FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 01 maj 2013, 02:11

M4kaveli je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Pa dobro i da jeste za crveni sta to mijenja u konacnici?
Jel ovaj Bastianov start u 85 min.direktno uticao na vase demoliranje?
Naravno da nije,nije mi jasno zasto to sad spominjete pred danasnju utakmicu,kada je to davno razjasnjeno.
Utvrdili smo da ste i vi i mi osteceni i da je sudjenje bilo u najmanju ruku lose,ali ovaj rezultat je sasvim realan.
Jesam li ja rekao da bi nesto promijenio u konacnici ?
Napisao sam da je zasluzio crveni a ti se nasao kolutati ocima ..
Sudija je direktno uticao na rezultat u Munchenu jer je bio katastrofalan.

Ali gledajuci sveukupno sudjenje je ove godine najjadnije u zadnjih bog te pit'o koliko godina, pogotovo u LP.

Pa to smo vec utvrdili da je bio los.
Nije vam Kassai kriv sto niste imali sut u okvir za 90 min.
Opet ponavljam grijesio je opasno ali je rezultat realan 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 maj 2013, 02:23

anelbavarac je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Pa dobro i da jeste za crveni sta to mijenja u konacnici?
Jel ovaj Bastianov start u 85 min.direktno uticao na vase demoliranje?
Naravno da nije,nije mi jasno zasto to sad spominjete pred danasnju utakmicu,kada je to davno razjasnjeno.
Utvrdili smo da ste i vi i mi osteceni i da je sudjenje bilo u najmanju ruku lose,ali ovaj rezultat je sasvim realan.
Jesam li ja rekao da bi nesto promijenio u konacnici ?
Napisao sam da je zasluzio crveni a ti se nasao kolutati ocima ..
Sudija je direktno uticao na rezultat u Munchenu jer je bio katastrofalan.

Ali gledajuci sveukupno sudjenje je ove godine najjadnije u zadnjih bog te pit'o koliko godina, pogotovo u LP.

Pa to smo vec utvrdili da je bio los.
Nije vam Kassai kriv sto niste imali sut u okvir za 90 min.
Opet ponavljam grijesio je opasno ali je rezultat realan 8-)
Realan k'o i ti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 maj 2013, 02:29

jos da je svirao rukomet u sesnestercu barce sutra bi Jupp izveo B ekipu :lol: :lol:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 01 maj 2013, 04:01

Hegemonicaru jedna poruka za tebe:Tko izgubi, ima pravo da se žali :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 01 maj 2013, 07:54

Svanu i ovaj dan. :)

Dok se zagrijavamo, ima li neko slučajno onu akciju sa desne strane našeg kaznenog, kad su ih izvrtili elegantno, na malom prostoru?
Bila je 31 minuta, zapamtio sam dobro kad sam gledao snimak cijele utakmice, ali na yt sad ne umijem naći.

Sretno večeras, i neka Kamp Nou bude uzoran širokom brazdom! :)
24.04.1991.
Stern des südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 maj 2013, 09:36

thulkazal je napisao/la:Na koju nadmorsku visinu moram da se popnem da bi naletio na takav izraz-termin ili u koju šumu da zakoračim? ...
dovoljno ti je da predjes put od djecije do dnevnog boravka. :mrgreen:
gorstak je napisao/la:ma li neko slučajno onu akciju sa desne strane našeg kaznenog, kad su ih izvrtili elegantno, na malom prostoru?
Bila je 31 minuta, zapamtio sam dobro kad sam gledao snimak cijele utakmice, ali na yt sad ne umijem naći.
slika

bayern dominira :!:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2013, 14:06

Mia San Mia 8-)

Idemo zabiti taj gol i tako osigurati finale. Golom bi oni psihički pali. Očekujem veliki pritisak sa tribina i na terenu u prvih 15-tak minuta. Naša iskustvo je neminovno, tako da se ne sekiram baš puno. Trema me uhvatila iako imamo 4:0 :roll: Šta je to Barca uradila prethodnih sezona da ti se čini i 4:0 nesigurnim rezultatom :mrgreen:

Znači:

Neuer, Alaba, Dante, Boateng, Lahm, Ribery, Javi, Bastian, Robben, Muller, Mandžukić 8-)

9.30 Uhr: Barca gegen Bayern ohne Busquets und Abidal

Gotze ima Muskelfaserriss. Mirovanje od 10-20 dana.

