i postanes copy-paste sutkinja. Livin' the bosanski san.
Nemoj i ovdje dijeliti lažne vijesti, ova djevojka je pravnica iz Sarajeva koja se isto zove i preziva i nema veze sa dotičnom. Već je poslala molbu portalima da se zaustavi javni linč na nju.
Morate pocet davati srednja imena

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2023, 17:53

alemsa je napisao/la:
12 avg 2023, 17:51
MortemHz je napisao/la:
[img]https://i.ibb.co/kJFjp

A prije sam mislio da je beskorisno :D

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 12 avg 2023, 17:55

Kakvi kraljevi. Do prije sat vremena prozivaju ostale radi drugacijeg misljenja, a onda sude diplomiranoj pravnici zbog izgleda. Uz sve to sire informacije sa fb ala "ako lajkas ovo, donirat cemo 1$ djeci Afrike". What a time to be alive. :urnebes:
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 12 avg 2023, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 avg 2023, 17:56

Ne treba ni davat, neg samo tu dodat očevo ime u lokativu npr. Amir Harisa Hodžić ko i u dokumentima
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 12 avg 2023, 17:57

Amir ibn Haris.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 12 avg 2023, 17:58

BosniaBoston je napisao/la:
12 avg 2023, 17:56
Ne treba ni davat, neg samo tu dodat očevo ime u lokativu npr. Amir Harisa Hodžić ko i u dokumentima
Naljutit ce se onda majke.
Amir Harisa i Selme Hadzic. :mrgreen:

Mislim da u nekim arapskim zemljama tako daju imena.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 avg 2023, 18:00

AshburtonG je napisao/la:
12 avg 2023, 17:58
BosniaBoston je napisao/la:
12 avg 2023, 17:56
Naljutit ce se onda majke.
Amir Harisa i Selme Hadzic. :mrgreen:

Mislim da u nekim arapskim zemljama tako daju imena.
Moraju previse ih, bas zbog tog. Kao i Latinska Amerika, po 4-5 imena.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 avg 2023, 18:01

Evo troglodita opet, sad je strucnjak i za pr. Idemo dalje, iznenadi nas, sts je sledece
naprijed rejal

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 avg 2023, 18:02

MortemHz je napisao/la:
12 avg 2023, 17:53
alemsa je napisao/la:
12 avg 2023, 17:51
MortemHz je napisao/la:

A prije sam mislio da je beskorisno :D
Pa sve ih neyebalo, čitaju li ovi ljudi išta drugo, osim što ovdje glume forumaše opšte prakse. Još jutros nekad izašla informacija da ova žena uopšte nema veze s dotičnom iz Gradačca i ono opet lijepi ovaj tekst.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 12 avg 2023, 18:04

Samo treba tuzit (anal)fabete s tih stranica.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 avg 2023, 18:09

Nego jel ko gledao ovaj The Exorcist sa Russelom film, kakav je? Isplati li se gledati?

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 12 avg 2023, 18:17

MortemHz je napisao/la:
Izvinjavam se onda. Obrisao sam post, pa ako ti mozes isto uciniti i na quote-u.

Morate razumit da je kod nas ovo vanredno stanje, nesto sto mnogi stariji od mene nisu nikad dozivjeli u Gradaccu, kao ni ja sa svojih 29 godina. Od jucer sam dobio mali milion informacija od kojih je 15% tacno i konstantno se trudim da izvagam sta je tacno sta nije.. Ova slika uveliko kruzi po Gradaccu i ja sam je samo podijelio, jer o toj Numanovicki se ne moze naci nista. Obrisao sam sve ono sto sam ja dijelio vezano za ovu zenu i jos jednom se izvinjavam
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 avg 2023, 18:23

harry_90 je napisao/la:
12 avg 2023, 17:30
Kao drustvo smo odavno propali,ali nakon citanja komentara na portalima tipa klix,zreli smo da nas nuklearna bomba poklopi,jer fakat ovoliko debila nisam nigdje sreo osim kod nas .

Nazalost,pogledao sam snimak i prvi put sam u zivotu popio leksaurin da me smiri,nisam se ovoliko nikad potresao u zivotu kao jutros..
Zar ti nije lakse bilo da ne gledas snimak, kad vec znas sta je tamo i sta se dogodilo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 12 avg 2023, 18:36

slika

Kad hoćeš nešto pametno napisati na internetu, a ispadne grdno sranje. Yebeš i ovaj internet kad svako može glumiti pamet i izraziti svoje mišljenje koje će uticati na neke ljude.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2023, 18:39

12 avg 2023, 18:17
MortemHz je napisao/la:
Izvinjavam se onda. Obrisao sam post, pa ako ti mozes isto uciniti i na quote-u.

Morate razumit da je kod nas ovo vanredno stanje, nesto sto mnogi stariji od mene nisu nikad dozivjeli u Gradaccu, kao ni ja sa svojih 29 godina. Od jucer sam dobio mali milion informacija od kojih je 15% tacno i konstantno se trudim da izvagam sta je tacno sta nije.. Ova slika uveliko kruzi po Gradaccu i ja sam je samo podijelio, jer o toj Numanovicki se ne moze naci nista. Obrisao sam sve ono sto sam ja dijelio vezano za ovu zenu i jos jednom se izvinjavam
Završeno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2023, 18:42

Vijeće ministara BiH održat će sutra hitnu telefonsku sjednicu na kojoj će se izjasniti o proglašenju Dana žalosti u cijeloj državi na dan kada bude sahrana Nizame Hećimović i ostalih žrtava koje je ubio monstrum Nermin Sulejmanović, saznaje Klix.ba.

Kako saznajemo, svi ministri su već saglasni da se u ponedjeljak proglasi Dan žalosti.

Zahtjev za održavanje sjednice je poslao ministar za ljudska prava i izbjeglice Sevlid Hurtić uz saglasnost ministara Elmedina Konakovića, Zukana Heleza i Edina Forte.

Kada odluka bude zvanična to će značiti da će zastave na institucijama BiH tim povodom biti spuštene na pola koplja, a televizijski i radijski sadržaj, kao i sve sportske i zabavne manifestacije planirane za taj dan potrebno je prilagoditi Danu žalosti.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 avg 2023, 18:45

MortemHz je napisao/la:
12 avg 2023, 18:42
Vijeće ministara BiH održat će sutra hitnu telefonsku sjednicu na kojoj će se izjasniti o proglašenju Dana žalosti u cijeloj državi na dan kada bude sahrana Nizame Hećimović i ostalih žrtava koje je ubio monstrum Nermin Sulejmanović, saznaje Klix.ba.

Kako saznajemo, svi ministri su već saglasni da se u ponedjeljak proglasi Dan žalosti.

Zahtjev za održavanje sjednice je poslao ministar za ljudska prava i izbjeglice Sevlid Hurtić uz saglasnost ministara Elmedina Konakovića, Zukana Heleza i Edina Forte.

Kada odluka bude zvanična to će značiti da će zastave na institucijama BiH tim povodom biti spuštene na pola koplja, a televizijski i radijski sadržaj, kao i sve sportske i zabavne manifestacije planirane za taj dan potrebno je prilagoditi Danu žalosti.
Zar nisu isti dan imali vanrednu sjednicu kad se desilo sranje u srbiji
naprijed rejal

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 avg 2023, 18:46

Klix prenosi za to dijete ubijene majke kao trogodisnju kcer? Pa jel 3 godine il je imala desetak mjeseci?
Pretpostavljam da je greska kliksa

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.