I ne vredi vise od toga!!!Liverpool ne želi da ponudi više od 8m za Adama.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa nije Cristiano Ronaldo.trebevic je napisao/la:Pa Chelsea makar na Torresu moze zaraditi prodajom dresova, pa i da ga proda moze uzeti minimum 30 miliona.
Druga stvar, Roman ima love da plati jos deset takvih transfera za razliku od Redsa.
Nisam "hejter", samo govorim cinjenice, a ti shvati kako hoces.

Čini se da naš kapetan trenira po posebnom programu 

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nekako mi je logicno da je tako. Ipak je jos friska operacija.hary_ynwa je napisao/la:Čini se da naš kapetan trenira po posebnom programu

- reds_forever
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Pa realno bi se trebao okusati kao golman, losiji brazilac odavno nije igrao u nekim vecim klubovima. A vidim ni intelekt mu nije jaca strana, gdje mu je stoper i sto ce mu tri ofanzivna veznaBertrand je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ick-myself
![]()
Naime, neki igrači su pravili svoj dream team od pet igrača, gdje bi normalno imao jednog golmana, jednog štopera, dva vezna igrača, i jednog napadača. Zanimljivi su bili pojedini izbori, u najmanju ruku.
Poulsen's team:Buffon, Alves, Gerrard, Poulsen, Sand.
Lucas's team: Lucas, Gerrard, Ronaldinho, Kaka, Torres.
Soto's team: Karagounis, Seitaridis, Gerrard, Skrtel, Reina.
, a gore fino pishe stoper, golman, dva vezna i napadac
jos plavu gnjidu stavlja u napad, ma sikter!

Al je i ovaj Poulsen skroman nema sta

LIVERPOOL FC boss Kenny Dalglish says he “slightly favours” redeveloping Anfield rather than building a new stadium in Stanley Park.
Owners Fenway Sports Group have been weighing up their options to increase the Reds' capacity since they bought the club last October.
Earlier this year they embarked on a search for potential naming rights partners to see how much cash could be generated towards the cost of a new ground.
However, no decision has yet been taken and revamping their current home remains the most likely outcome.
“We are going to win either way,” Dalglish said. “They have decided we need a bigger attendance and to make that worthwhile we've got to get results on the pitch.
“The nostalgic one would be to stay at Anfield and extend it. The other option is to build a new one. If it's possible I'd slightly favour Anfield because of the tradition that is there. If they can redevelop and it extend it then I would have no problem staying whatsoever.
“I'm sure John (Henry) and Tom (Werner) are having a good look at the stadium situation and will decide what they think is best.
“I would think they will take the fans opinion into consideration. They've certainly listened to them so far.”
K'o kad je kralj

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Pa da neka neka, netreba žuriti, samo polako, neka lijepo noge ojačaju, u glavi je vjerujem prejak, i željan ponovo velikih utakmicaOTNYS_YNWA je napisao/la:Nekako mi je logicno da je tako. Ipak je jos friska operacija.hary_ynwa je napisao/la:Čini se da naš kapetan trenira po posebnom programu

GK: Reina, Gulaschi
-
- Kontakt:

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Hej kad se sjetim Faulera.Chelsea_CBH je napisao/la:

Dobro se sjećam kad je sudija svirao penal (prethodno on bio oboren u šesnaestercu). Kad ustaje Robi i kaže da nije bilo penala. Kralj.

Daj link ako imasClaus je napisao/la:
Hej kad se sjetim Faulera.![]()
Dobro se sjećam kad je sudija svirao penal (prethodno on bio oboren u šesnaestercu). Kad ustaje Robi i kaže da nije bilo penala. Kralj.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Udjes na youtube, kucas sta te zanima i nemoguce da ne izbaci.Edin TM87 je napisao/la:Daj link ako imasClaus je napisao/la:
Hej kad se sjetim Faulera.![]()

