FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 21 avg 2019, 17:28

Sjeverjecudo je napisao/la: Mene samo zanima gdje su bili kakvi sportski rezultati od tih istih sto su osporavali I kritikovali Husrefa,da su takvi strucnajci i da tako vec znaju sve sigurno ne bi pisali ovdje na forumu nego bi negdje koristili to znanje,Husref od kad je dosao u klub je demantovao sve i pokazao da je jedan od najboljih trenera na balkanu,samo nek nastavi istim putem.
Da ti ispričam jednu anegdotu. Jedan moj komšija iz Breze, veliki majstor inače, je radio vikendicu Dini Merlinu negdje na Bjelašnici. I došao Dino jedan dan, gleda vikendicu, kaže "majstore, malo su ti krivi ovi rogovi". Odgovara taj majstor "hajde jarane, nije ni kod tebe svaka pjesma hit".
Uvijek će neko sa strane komentarisat stručnjaka i davat komentar, uvijek. Ako hirurgu umre pacijent, svi će popljuvat hirurga a niko se neće prihvatit skalpela da radi to. Ako se zgrada uruši, svi će pljuvat projektanta i zidara al niko ne zna radit taj posao.
Ako trener izgubi utakmicu, gubi derbije, ne uzima trofeje, svi će komentarisat, to je uvijek bilo. Husref je pretprošle sezone imao užasne rezultate, izgubio dva derbija, završio treći. Izgubio od Atalante 0:8. Niko od nas nema licencu, sve što možemo je vodit ekipu na FMu, al u ljudskoj prirodi je da komentariše, za to valjda služe forumi i društvene mreže? I ja se iznerviram kad Hebib promaši nešta, ser.em s tribine da je trebao ovo il' ono, a Hebib igra u Sarajevu već evo četvrtu sezonu a ja u Mladosti iz Župče nisam mogao igrat. Sve dok komentari i postovi nisu uvredljivi, ne vidim problem u iznošenju mišljenja Bgm.
Pozdrav. :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 avg 2019, 17:28

A kad ćemo ako nećemo sad, nakom ovog, stat jedan uz drugog i pokazati dušmanima da nam ne mogu ništa pa čak i kad smo ranjivi zbog brojnih povreda. Uvidjeli su da smo nato i bez 60% prve ekipe, a vrijeme ide, postotak će se smanjivat, pa šta onda? Jadnici će biti još jadniji. Boje se, strah je očigledan, pa ne biraju sredstva koja im ponestaju.

Da ima grešaka u radu uprave - ima itekako.
Da ima grešaka i u ostalim sektorima kluba - ima.
Da da nesposobnih - ima.
Da ima uhljebljenih - ima.
Da ima grešaka kod Husrefa i SŠ - ima.
Da ima grešaka kod igrača - ima.
Da ima grešaka kod nas navijača - ima.

Nikad neće toga falit, to je neminovno, uvijek je toga bilo i biće. Ne treba žmiriti u vezi toga ali mislim da se to kod nas baš baš preuveličava i da se na osnovu tog preuveličavanja i izmišljaju teorije zavjere sve u svrhu narušavanja atmosfere, podjele navijača kako bi to moglo uticati na rezultate.

Samo pametno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 21 avg 2019, 17:38

