FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mogu li zamoliti admina ili moderatora (ovisi ko je zaduzen za taj dio) da sprijeci daljnu nepotrebnu raspravu ili da, po ko zna koji puta, otvori posebnu temu gdje ce se raspravljati o ovim stvarima? Kvalitet foruma, narocito ovog pdf-a koji je i najcitaniji, opada iz dana u dan, do mjere u kojoj necemo moci procitati kvalitetan post o igrama na terenu, nego cemo se bazirati na "igre" oko terena. Sve ovo naprijed navedeno iz razloga sto ce mnogi napustiti ovaj pdf i tako ga zaista osiromasiti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
A brate moj lijepi, zvoca mi. Haj pp da ti pošaljem na viber sliku, bruka i sramota mojaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo da vas pozdravim i pohvalim klub za flajere i kako sam cuo neke pjesme na poluvremenu. Gospodski kako i dolikuje FK Sarajevu. Nismo nesto jaki ali smo borbeni. Ne dolazimo sa bijelom zastavicom pa sta nam bog da. Vidimo se raja u pravom fudbalskom ambijentu i najstarijem derbiju u drzavi. Ni neki engleski timovi se ne mogu pohvaliti ovako starim rivalitetom i brojem odigranih utakmica. Pasion![]()
PS Benkara opet ce te cura zajebavat ako si izdrzao do danas sa mostarkom

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
U ogromnim dugovima smo a igraci nam uvjerljivo najplaćeniji u ligi(i treba), ko bi igrao da nema plate od njih se mozda ove djece?Sabinho je napisao/la:Ovaj jos nije skontao da su rezultati nekog kluba produkt dobrog funkcionisanja svih struktura u klubu. Ono sranje u rukovodstvu, niko nista ne radi osim sto krate, a rezultati odlicni.
hrasno, zbogom.
je to bio hrasno s ovim brojevima
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
pogadjaj 16029435 puta
Odoše brojevi u Anchy
Fala kurcu vise
Jel mi se ucinilo ili grupa koja sebe smatra “ultrasima” zamjera upravi sto nisu bili u carteru s njima, i to navodi kao razlog nabijanja kazni?
E moji “navijaci”...
E moji “navijaci”...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nije ti se ucinilo.pasica je napisao/la:Jel mi se ucinilo ili grupa koja sebe smatra “ultrasima” zamjera upravi sto nisu bili u carteru s njima, i to navodi kao razlog nabijanja kazni?
E moji “navijaci”...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
i plus sto su zahtjevali da se karte ne prodaju za zapad na BP dok oni ne pokupuju svepasica je napisao/la:Jel mi se ucinilo ili grupa koja sebe smatra “ultrasima” zamjera upravi sto nisu bili u carteru s njima, i to navodi kao razlog nabijanja kazni?
E moji “navijaci”...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
A sto padose?benko21 je napisao/la:i dzaba sto su napravili s.ranje u zenici opet se klub stavio na raspolaganje da pomognu za momke koji su pali u bjelorusiji a oni nastavljaju da s.eru po klubu kojeg lafo vole
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
@Pasica, nije to bas tako, izostavio si dobar dio. Prvo, nije se trazilo da iko bude u carteru DOK se nije saznalo da je ostalo oko 20 praznih mjesta, nakon cega se trazilo da se ista popune po cijeni od oko 500KM, sto je klub odbio. Znamo svi gdje se nalazi Bjelorusija i kako je tesko kopnenim putem doci, a jos gore je to sto su se u carteru svejedno nasli neki koji nemaju veze sa FKS. Druga stvar koja se tice karti za zapad i trazenja da UNFKS sve kupi je cista laz.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
iz dobro poznatog razloga zbog psihoaktivnih supstanciPantelija je napisao/la:A sto padose?benko21 je napisao/la:i dzaba sto su napravili s.ranje u zenici opet se klub stavio na raspolaganje da pomognu za momke koji su pali u bjelorusiji a oni nastavljaju da s.eru po klubu kojeg lafo vole
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 21 avg 2019, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Auh....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
nasli im granicari 4-ca bili u corki 3-ca pustena a jedan je ostao gore jer je bio pozitivanPantelija je napisao/la:Auh....
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 21 avg 2019, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Juce neandertalac danas hrasno odlaze doajeni jedan po jedan
You are someone else I am still right here
- ElCartel11
- Kontakt:
Tacno sam znao da je strumf, 10 nekih novih profila koji samo kontru udaraju i zavadjaju, a nasi se pale na svaku pricu.
Zato braco svi ko jedan uz Husrefa i igrace!
Zato braco svi ko jedan uz Husrefa i igrace!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Armija1987, dark44, Haksss, Kaunas, laznokrilo, mosarajvosa83, Riziko, Zglavkar i 132 gosta.