Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Gledaj nerke efendije na koji nacin to razmislja, cuj saglasan seks dva brata kruh te hranio 

naprijed rejal
Pa dobro eto, zanemari to, lik nevjeruje da ce biti prozivljen, sta ga sprijecava da ubija, krade I zivi kao beg citav zivot, kupi policiju I boli ga tuki. Sta njemu znaci sto ce to povrijediti tebe ili mene ili sto se to nama ne sviđa, ima jedan život I živi ga kako želi. Gdje je tu pravda?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zona sumraka na forumu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mislim da nema potrebe da idemo u takav off topic, ali ako je strah od boga jedina stvar koja te sprjecava da ucinis te stvari koje si gore nabrojao, ja bih se zabrinuo da sam na tvom mjestu.nerkolfc je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:06Pa dobro eto, zanemari to, lik nevjeruje da ce biti prozivljen, sta ga sprijecava da ubija, krade I zivi kao beg citav zivot, kupi policiju I boli ga tuki. Sta njemu znaci sto ce to povrijediti tebe ili mene ili sto se to nama ne sviđa, ima jedan život I živi ga kako želi. Gdje je tu pravda?
naprijed rejal
Ako imo neko link od video iz gradacac neka posalje pp
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Stoji, ali s druge strane ako je to jedino sto ga direktno sprijecava da ucini lose stvari, onda je to dobro, i za okolinu i za samu osobu.Sveti je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:09Mislim da nema potrebe da idemo u takav off topic, ali ako je strah od boga jedina stvar koja te sprjecava da ucinis te stvari koje si gore nabrojao, ja bih se zabrinuo da sam na tvom mjestu.nerkolfc je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:06Pa dobro eto, zanemari to, lik nevjeruje da ce biti prozivljen, sta ga sprijecava da ubija, krade I zivi kao beg citav zivot, kupi policiju I boli ga tuki. Sta njemu znaci sto ce to povrijediti tebe ili mene ili sto se to nama ne sviđa, ima jedan život I živi ga kako želi. Gdje je tu pravda?
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 12 avg 2023, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Leg'o svrš na babuku i polusestru, jelde futavac autonomaški?Baboon je napisao/la: ↑12 avg 2023, 16:56Čuj fikret i elviraMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 14:53Ko ti npr što doživiš orgazam na pomen babe fikreta i njegovog okota Elvire. Futavac onaj jedan.ti si neki krajiški sda retard ?
Ako spriječi jednog čovjeka samo to, zar nije dobra stvar? Evo ovaj Kinez je unistio zivote milione Ujgura, kakva kazna na ovom svijetu postoji da se tu dobije pravda?Sveti je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:09Mislim da nema potrebe da idemo u takav off topic, ali ako je strah od boga jedina stvar koja te sprjecava da ucinis te stvari koje si gore nabrojao, ja bih se zabrinuo da sam na tvom mjestu.nerkolfc je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:06Pa dobro eto, zanemari to, lik nevjeruje da ce biti prozivljen, sta ga sprijecava da ubija, krade I zivi kao beg citav zivot, kupi policiju I boli ga tuki. Sta njemu znaci sto ce to povrijediti tebe ili mene ili sto se to nama ne sviđa, ima jedan život I živi ga kako želi. Gdje je tu pravda?
