sad cekamo da se pojavi lik da nas lozi da svo stavimo bordo avatarebenko21 je napisao/la:vidis da ih nema nigdje sakrili se u misije rupe
ja sto ih covjek navuce na tanak led

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sad cekamo da se pojavi lik da nas lozi da svo stavimo bordo avatarebenko21 je napisao/la:vidis da ih nema nigdje sakrili se u misije rupe
Na fakultet na koji sam ja išao ti vjerovatno ni u dvorište ne bi mogao ući. Filipa Kotlera u ruke pa uči... Fadil Novalić ga stalno spominje, pa eto da vidiš odakle premijeru on.Stroj1946 je napisao/la:
Izlista hladno ljude vodece iz brendirane kompanije na sjetskom trzistu i napisa lik hladno jos da marketing nije promocija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YEBEM TI ALIJA SVE!!!! Yebem ti diplomu i fakultet na koji isAo!!!! Pa upravo si uradio marketing nesvjesno i promoviso Apple
To samo kod nas još ima, da se neko proziva zbog mjesta rođenja/prebivališta.belosevic28 je napisao/la:Najjaci argument mi je:
"Ta ce on iz Visokog, ta ce on iz Breze, ta ce on iz..." Mjesto rodjenja kao kvalifikaciji za obavljanje nekog posla jos samo balijanderi koriste. Znaci, na stranu sve tvoje kvalifikacije, svi poslovni uspjesi, vizije, ideje...ako si npr. iz Cajnica?! Koke rezonovanje u PM.
P.S. Da ne mislite da mne nesto dotice jer nisam iz Sa, daleko od toga. Mogao sam ja baciti ublehu odakle sam, ali ja se ne stidim svog porijekla, grada, mkesta rodjenja mojih roditelja... Nemam razlog za to.
Kakvu sam glupost ili ti laz to napisao u svom postu?Hajdeee je napisao/la:Zasto pises gluposti?ElCartel11 je napisao/la:Previse se ova balavurdija na Sjeveru pali na "bracu" Dresdenovce i taj neki ultras svijet.
Rastjerali ste sve normalne navijace sa Sjevera na ostale tribine zato vas je ostalo u kopu 300, da nam Barca dodje Sjever ne bi bio pun vise. 100x je ljepse kad vidim neku jeb.enu koreografiju, kad nekog prcas sa tom koreografijom od tih vasih baklji a pogotovo topovskih udara. Umjesto baklji uzmite dimne ako vec "morate" paliti, takodje ispadne 100x bolje i ljepse od baklji (slucaj proslava titule 2015 protiv Slobode). Razumijem, da palite protiv kona, na proslavi titule/kupa, ali koji ce vam kur.ac to protiv Radnika, Mladosti, Goska?
Zapitajte se vi sami sta radite, pocnite od sebe prvo...
Nekada je bolje sutitu, nego samouvjereno ispasti gluo. Molim te..razmisli malo o stvarima koje pises, koliko se zapravo razumijes u materiju, pa onda pritisni ovo (posalji)
hhaahahahh dafera je napisao/la:sad cekamo da se pojavi lik da nas lozi da svo stavimo bordo avatarebenko21 je napisao/la:vidis da ih nema nigdje sakrili se u misije rupe
MortemHz je napisao/la:Jes' mi muka ovih levata iz ZDK
skoroalen je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Jes' mi muka ovih levata iz ZDK![]()
![]()
Drug nemoj ga vise, pusti da se malo dohaviza, gdje ce ti dusa...Arnelv52 je napisao/la:Na fakultet na koji sam ja išao ti vjerovatno ni u dvorište ne bi mogao ući. Filipa Kotlera u ruke pa uči... Fadil Novalić ga stalno spominje, pa eto da vidiš odakle premijeru on.Stroj1946 je napisao/la:
Izlista hladno ljude vodece iz brendirane kompanije na sjetskom trzistu i napisa lik hladno jos da marketing nije promocija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YEBEM TI ALIJA SVE!!!! Yebem ti diplomu i fakultet na koji isAo!!!! Pa upravo si uradio marketing nesvjesno i promoviso Apple
Promocija nije marketing i nemoj to gdje reći da se ne brukaš džaba.
I mi smo na svjetskom tržištu ali to tebi nije dokučivo. Kada ti UEFA da pare od učešća u europskim takmičenjima to su pare sa svjetskog tržišta a ne lokalnog. Kad ti Mujakić ode u Belgiju to su pare sa svjetskog tržišta a ne lokalnog.
AlfredNobel je napisao/la:Jel to bilo teško? Odmah majmuna banuješ i mirna Bosna. Hajde i razumijem tog debila, znalo se odmah da je trol, ali mi nije jasan ovaj, ne znam više kako da ga nazovem, @stroj a ni @zagorski kojem je to navika svakako. Koji vam je qurac, nešto stali na njegovu stranu, nešto kao vidjeće se uskoro, upravu je, nije ništa slagao itd. Jadovi jadovski.
Napusi se ti one stvari i **** od mene sa tim hinjskim prozivanjem.AlfredNobel je napisao/la:Jel to bilo teško? Odmah majmuna banuješ i mirna Bosna. Hajde i razumijem tog debila, znalo se odmah da je trol, ali mi nije jasan ovaj, ne znam više kako da ga nazovem, @stroj a ni @zagorski kojem je to navika svakako. Koji vam je qurac, nešto stali na njegovu stranu, nešto kao vidjeće se uskoro, upravu je, nije ništa slagao itd. Jadovi jadovski.
Sabinho je napisao/la:Ne mozete ovo sve syebati, uzalud pokusavate! Gurbeti, poltroni, placenici, domaci izdajnici-izrodi, trgovci i ovisnici o psihoaktivnim supstancama, ODYEBITE OD SVETINJE!
ZDK je bosne zjen'caMortemHz je napisao/la:Jes' mi muka ovih levata iz ZDK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.