Da ti ispričam jednu anegdotu. Jedan moj komšija iz Breze, veliki majstor inače, je radio vikendicu Dini Merlinu negdje na Bjelašnici. I došao Dino jedan dan, gleda vikendicu, kaže "majstore, malo su ti krivi ovi rogovi". Odgovara taj majstor "hajde jarane, nije ni kod tebe svaka pjesma hit".Sjeverjecudo je napisao/la: Mene samo zanima gdje su bili kakvi sportski rezultati od tih istih sto su osporavali I kritikovali Husrefa,da su takvi strucnajci i da tako vec znaju sve sigurno ne bi pisali ovdje na forumu nego bi negdje koristili to znanje,Husref od kad je dosao u klub je demantovao sve i pokazao da je jedan od najboljih trenera na balkanu,samo nek nastavi istim putem.
Uvijek će neko sa strane komentarisat stručnjaka i davat komentar, uvijek. Ako hirurgu umre pacijent, svi će popljuvat hirurga a niko se neće prihvatit skalpela da radi to. Ako se zgrada uruši, svi će pljuvat projektanta i zidara al niko ne zna radit taj posao.
Ako trener izgubi utakmicu, gubi derbije, ne uzima trofeje, svi će komentarisat, to je uvijek bilo. Husref je pretprošle sezone imao užasne rezultate, izgubio dva derbija, završio treći. Izgubio od Atalante 0:8. Niko od nas nema licencu, sve što možemo je vodit ekipu na FMu, al u ljudskoj prirodi je da komentariše, za to valjda služe forumi i društvene mreže? I ja se iznerviram kad Hebib promaši nešta, ser.em s tribine da je trebao ovo il' ono, a Hebib igra u Sarajevu već evo četvrtu sezonu a ja u Mladosti iz Župče nisam mogao igrat. Sve dok komentari i postovi nisu uvredljivi, ne vidim problem u iznošenju mišljenja Bgm.
Pozdrav.