hodža je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Španjolska/19 - Belgija/19(Nog) 1
Grasshoppers - Lausanne(zg) 3+
Belgija/20 - Portugal/20(Koš.M) 1
Finska/20 - Island/20(Koš.M) 1
Španjolska/20 - Italija/20(Koš.M) 1
5.04 na 5 km 19.40 km![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hodža je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Španjolska/19 - Belgija/19(Nog) 1
Grasshoppers - Lausanne(zg) 3+
Belgija/20 - Portugal/20(Koš.M) 1
Finska/20 - Island/20(Koš.M) 1
Španjolska/20 - Italija/20(Koš.M) 1
5.04 na 5 km 19.40 km![]()
![]()
![]()
Vjecna Robija je napisao/la:Hari po ko zna koji put pokazuje svoje matematicke sposobnosti![]()
Ne kenjajVjecna Robija je napisao/la:Hari po ko zna koji put pokazuje svoje matematicke sposobnosti![]()
Lagano,kud ne stavi sve sa racuna al opet je dobro...Jucer sam imao 20 maraka,sad imam 34,od sutra igram s njihovim parama,i necu vise igrati po 3-4 para na listicu,samo single,sa vecom uplatom!kelner je napisao/la:Proslo,danas na Stepaneka protiv Seppija,na al na 15,ostavljam 10 na racunu,za nedaj boze...kelner je napisao/la:Prvi put stavljam 20 maraka da bi dobio 5,i to na Kohlschreibera protiv Golubeva
Ako prodje,tih 5 ostavljam na racunu,a igram i dalje sa pocetnim ulogom od 20![]()
Da probam i to
Dobitak 24 KM
prolaz zeljo i sarajevo regularno, to sam vec i uplatio u premieru, kasnije cu vam pokazati, odo sad borac da gledamhodža je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sutra se uplacuje zeljo prolaz i sarajevo 1 i dodat jos neki i to je to
u Lutriji nema uslova za Želju i Sarajevo
Jbg biće bolje sl put.Vjecna Robija je napisao/la:arnelinho @
zamalo![]()
nevrijeme, valjda kvota 1, ukoliko se sutra ne nastaviAdmir_Sa je napisao/la:sto je ovo prekinuto spanija-belgija mladi
zilina, sarajevo, po meni ta 2 sigurno dolaze, i jos sam ja zelju dodao navijacki(prolaz)fanatic1991 je napisao/la:imal ko kakve savjete za sutra otp da je kvota 10-12 bio bih zahvalan sport NIJE BITAN....koliko vidim na EL sve kvote 1.03-1.30 :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.