Dragi moji Redsi sa KOPA ! Zamolio bih nekog od vas ako mi moze u sto kracim crtama reci ko ce doc sve na Anfield a ko ide sve. Posto dani lete lete a niko da dodje ja svaki dan cekam neko mocno pojacanje a ono nista jbg.
De mi recite jel idu: degen ( abd ide i vise nikad se ne vraca glupan glupi ) Joe Cole( ima bogovsku platu a gotov je on) . Kyrgiakos( isus ). Konchensky ( leukemija ) . Insua, aurelio, Poulsen, El Zahr, Jovanovic, Aquilani, N gog.
Da li dolaze: Doni ( kao rezervni golman ili je to glupost), sta je sa lijevog beka s kim se tu planira ko da dodje kad je sad i clichy propao od bainsa nista nema svakako, Sta je sa Charlie Adama hocel vise prec, Pa onaj francuz Roux ?,, Sta je sa Downinga hocel on doci ili Mata ili obojica. Pa Zapata jel on vise zavrsen jel dolazi ili ne , nadam se da nije tacno da smo zainteresovani za Chivua i Gaga ?
Dali se planira sa djecom ove sezone da igraju mislim na : Kellya, Flanangana, danny wilsona, robinsona, spearinga, jonja shelvya ?
Eh to su ta pitanja dakle sve oko sastava ko bi trebao ic ko bi trebao doc na kog se racuna i kako bi to formacijski trebalo izgledati kod King Kennya Daglisha.
YNWA !
P.s. Nadam se da ce Torres slomit nogu na priprema ili ako ne to da ce ponovit istu sezonu kao ove godine kako god zelim mu sve najgore u zivotu i karijeri ...
De mi recite jel idu: degen ( abd ide i vise nikad se ne vraca glupan glupi ) Joe Cole( ima bogovsku platu a gotov je on) . Kyrgiakos( isus ). Konchensky ( leukemija ) . Insua, aurelio, Poulsen, El Zahr, Jovanovic, Aquilani, N gog.
Da li dolaze: Doni ( kao rezervni golman ili je to glupost), sta je sa lijevog beka s kim se tu planira ko da dodje kad je sad i clichy propao od bainsa nista nema svakako, Sta je sa Charlie Adama hocel vise prec, Pa onaj francuz Roux ?,, Sta je sa Downinga hocel on doci ili Mata ili obojica. Pa Zapata jel on vise zavrsen jel dolazi ili ne , nadam se da nije tacno da smo zainteresovani za Chivua i Gaga ?
Dali se planira sa djecom ove sezone da igraju mislim na : Kellya, Flanangana, danny wilsona, robinsona, spearinga, jonja shelvya ?
Eh to su ta pitanja dakle sve oko sastava ko bi trebao ic ko bi trebao doc na kog se racuna i kako bi to formacijski trebalo izgledati kod King Kennya Daglisha.
YNWA !
P.s. Nadam se da ce Torres slomit nogu na priprema ili ako ne to da ce ponovit istu sezonu kao ove godine kako god zelim mu sve najgore u zivotu i karijeri ...
BvB Echte Liebe !!!
Od odlaska paraplegicara jos uvijek nema nista.
Danas bi Doni trebao potpisati ( Uz Charlie Adama
)
Kyrgiakos ne ide nigdje 100%, za ostale se ne zna
Kenny ce sigurno mladim igracima davati dovoljno da igraju kako bi se ucvrstili
Danas bi Doni trebao potpisati ( Uz Charlie Adama

mogo si vala malo i konkretnije nista mi nisi reko sto vec ne znam jbgasylum je napisao/la:Od odlaska paraplegicara jos uvijek nema nista.
Danas bi Doni trebao potpisati ( Uz Charlie Adama)
BvB Echte Liebe !!!
Pa sto onda pitas ako znas?
Degen ide najvjerovatnije ne znam tačno gdje, Joe Cole se spominjao da će potpisati za Tottenham/Fulham, Kyrgiakos ostaje još jednu sezone, Konchesky ide u Wolvse ili Porsmounth. Sudbina Insue i Aurelia se ne zna ovog drugog bi ja ostavio u ekipi a prvog prodao, Poulsen je rekao da želi da se bori za mjesto u ekipi ali teško da će ostati jedino će otići ukoliko neka budala bude zainteresovana za njega, spominjalo se da Pullis želi Poulsena, sudbina El Zahra se ne zna, Aquilani bi trebao ići u slučaju dolaska Adama, posljednjih dana se spominje da bi trebao Lennon doći u Liverpool a transfer bi iznosio Aquilani + nešto novca, govori se da je Jovanović otpušten, a N'Gog je trebao potpisati za Sunderland ali ipak ništa od toga.Damir_BvB je napisao/la:Dragi moji Redsi sa KOPA ! Zamolio bih nekog od vas ako mi moze u sto kracim crtama reci ko ce doc sve na Anfield a ko ide sve. Posto dani lete lete a niko da dodje ja svaki dan cekam neko mocno pojacanje a ono nista jbg.
YNWA !
Govori se da bi Doni trebao imati danas medicinski pregled i onda da potpiše za Liverpool, spominju se dva igrača kao pojačanja za lijevog beka Enrique i Chissoko. Adam bi trebao navodno potpisati ove sedmice za Liverpool (ovo se piše ovako svaki dan), Liverpool navodno nudi 12m + N'Goga za Downinga, od Zapate izgleda ništa pošto ovaj prelazi navodno u Villareal. Nema ništa od Chivua i Gaga to je bila samo 'patka'.
Mladi igrači bi trebali dobiti dosta šanse slijedeće sezone, a ukoliko bi Liverpool doveo Adama u Blackpool bi otišli na jednogodišnju posudbu Jonjo i još jedan igrač zaboravio sam sad ko je u pitanju

