Uvijek su bili picke s juga, picke su i ostali.zagorski je napisao/la:Dati gamadi 1750 karti, onoliko koliko moramo, ni karte vise, nabit ih u onaj sektor bez stolica na jugu i ograditi ****. Nema finjaka sa njima nikakvog.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uvijek su bili picke s juga, picke su i ostali.zagorski je napisao/la:Dati gamadi 1750 karti, onoliko koliko moramo, ni karte vise, nabit ih u onaj sektor bez stolica na jugu i ograditi ****. Nema finjaka sa njima nikakvog.
Nije problem javljanje nego sta je napisanoskoroalen je napisao/la:Ima l' iko da mu se taj lik nije javljao?robertkosar je napisao/la:PITAM MODERATORE ZASTO SU OBRISALI MOJ POST GDJE SAM ZALIJEPIO PRIVATNU PORUKU OD NAZOVI NAVIJACA belminhordas????????????????
BILO BI LIJEPO DA MI DATE ODGOVOR
I on je njojskoroalen je napisao/la:Ja sam njemu rekao šta sam imao.Denchi je napisao/la:Škoro dođi kod Numana kući pa reci šta imaš![]()
SarajevoJeBordo je napisao/la:I on je njojskoroalen je napisao/la:Ja sam njemu rekao šta sam imao.Denchi je napisao/la:Škoro dođi kod Numana kući pa reci šta imaš![]()
Onaj post o psovkama? Tome nije mjesto na temi i ja sam reagovao pa sam obrisao to i banovan je naravno.robertkosar je napisao/la:Nije problem javljanje nego sta je napisanoskoroalen je napisao/la:Ima l' iko da mu se taj lik nije javljao?robertkosar je napisao/la:PITAM MODERATORE ZASTO SU OBRISALI MOJ POST GDJE SAM ZALIJEPIO PRIVATNU PORUKU OD NAZOVI NAVIJACA belminhordas????????????????
BILO BI LIJEPO DA MI DATE ODGOVOR
Čuj 2 miljeemil02in je napisao/la:
Pa sad mislim da ispod 2000 neće sad opet vidjet ćemo....MortemHz je napisao/la:Šta misliš koliko će vas biti na jugu?emil02in je napisao/la:Trebali su nam staviti 5 maraka bolan,sad se prodavači fataju za glavu zbog marke kusura
Svi ponijeti po kilu bordo farbe i prefarbati betonZip je napisao/la:Ma neka skidaju stolice, ionako nas qurac boli... Necemo sjediti![]()
Navijati i pobjediti aBd
Samozdravlje je napisao/la:Znao sam da ces se javiti jarane . Prebrodi to , kasnije se izmedju RA i Hz stvorilo takvo prijateljstvo da pojedinci iz Uprave , SS,igraci mogu i trebaju razmisljati o interesu svog kluba . Ono sto sigurno za ovaj Velez ne mozemo reci da nisu dali zadnji atom snage da ne izgube od Laznih . Tako se hoce i trebaju ponasati i na Kosevu . Zelim da svakog pobjedimo , pa i Velez naravno , ali kad bih birao ko da odnese bod ili bodove sa Koseva onda neka bude Velez . Nece biti nimalo lahka utakmica . Dudic je lisac i znao nas je nasikirati , vi koji imate bolju memoriju mislim Gosk,Travnik ili ...bordopoeta je napisao/la:
Nisu oni nama u prošlosti bili toliki prijatelji, šta više. A u novije vrijeme sjeti se samo onog njihovog Sadija Ćemalovića, veći nam je bio dušman, možda nego iko iz redova košpicara sa lijeve strane Miljacke.
Jako vazna 3 boda . Opet cu prognozirati 1:1 , ali se nadam da cu opet promasiti (za maloZizovicu
).
Pozdrav @bordopoeta
Dobaremir79 je napisao/la:Svi ponijeti po kilu bordo farbe i prefarbati betonZip je napisao/la:Ma neka skidaju stolice, ionako nas qurac boli... Necemo sjediti![]()
Navijati i pobjediti aBd
Trebali su vam dzaba ulaz pustiti, samo da ne zapinjete.emil02in je napisao/la:Trebali su nam staviti 5 maraka bolan,sad se prodavači fataju za glavu zbog marke kusura
Velež je veliki klub i nas sportski prijatelj...keno83 je napisao/la:Oj poeta posta glupa, a sta mi iz mostara nismo pomagali Sarajevo, civali cijelu liniju dole, nasi borci upadali gore kad je kriza bila.
Od smrti Vedrana prijateljstvo se diglo na najveci moguci nivo i tako treba zauvijek da ostane, a sta je prije bilo, pa svasta ko i svugdje, treba ganjat buducnost, i hradit linepe odnose sa svima, posebno kad su u pitanju nasa dva najljepsa grada i turisticka potencijala..
keno83 je napisao/la:Oj poeta posta glupa, a sta mi iz mostara nismo pomagali Sarajevo, civali cijelu liniju dole, nasi borci upadali gore kad je kriza bila.
Od smrti Vedrana prijateljstvo se diglo na najveci moguci nivo i tako treba zauvijek da ostane, a sta je prije bilo, pa svasta ko i svugdje, treba ganjat buducnost, i hradit linepe odnose sa svima, posebno kad su u pitanju nasa dva najljepsa grada i turisticka potencijala..
Kad budemo imali para kao oni, i kad budemo dovodili igrace u milionskim transferima. Na zalost smo mi daleko od toga.scudetto89 je napisao/la:Off topic : gledam dinamo sad sa lakocom igraju sa rosenborgom , kontam u sebi kad ce nase sarajevo bar u pola ovako prolaziti ovakve klubove i zavrsiti u grupnoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.