FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
**** te makedonac. **** te Hebib , Mujakic , Catakovic .
Gasi ligu motaj kablove . Propala sezona ako sta uspijemo na kupu to ce biti na puku sreću. Ne mogu da vjerujem da necemo igrat evropu a najvece plate fudbalera u drzavi .
Gasi ligu motaj kablove . Propala sezona ako sta uspijemo na kupu to ce biti na puku sreću. Ne mogu da vjerujem da necemo igrat evropu a najvece plate fudbalera u drzavi .
Maroon Brothers 1946
Joj šta je ovo Allahu dragi
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Da li ce ovo sad biti alibi? Šokirani
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Igra očajna.
Rifete brate
Rifete brate

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Srami se život je važniji i od pobjede i od bodova
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kretenu idiotski. Sam se odjavi s foruma debilu bolesni

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 23 apr 2022, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Hahahah jooj debilaa, kakve ovo veze ima sa Rifetom, balerine se sjebale
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Fakat si debil, nekad ne mogu vjerovati kakvi tipovi navijaju za isti klub kao i ja, jel vazniji hebibovic i vasoski od zdravlja
1946-1987
Debili ste, nikakve veze sa Kapicem
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Debil je onaj ko te okotio. Kretenu glupi momku upitan život tebi smijesno nesto.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Valjda će na dobro izaći, ovo je užasno bilo za gledati.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo Borac ga već zabio, ti gubiš od direktnog konkurenta za Evropu i to na svom terenu. E tako, baš ono lijepo da ne može ljepše biti.
Mrs u piz.du materinuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 apr 2022, 18:14Debil je onaj ko te okotio. Kretenu glupi momku upitan život tebi smijesno nesto.![]()
Yebem li ti mamicuu debilsku
-
- Kontakt:
Banujte ba ovog majmuna, dokle više trebamo trpiti.
Pa ne mogu da vjerujem da ovaj bagaric jos uvijek dobija sansu. Pa od njega nikakve koristi bolji je cmiljan bez koljena nego on sa 2 zdrave noge. Nema hajra raja od nas kad nam je glavni igrac sabanovic na beku koji prije sezonu 2 bio jedva klupa i uprava odluci da mu se produzi ugovor. Nema hajra od igraca tipa hebibovic koji vise ima izgubljenih lopti nego sto nesto dobro uradi, nema nikakvog hajra od ovih veterana na klupi tipa velkoski ahmetovic. Oni kad su mogli igrat i davali su svoj doprinos ovo sad je samo zivljenje i zaradjivanje plate na osnovu stare slave a od toga se ne zivi, nazalost. Nema hajra od igraca tipa Oremus na kojeg sam cak zaboravio da postoji i da je jos uvijek nas igrac. Nema hajra od ovih igraca a brat bratu uzimaju svaki mjesec podebely cifru za nase standarde. Kazu pa neka dobri su za svlacionicu, nikad nista gluplje nisam u zivotu cuo, cuj dobri za svlacionicu. I jos na to sve dodaj kako sjever opet pali baklje i pravi stetu klubu i trose pare iz kase kluba a ima ih 200, ne mogu ispostovat covjeka sto ulaze svoje vrijeme i svoj novac da bi nesto kao napravil od kluba koji je bio pred bankrotom. Uzas zivi. Samo se nadam da nece Mirvicu biti dosta svega ovoga i da nece covjek dici ruke od kluba jer ako to uradi ne gine nam da budemo Celik 2 i kantonalna liga, al hajd ti to objasni prosjecnom nakomanu sa sjevera, uzas