Inače ovo mu je treći put mislim da ima ovu istu povredu. Nadam se da neće u Minhenu imati problema sa povredama aBd

Milioniti edit: Kvota na Bayern 4. Ne pamtim kada je ovolika bila. Mislim da je lani protiv Reala bila manja. Na Barci je 1.85, sada 1.80. Ne kladim se, nego samo radi neke usporedbe. :)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 01 maj 2013, 15:22

Ajmo bavarci veceras nabijte ih veceras,i zavrsite ovu pricu u velikom stilu.
Padali su redom:
Arsenal
Juventus
veceras ce i Barca.
A onda na Wembliju oderite i ovu nafuranu Borusiju,nek se malo spuste do neki dan su se borili za opstanak u Bundesligi a sad se pretstavljaju za neka bozanstva.

Sretno!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 maj 2013, 15:33

Vidim ovaj romario i dalje pise ovdje, interesantno.
A uz to drži i lekcije gramatike i pravopisa ostalima, kakva ironija :lol:
On čija je pismenost u rangu nedimka ovdje nekome nešto objašnjava.

Taj tvoj izraz koriste oni isti koji pišu htjeo, neznam, sumljam, ne moguć i slično.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2013, 15:47

Meni je nešto najmrže kada dođu ljudi i pametuju oko pravopisa. Lapsusi su sastavni dio foruma, no zbog takvih stvari ne treba pametovati. Ovoje sportski forum a ne neki gramatički.

Neka piše, volim kada čujem različita mišljenja. Kakav bi to svijet bio kada bi svi isto razmišljali.

Svako će uvijek da piše anale o svojim klubovima :mrgreen:

Real ima 9 totula LP-a iako se nije uvijek ovo takmičenjo tako zvalo. Briga me kako su ga osvajali oni imaju 9 titula. Bayern umjesto 6 titula ima samo 4 i želim da napokon osvojim tu 5 a sljedeće godine ako Bog da i 6 8-)

Što da se ne nadam najboljem ishodu. Mnogi će ulagati još više u svoju ekipu. Barca će biti duplo jača, uvijek neugodni Real koji će promjeniti trener i sigurno 4-5 igrača, United koji će dovesti sigurno 2-3 superzvijezde, Juventus koji se stabilizirao te City i PSG koji imaju keša na bacanje. Mene će zanimati i razvoj situacije u BvB-a da li mogu konstantno igrati u Evropi ( u prvenstvu svakako), te eventualno Milan.

No hajmo prvo sačekati da ova sezona ako Bog da završi, a nadam se i kupu i LP-a kao šlag na torti :mrgreen:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 maj 2013, 16:22

Naravno da je dobro čuti i počitati razna mišljenja i naravno da je bolji svijet u kojem svako ima svoje mišljenje.
Ali kakav je to svijet gdje neko piše o fudbalu, a nema pojma o istom, ili piše o gramatici a nema pojma o istoj.
Ovdje ćemo stati, nemam želje da se raspravljam sa kolegom na večer polufinala LP :)

Da se vratimo bitnijim stvarima.
Večeras je bitno da koncentrisano odigramo prvih 20-ak minuta i ne primimo gol. Presing na sredini terena kao u prvoj tekmi, duplanje igrača mora biti na najvišem nivou.
Ostalo će doći samo po sebi, Barca mora napasti kako bi se koliko toliko vratila u život, što ostavlja prostor nazad, pogotovo što će Alves i drugi bek ( ne znam tačno koji će zaigrati ) večeras biti duboko na polovini Bayerna.
Odbrana sa Bartrom i Piqueom ne ulijeva dosta samopouzdanja i ne predstavlja neku nepremostivu prepreku. Ne toliko zbog Piquea, već zbog ovog drugog.
Ako zabijemo jedan gol, šest ne možemo primiti nema šanse.
Mandžukić će nam donijeti još jednu višu razinu svojim presingom kada protivnik ima loptu, svjež je i odmoran.

