Jel gore ovo moje ili njegova zelja da se nekome osuse ruke jer je za DRUGU OSOBU rekao da je kozojeb?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 15:49Baboon je napisao/la: ↑12 avg 2023, 14:48Allahov kozojeb je vjerovatno doživio orgazam kad je pročitao da je žena prebijena i ubijena.TheWeekndXO je napisao/la: ↑12 avg 2023, 15:01Ovo su vam ti allahovci. Vidite kako su fini. Kozojebi
Ima li banova za ovu dvojicu psihopata kojima nije prvi put da pišu ovakve gadosti na forumu ili samo ja budem banovan kad poželim Milošu Gigoviću sve najgore?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Opsuj dijete opet nekom na forumu, nisi dugoTheWeekndXO je napisao/la: ↑12 avg 2023, 15:54Jel gore ovo moje ili njegova zelja da se nekome osuse ruke jer je za DRUGU OSOBU rekao da je kozojeb?

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pridjev “Allahov” je bio nepotreban, ali osoba koja je napisala onaj komentar je kozojeb na kvadrat
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja sam 2 godine radio u Ze, i tvrdim da je Sarajevo selendra u poredjenju sa Zenicom ako poredimo planiranje grada, komunalnu djelatnost, kulturu zivljenja, a posebno ljudske kvalitete.
Da sam upravu potvrdilo mi je jedan dopis (necu napisati od koga) upucen iz xy institucije u Sarajevu ka gradskoj upravi Zenice u kojoj hvale izgled i funkcionisanje grada i traze savjete kako da to isto implementiraju u Sarajevu.
A imao sam isto lose misljenje kao sto ova na snimku opisuje. Sad kad nekoga pozovem da idemo u Zenicu dobijem odgovor “sta cu dole kad je prljavo, smog, zeljezara…”. A kada odu onda im dodje u glavu koliko nisu upravu.
Naravno, ima 101 nedostatak u Zenici, za mene najveci nizak standard ljudi i neka letargija(kao da su ubijeni u glavu fukaralukom).
-
- Kontakt:
Eto ako ti toliko smeta sto sam to napisao za ljude koji su direktno odgovorni za ono sve jucer obrisao sam. Svaka cast policiji, samo nastavite!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 15:56Opsuj dijete opet nekom na forumu, nisi dugoTheWeekndXO je napisao/la: ↑12 avg 2023, 15:54Jel gore ovo moje ili njegova zelja da se nekome osuse ruke jer je za DRUGU OSOBU rekao da je kozojeb?![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Drug moj, ono ko je napisao ne da je kozojeb, nego je svojemamejeb, fakat ne znam kako da drugačije nazovem tu spodobu. Ali, vezati tu spodobu uz Božije ime? Ne ide brate nikako.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 avg 2023, 15:58Pridjev “Allahov” je bio nepotreban, ali osoba koja je napisala onaj komentar je kozojeb na kvadrat
Men se čini da ovdje ljudi trebaju otići procitati šta znači riječ musliman.
-
- Kontakt:
Musliman je osoba koja se pridrzava Islamskih propisa i vjeruje u Allaha. Da li je igdje dozvoljeno pisati drugim ljudima "dabogda ti se ruke osusile"? Nije li to jedan od najvecih harama?
Nije haramTheWeekndXO je napisao/la: ↑12 avg 2023, 16:11Musliman je osoba koja se pridrzava Islamskih propisa i vjeruje u Allaha. Da li je igdje dozvoljeno pisati drugim ljudima "dabogda ti se ruke osusile"? Nije li to jedan od najvecih harama?

Nije to definicija.
Hoces se bar potruditi da saznas? Probaj Google koristiti.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ima li nerko onda sta da je haram? Ti kako pises bukvalno se sve moze opravdat na kraju i nikad nista ne mozes uradit da te istjera iz vjere.
Sta god da uradis, pokajes se i sve udure, vozi dalje?

Pa ima harama koliko hoces, ne izvode iz vjere ali ce ljudi biti kaznjeni za to, ova Zena ce dobiti svoje pravo tamo bolje nego sto bi ga ikad dobila ovdje od ovih nasih nesposobnih zakonodavaca. Ne mora znaciti ako neko umre kao musliman da nece u Džehennem.AshburtonG je napisao/la: ↑12 avg 2023, 16:18Ima li nerko onda sta da je haram? Ti kako pises bukvalno se sve moze opravdat na kraju i nikad nista ne mozes uradit da te istjera iz vjere.![]()
Šta kaže nije bolesnik ubio nju već muškarac, pa yebem li vam majku feminističku
Dobila je ta zena nesto sto niko nikom pozelio ne bi. Ubijena je poput zivotinje. Bog nije bio tu da je spasi.
Ali da, imat ce sve na onom svijetu, jer bog iz nekog razloga ne djeluje irl
Ali da, imat ce sve na onom svijetu, jer bog iz nekog razloga ne djeluje irl
naprijed rejal
Postojanjem zla valjda na neki nacin govori da postoji i druga strana. Ali dobro svako ima pravo na svoju percepciju svega jel
Ova dva iznad ti neb mogla reci zasto je saglasan seks imeđu dva brata loša stvar, a da oni znaju šta je zlo. Oni samo razmišljaju svojim osjećajima, I to je njihova jedina percepcija dobrog ili lošeg.
Odosmo u ekstremitete.
Nisam ništa pisao na ovoj temi dugo ali imam osjećaj da ću biti banovan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Čuj fikret i elviraMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 14:53Ko ti npr što doživiš orgazam na pomen babe fikreta i njegovog okota Elvire. Futavac onaj jedan.

it's football day
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.