Valjda bude sve dobro, i nove tri bobe ako Bog da, ali je realno ocekivati kiks negdje u ove tri tekme i ne treba paniku oko toga stvarati sezona je duga.
Nek me neko utefteri za rezultat... 2:1

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
koja atmosfera od 4:30BordoSarajevo je napisao/la:
uaaaaaaaaaaaZagor je napisao/la:koja atmosfera od 4:30BordoSarajevo je napisao/la:![]()
samo uporediti sjever tada i sadaZagor je napisao/la:koja atmosfera od 4:30BordoSarajevo je napisao/la:![]()
Valjda dobro došli u najljepsi grad..bordopoeta je napisao/la:Dobro došli RA iz najljepšeg grada i Rođeni jedan od najvećih timova ex. Juge i da ostavite bodove na Koševu.
2:0.-
Samo Seatom Sve StižemLakoste je napisao/la:Mrs svi na Kosevo, ebo stream:
takođe ako ima naših novinara, treba redovno kandidatima za Centar ubacivati pitanje za koga navijate? i konkretne planove za Koševo....CIK bi, prema dosadašnjim pravilima, početkom maja iduće godine trebalo da raspiše lokalne izbore
uz to momak navija za Tuzla City, zbog Saidovog urinamirzatele je napisao/la:Morteme, kad ces banovati/predloziti ban za ovog krokodila. Znamo šta je sve pisao a zadnje je prije 3 dana kad je rekao da Tatar neće igrati naredne 3 utakmice zbog povrede ?
Znas li ti kolko se tu neko utalioDenchi je napisao/la:Samo Seatom Sve StižemLakoste je napisao/la:Mrs svi na Kosevo, ebo stream:
![]()
![]()
Odakle brate to da smo ga platili 150 000??paulus je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo, u čijoj akademiji je Nikolić napravio prve ozbiljnije nogometne korake, ipak neće dobiti dio procenta od naknade, jer je tako dogovoreno sa rukovodstvom Mladosti prilikom realizacije transfera Gedeona Guzine u bordo tim.
Ja ovo ne razumjem , mi smo dosad popusili jedno 300 000 na tog Guzinu . Hocel se iko izjasnit zasto?! Platili ga 150 000 odustali od djela sa Andjusicem , sad i sa Nikolicem , ko zna kolko para smo popusili zbog bezveze igraca
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 19 gostiju.