Što se tiče kartona, na to treba posebnu pažnju obratiti ( posebno Schweini i Martinez ), uz neki pozitivan rezultat izvaditi jednog ili obojicu.
Rezultat će igrati veliku ulogu u tome, ako budemo imali dobar rezultat, neće tu biti neke velike vatre na terenu.

Skomina u prosjeku ne daje veliki broj kartona, u zadnjoj tekmu koju je sudio u LP nije dao nijedan (BvB-Shakhtar)
slika

Imam osjećaj da će ovo biti još jedna sjajna predstava Bayerna, nadam se da ne griješim :)

slika

MIA SAN MIA !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2013, 16:34

Adriano bi trebao igrati lijevog beka od Barcelone. Ofanzivno jak, defanzivno solidan.

Ne smijemo samo podleći pritisku i igrati bunker i sve će biti ako Bog da uredu. 8-)

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 maj 2013, 17:11

Bas kao sto ste rekli ak postignemo gol to ce biti dobro, od pocetka max.kocentrisano igrat kao da je prva utakmica da treba sto bolje da odigramo. Ako postignemo gol izbacit Javija ubacit Gustava to bi bilo idealno, cak tamo aako Dante ili Lahm izdrze do 70 min i njih izbacit pogotovo mislim Lahma ubacit Rafinhu i sacuvat ga. Otom potom, mnogo toga cemo vidjet i od Barcelone, posjedt lopte naravno, ubacivanja Alvesa tamo i cak Adriana al kazu da ne igra pa vidjecemo.. Idemo dobit ovo AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;) ;) ;) ;)
FC Bayern !!!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 maj 2013, 17:17

Sretno vam veceras i da sve protekne u finoj atmosferi.

I da, u finalu puno srece i da konacno podignete taj trofej ;) :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 maj 2013, 17:20

Neutral je napisao/la:Adriano bi trebao igrati lijevog beka od Barcelone. Ofanzivno jak, defanzivno solidan.
Što se tiče defanzive, bolji je od Albe.
Bek koji ne srlja puno u napad, zna kad treba krenut', kad treba ostat' i sl., za razliku od Alvesa. :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2013, 17:34

Vidjeti ćemo aBd kako djeluje na Robbena 8-)

Arjen je radio šta je htio u prvoj utakmici i imam osjećaj da će to ponoviti na Nou Campu.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 01 maj 2013, 17:35

mandraX je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Adriano bi trebao igrati lijevog beka od Barcelone. Ofanzivno jak, defanzivno solidan.
Što se tiče defanzive, bolji je od Albe.
Bek koji ne srlja puno u napad, zna kad treba krenut', kad treba ostat' i sl., za razliku od Alvesa. :mrgreen:
Ma de ba @Mandrax bolji je Song :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 maj 2013, 17:40

Neutral je napisao/la:Vidjeti ćemo aBd kako djeluje na Robbena 8-)

Arjen je radio šta je htio u prvoj utakmici i imam osjećaj da će to ponoviti na Nou Campu.
Ne vjerujem da će večeras nešto slično raditi, za razliku od Albe, Adriano može tekmu odigrat' da ne pređe na protivničku polovinu.
Samo ne znam hoćel' večeras izdržat'. :mrgreen:
A ako pređe, vjeruj mi zna biti duplo opasniji u ofanzivi od Albe, ima strašan šut i desnom i lijevom nogom, i voli više puta potegnut' van 16m.
amel10071988 je napisao/la:Ma de ba @Mandrax bolji je Song
Joj jarane, šuti. :lol:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 01 maj 2013, 17:48

slika

Ekipa u Barceloni Jupko koja poza :mrgreen:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 maj 2013, 17:56

Die Mannschaft beim 'Anschwitzen' vor dem Spiel vs. Barca /Final preparations before tonight's clash against Barcelona.

slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.