Nzm ko su mi u ovom momentu mrži, ovi botovi iz SDA sa danom žalosti ili femniniskinje jer ne znam ko više želi koristiti ovu tragediju za promovisanje sebe i svojih uvjerenja
Ako sprijeci u jednom slucaju, mogli bismo diskutovati i reci da je to pausalno dobro. Ali ako dodjes do toga da te sprijeci vjera u boga da ubijas, silujes i radis druga zvjerstva, odmah treba da se javis (ne ti) obliznjoj umobolnici. Moral i osjecaj za pravdu postoje i bez bogobojaznosti.nerkolfc je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:16Ako spriječi jednog čovjeka samo to, zar nije dobra stvar? Evo ovaj Kinez je unistio zivote milione Ujgura, kakva kazna na ovom svijetu postoji da se tu dobije pravda?Sveti je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:09Mislim da nema potrebe da idemo u takav off topic, ali ako je strah od boga jedina stvar koja te sprjecava da ucinis te stvari koje si gore nabrojao, ja bih se zabrinuo da sam na tvom mjestu.nerkolfc je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:06
Pa dobro eto, zanemari to, lik nevjeruje da ce biti prozivljen, sta ga sprijecava da ubija, krade I zivi kao beg citav zivot, kupi policiju I boli ga tuki. Sta njemu znaci sto ce to povrijediti tebe ili mene ili sto se to nama ne sviđa, ima jedan život I živi ga kako želi. Gdje je tu pravda?
Na pitanje o ujgurima bih ti mogao dati moje misljenje, ali mislim da ti se ne bi svidjelo.
naprijed rejal
Kad bi se svi vodili subjektivnim osjecajima sta je pravedno a sta nije gdje bi nas to dovelo? Mozda nam neb trebala ni policija ni zakoni.

Ljudi su zivotinje i takav stav/tretman je od strane zakona nepohodan. Sta god i ko god moze masu drzati u kolosjeku (dobrog) je dobro za kolektiv.
Pa postoji ogroman broj ljudi koji su ateisti pa jos uvijek nema anarhije. Drzavni zakoni postoje s razlogom
naprijed rejal
Kao drustvo smo odavno propali,ali nakon citanja komentara na portalima tipa klix,zreli smo da nas nuklearna bomba poklopi,jer fakat ovoliko debila nisam nigdje sreo osim kod nas .
Nazalost,pogledao sam snimak i prvi put sam u zivotu popio leksaurin da me smiri,nisam se ovoliko nikad potresao u zivotu kao jutros..
Nazalost,pogledao sam snimak i prvi put sam u zivotu popio leksaurin da me smiri,nisam se ovoliko nikad potresao u zivotu kao jutros..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Odakle su tvoja moralna nacela, od ljudi?Sveti je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:09Mislim da nema potrebe da idemo u takav off topic, ali ako je strah od boga jedina stvar koja te sprjecava da ucinis te stvari koje si gore nabrojao, ja bih se zabrinuo da sam na tvom mjestu.nerkolfc je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:06Pa dobro eto, zanemari to, lik nevjeruje da ce biti prozivljen, sta ga sprijecava da ubija, krade I zivi kao beg citav zivot, kupi policiju I boli ga tuki. Sta njemu znaci sto ce to povrijediti tebe ili mene ili sto se to nama ne sviđa, ima jedan život I živi ga kako želi. Gdje je tu pravda?
Ako je to slučaj onda je moral subjektivna kategorija.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ima smisla sto govori covjek, i ja na neki nacin se slazem s tim, ako si losa osoba, i tvoj Islam, Krscanstvo, Budizam ce biti lose ili barem percepcija istog, ako si moralan i dobar, cinis ces dobro i kao ateista ili pripadnik religije nebitno. No, ne vazi to za svakog, neko nadje u religiji, svoj pristup ponasanja.Pogba je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:33Odakle su tvoja moralna nacela, od ljudi?Sveti je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:09Mislim da nema potrebe da idemo u takav off topic, ali ako je strah od boga jedina stvar koja te sprjecava da ucinis te stvari koje si gore nabrojao, ja bih se zabrinuo da sam na tvom mjestu.nerkolfc je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:06
Ako je to slučaj onda je moral subjektivna kategorija.
- VivaLaStella
- Kontakt:
-
Zadnja izmjena: VivaLaStella, dana/u 12 avg 2023, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Majko moja mila...VivaLaStella je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:43
Ono kad na koljenima diplomiras pravo i postanes copy-paste sutkinja. Livin' the bosanski san.
naprijed rejal
Fuj
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.