skoroalen je napisao/la:
Sjeverjecudo je napisao/la: Mene samo zanima gdje su bili kakvi sportski rezultati od tih istih sto su osporavali I kritikovali Husrefa,da su takvi strucnajci i da tako vec znaju sve sigurno ne bi pisali ovdje na forumu nego bi negdje koristili to znanje,Husref od kad je dosao u klub je demantovao sve i pokazao da je jedan od najboljih trenera na balkanu,samo nek nastavi istim putem.
Da ti ispričam jednu anegdotu. Jedan moj komšija iz Breze, veliki majstor inače, je radio vikendicu Dini Merlinu negdje na Bjelašnici. I došao Dino jedan dan, gleda vikendicu, kaže "majstore, malo su ti krivi ovi rogovi". Odgovara taj majstor "hajde jarane, nije ni kod tebe svaka pjesma hit".
Uvijek će neko sa strane komentarisat stručnjaka i davat komentar, uvijek. Ako hirurgu umre pacijent, svi će popljuvat hirurga a niko se neće prihvatit skalpela da radi to. Ako se zgrada uruši, svi će pljuvat projektanta i zidara al niko ne zna radit taj posao.
Ako trener izgubi utakmicu, gubi derbije, ne uzima trofeje, svi će komentarisat, to je uvijek bilo. Husref je pretprošle sezone imao užasne rezultate, izgubio dva derbija, završio treći. Izgubio od Atalante 0:8. Niko od nas nema licencu, sve što možemo je vodit ekipu na FMu, al u ljudskoj prirodi je da komentariše, za to valjda služe forumi i društvene mreže? I ja se iznerviram kad Hebib promaši nešta, ser.em s tribine da je trebao ovo il' ono, a Hebib igra u Sarajevu već evo četvrtu sezonu a ja u Mladosti iz Župče nisam mogao igrat. Sve dok komentari i postovi nisu uvredljivi, ne vidim problem u iznošenju mišljenja Bgm.
Pozdrav. :thumbup:
Apsolutno se slazem,zato sam i napisao da je Husref demantovao sve,jer uspjesi i rezultati su najbolje mjerilo,i abd jos ce vise demantovati,a to za komentare se slazem ,samo mislim da se treba manje kritikovat bilo sta vezano za klub kad nam sve super ide,a to je normalno da se misljenja ne poklapaju,pa ne bi bilo ni normalno da svi isto mislimo.Pozdrav :D
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 avg 2019, 17:46

Trebali su nam staviti 5 maraka bolan,sad se prodavači fataju za glavu zbog marke kusura :clap:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 avg 2019, 17:52

emil02in je napisao/la:Trebali su nam staviti 5 maraka bolan,sad se prodavači fataju za glavu zbog marke kusura :clap:
Šta misliš koliko će vas biti na jugu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 21 avg 2019, 17:53

Samozdravlje je napisao/la:
Zip je napisao/la: 4KM karta za jug u subotu :tokralju: :tokralju: :thumbup: Odlican potez uprave sto se tice toga za navijace Veleza.
Vala mogli su i dzabe , ono sto nas veze sa Rodjenim je vise od par hiljada KM . Ili na neki nacin vratiti u Mostar , na pravo mjesto . Zna FKS biti human kad treba .

Nisu oni nama u prošlosti bili toliki prijatelji, šta više. A u novije vrijeme sjeti se samo onog njihovog Sadija Ćemalovića, veći nam je bio dušman, možda nego iko iz redova košpicara sa lijeve strane Miljacke.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2019, 17:54

Zip je napisao/la:Sto smo mahalase svukli u ravan :lol:

Nigdje nikoga vise :lol:
:salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 21 avg 2019, 18:07

Lijep gest od nase uprave prema prijateljima iz mostara( rodjenima), nadam se da ce biti prije svega fino vrijeme, da ne bude toplo, lijepa brojka na Kosevu i pobjedi naseg tima naravno ! :)

Ja volim, volim samo tebeee !! :opaopa:

Kao dijete ja sam s’ tobom ..... ! :njanjanja:

@ skoro i alfred daj ljudi ne budite djeca, cemu ta prepucavanja ?, nama ne trebaju ni komsije, ni drugi, kad se mi medjusobno svadjamo, prepiremo i sl . :nene:
04.10.2009 !

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 avg 2019, 18:16

slikaanonymous pictures website
pripreme za derbi
skidaju se stolice
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 21 avg 2019, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 avg 2019, 18:38

Škoro dođi kod Numana kući pa reci šta imaš :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 avg 2019, 18:41

Nevjerovatno,dodju likovi ,registruju se kao navijaci Sarajeva iznesu pregrst gluposti ovdje na sta se nasi pojedinci upecaju,a onda na drugim temama ismijavaju ljude koji su im se suprostavili,ja bih vas zamolio da u buduce ignorisete ove profile i da im ne replicirate ni na jedan post kojim žele da uniste nas PDF...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 avg 2019, 18:46

