Pricali ti stariji? Jesmo li napravili hemeroidase od njihAngelDiMaria je napisao/la: Kaze, nece boljeti, to samo pecne malo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pricali ti stariji? Jesmo li napravili hemeroidase od njihAngelDiMaria je napisao/la: Kaze, nece boljeti, to samo pecne malo
Hahahah jesu jesu, moje je da upozorimNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pricali ti stariji? Jesmo li napravili hemeroidase od njihAngelDiMaria je napisao/la: Kaze, nece boljeti, to samo pecne malo
I racunaj da ahmet vjv zavrsava karijeru jer mu i istice ugovor tako da...hurem je napisao/la:Za iskorak u Europi to bi trebalo da izgleda ovako:
Kovačević
Hodžić, Serbečić, Lazić, Letić
Stanojević, Oremuš, Rahmanović
Ahmetović?
U zadnjoj liniji i u sredini moraju biti ovi igrači ili igrači njihove kvalitete.
U napadu može Ahmetović ili robusniji napadač od njega koji će primati lopte, spuštati i sl...kao Petković u Dinamu.
Eh sad... ništa manje bitna su krila...nekad je to bilo dobro da Suljićem i Husejinovićem.
Trebaju nam krila koja znaju 1 na 1 nešto napraviti, koja znaju zabiti izvan 16 i bla bla...a ne Tatar ili Hebibović.
Ne tražim Hajrovića ili Oršića, ali realnije opcije za nas svakako možemo naći a da su opasna krila...
Eh šta je problem, što nikad nećemo imati na svim pozicijama posloženi ekipu, što zbog prodaja, što zbog povreda.
Slazem se, zao mi je sto cruza nismo poslali takodjer ali etoskoroalen je napisao/la:Ja puno očekujem od Crničkog. Mislim da bi mogao bit top špic za nas od naredne sezone.
Njega je trebalo poslat na vježbe istezanja da dobije 20ak centimetara.AngelDiMaria je napisao/la:Slazem se, zao mi je sto cruza nismo poslali takodjer ali etoskoroalen je napisao/la:Ja puno očekujem od Crničkog. Mislim da bi mogao bit top špic za nas od naredne sezone.
Nedavno ga sretoh na ilidji, hajd za visinu, nego sto mi djeluje neuhranjeno... a opt na terenu dereskoroalen je napisao/la:Njega je trebalo poslat na vježbe istezanja da dobije 20ak centimetara.AngelDiMaria je napisao/la:Slazem se, zao mi je sto cruza nismo poslali takodjer ali etoskoroalen je napisao/la:Ja puno očekujem od Crničkog. Mislim da bi mogao bit top špic za nas od naredne sezone.
Samo sto mi vise nemamo ugovor sa njim on je igrac Mladosti, nismo ga posudili.skoroalen je napisao/la:Ja puno očekujem od Crničkog. Mislim da bi mogao bit top špic za nas od naredne sezone.
Posudba je godinu dana,bar tako je zvanicno objavljeno sa obje strane.zagorski je napisao/la:Samo sto mi vise nemamo ugovor sa njim on je igrac Mladosti, nismo ga posudili.skoroalen je napisao/la:Ja puno očekujem od Crničkog. Mislim da bi mogao bit top špic za nas od naredne sezone.
Ako sam to dobro razumio???
Posudba je u pitanju. Njega smo posudili a Guzinu otkupili, tako da mi imamo obojicu.zagorski je napisao/la:Samo sto mi vise nemamo ugovor sa njim on je igrac Mladosti, nismo ga posudili.skoroalen je napisao/la:Ja puno očekujem od Crničkog. Mislim da bi mogao bit top špic za nas od naredne sezone.
Aha, aha, super onda ako je takoskoroalen je napisao/la:Posudba je u pitanju. Njega smo posudili a Guzinu otkupili, tako da mi imamo obojicu.zagorski je napisao/la:Samo sto mi vise nemamo ugovor sa njim on je igrac Mladosti, nismo ga posudili.skoroalen je napisao/la:Ja puno očekujem od Crničkog. Mislim da bi mogao bit top špic za nas od naredne sezone.
Odlicno da je posudba.miky_hz je napisao/la:Posudba je godinu dana,bar tako je zvanicno objavljeno sa obje strane.zagorski je napisao/la:Samo sto mi vise nemamo ugovor sa njim on je igrac Mladosti, nismo ga posudili.skoroalen je napisao/la:Ja puno očekujem od Crničkog. Mislim da bi mogao bit top špic za nas od naredne sezone.
Btw. Sta mislite koliko Norvezani traze za Besima.Moze se vec na pola sezone otkupiti a moze cekati i kraj sezone? Jel realno da im platimo to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.