I ja se nadam da će se Torres uskoro povrijediti

YNWA !
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Han!$;Lfc je napisao/la:Degen ide najvjerovatnije ne znam tačno gdje, Joe Cole se spominjao da će potpisati za Tottenham/Fulham, Kyrgiakos ostaje još jednu sezone, Konchesky ide u Wolvse ili Porsmounth. Sudbina Insue i Aurelia se ne zna ovog drugog bi ja ostavio u ekipi a prvog prodao, Poulsen je rekao da želi da se bori za mjesto u ekipi ali teško da će ostati jedino će otići ukoliko neka budala bude zainteresovana za njega, spominjalo se da Pullis želi Poulsena, sudbina El Zahra se ne zna, Aquilani bi trebao ići u slučaju dolaska Adama, posljednjih dana se spominje da bi trebao Lennon doći u Liverpool a transfer bi iznosio Aquilani + nešto novca, govori se da je Jovanović otpušten, a N'Gog je trebao potpisati za Sunderland ali ipak ništa od toga.Damir_BvB je napisao/la:Dragi moji Redsi sa KOPA ! Zamolio bih nekog od vas ako mi moze u sto kracim crtama reci ko ce doc sve na Anfield a ko ide sve. Posto dani lete lete a niko da dodje ja svaki dan cekam neko mocno pojacanje a ono nista jbg.
YNWA !
Govori se da bi Doni trebao imati danas medicinski pregled i onda da potpiše za Liverpool, spominju se dva igrača kao pojačanja za lijevog beka Enrique i Chissoko. Adam bi trebao navodno potpisati ove sedmice za Liverpool (ovo se piše ovako svaki dan), Liverpool navodno nudi 12m + N'Goga za Downinga, od Zapate izgleda ništa pošto ovaj prelazi navodno u Villareal. Nema ništa od Chivua i Gaga to je bila samo 'patka'.
Mladi igrači bi trebali dobiti dosta šanse slijedeće sezone, a ukoliko bi Liverpool doveo Adama u Blackpool bi otišli na jednogodišnju posudbu Jonjo i još jedan igrač zaboravio sam sad ko je u pitanju![]()
I ja se nadam da će se Torres uskoro povrijediti![]()
YNWA !
Hvala puno druze to je to sto me zanimalo . Samo steta ako Zapata propadne dobar igrac stvarno dobar.
BvB Echte Liebe !!!
Hare imamo 17 igrača viška, pa se pokušavaju talovima riješiti mnogih igrača. Za Adama npr daju tri igrača na posudbu i 7 miliona ( Shelvey, Wilson i Darby), za Lennona Aquilanija i pare, za Downinga Ngoga i pare itd itd.
Ali ono što je jedino istina jeste da postoji nešto što se zove Liverpool way , nešto što je King izmislio. Ništa ne znaš, ništa ne čuješ a ujutro pročitaš official news. Sve se radi u tajnosti, jer Redknapp mlađi govori ocu koje igrače želi Liverpool i odmah se javlja Tottenham sa ponudom, City se interesuje za svakog igrača za koje se interesuje bilo ko od velike četvoreke pa se cijena gomila akvalitet ostaje isti.
Sve u svemu, biće mnogo više odlazak nego li dolazaka to je jedino sigurno.
Ali ono što je jedino istina jeste da postoji nešto što se zove Liverpool way , nešto što je King izmislio. Ništa ne znaš, ništa ne čuješ a ujutro pročitaš official news. Sve se radi u tajnosti, jer Redknapp mlađi govori ocu koje igrače želi Liverpool i odmah se javlja Tottenham sa ponudom, City se interesuje za svakog igrača za koje se interesuje bilo ko od velike četvoreke pa se cijena gomila akvalitet ostaje isti.
Sve u svemu, biće mnogo više odlazak nego li dolazaka to je jedino sigurno.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Suarez masina, postigao gol 

Rutinski je pospremioasylum je napisao/la:Suarez masina, postigao gol

[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- neutralan__
- Kontakt:
Ako može neko ukratko da napiše šta se događalo u Liverpulu ovog ljeta.Pošto nisam nikako pratio situaciju u klubu.
Da napiše odlaske,dolaske,ambicije kluba,moguću formaciju itd. Bio bih zahvalan onome ko napiše,može i na pp.
Da napiše odlaske,dolaske,ambicije kluba,moguću formaciju itd. Bio bih zahvalan onome ko napiše,može i na pp.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.