Uprave Veleza i FKS imaju svoje interese , fudbaleri Veleza i FKS ce uciniti sve da pobjede . Za fudbalere je to manje vise obicna utakmica .Svaki od 20 fudbalera bi dao gol rukom , kako nas tako i Velezov. Tri boda bitna i jednim i drugima . Nemojte ocekivati da nece biti valjanja i odugovlacenja , kako sa njihove tako i sa nase strane , ako udjemo u sudijsko vrijeme sa golom prednosti . Ono sto bih volio da se ipak ne ponasamo prema fudbalerima Veleza , kao recimo prema fudbalerima FK Valjanje ili nekih slicnih.
Nadam se da se nece ponoviti gaf od prije 10-tak god. kad je Istok iz najboljih namjera poceo skandirati "Istocni Mostar" i sam sam ucestvovao u toj gresci . Naravno da je za Rodjene samo jedan i jedini MOSTAR . Mnogima na Istoku nije bilo jasno zasto nam zvizde i ono Uaaa , negodovali Rodjeni , a mi u cudu sta im je . :bih: :bih: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 21 avg 2019, 19:03

benko21 je napisao/la:slikaanonymous pictures website
pripreme za derbi
skidaju se stolice
Ma odgovoriti istom mjerom, 5% u cosak bez stolica i vozdra.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 avg 2019, 19:04

Vanja8 je napisao/la:Nevjerovatno,dodju likovi ,registruju se kao navijaci Sarajeva iznesu pregrst gluposti ovdje na sta se nasi pojedinci upecaju,a onda na drugim temama ismijavaju ljude koji su im se suprostavili,ja bih vas zamolio da u buduce ignorisete ove profile i da im ne replicirate ni na jedan post kojim žele da uniste nas PDF...
Ja bih da repliciram!
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 avg 2019, 19:04

bordopoeta je napisao/la:
Nisu oni nama u prošlosti bili toliki prijatelji, šta više. A u novije vrijeme sjeti se samo onog njihovog Sadija Ćemalovića, veći nam je bio dušman, možda nego iko iz redova košpicara sa lijeve strane Miljacke.
Znao sam da ces se javiti jarane . Prebrodi to , kasnije se izmedju RA i Hz stvorilo takvo prijateljstvo da pojedinci iz Uprave , SS,igraci mogu i trebaju razmisljati o interesu svog kluba . Ono sto sigurno za ovaj Velez ne mozemo reci da nisu dali zadnji atom snage da ne izgube od Laznih . Tako se hoce i trebaju ponasati i na Kosevu . Zelim da svakog pobjedimo , pa i Velez naravno , ali kad bih birao ko da odnese bod ili bodove sa Koseva onda neka bude Velez . Nece biti nimalo lahka utakmica . Dudic je lisac i znao nas je nasikirati , vi koji imate bolju memoriju mislim Gosk,Travnik ili ...
Jako vazna 3 boda . Opet cu prognozirati 1:1 , ali se nadam da cu opet promasiti (za malo :rol: Zizovicu :guz: ).
Pozdrav @bordopoeta :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 avg 2019, 19:15

Denchi je napisao/la:Škoro dođi kod Numana kući pa reci šta imaš :D
Ja sam njemu rekao šta sam imao. :kafa: :lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 avg 2019, 19:24

Dati gamadi 1750 karti, onoliko koliko moramo, ni karte vise, nabit ih u onaj sektor bez stolica na jugu i ograditi ****. Nema finjaka sa njima nikakvog.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 avg 2019, 19:28

PITAM MODERATORE ZASTO SU OBRISALI MOJ POST GDJE SAM ZALIJEPIO PRIVATNU PORUKU OD NAZOVI NAVIJACA belminhordas????????????????
BILO BI LIJEPO DA MI DATE ODGOVOR
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 avg 2019, 19:30

robertkosar je napisao/la:PITAM MODERATORE ZASTO SU OBRISALI MOJ POST GDJE SAM ZALIJEPIO PRIVATNU PORUKU OD NAZOVI NAVIJACA belminhordas????????????????
BILO BI LIJEPO DA MI DATE ODGOVOR
Ima l' iko da mu se taj lik nije javljao? :rol:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 avg 2019, 19:32

:bow:
MortemHz je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Trebali su nam staviti 5 maraka bolan,sad se prodavači fataju za glavu zbog marke kusura :clap:
Šta misliš koliko će vas biti na jugu?
Pa sad mislim da ispod 2000 neće sad opet vidjet ćemo....
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.