hordas1987 je napisao/la:@bagrcavi
to su OSIM JUNIOR I OSIM SENIOR !!!
prosli put je bilo KRAJ PRICE OSIM JUNIOR , A OVAJ PUT KRAJ PRICE OSIM SENIOR !!!
ali nema veze zna se ko je najbolji !!!
sta ces kad smo mi DIVOVI !!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
prosli put je bilo KRAJ PRICE OSIM JUNIOR , A OVAJ PUT KRAJ PRICE OSIM SENIOR !!!
To je uobrazilo da su valjda toliko bitni ili sta vec. Mozes misliti na koliko utakmica nece prisustvovati gostujuci navijaci samo da pitari ne bi dosli na Grbavicu.spizz je napisao/la:Kakvi svi frikovi imaju pristup internetu![]()
![]()
Cuj Osim jr. narucio kod Osim seniora, da zabrani navijacima Sarajeva ulazak u stadion , iako to nema nikakve veze ni sa logikom ni sa pamecu jer je to jedina utakmica u godini gdje klub može zaraditi kakvih para...usput je garant narucio jedno 5 titula zaredom i 18 kupova i polufinale LP onako usput,
Hajde da navijamo za OLIMPICCCCCC,,,,,,jug-onostalgicar je napisao/la:ma kakav derbi
nece biti gostujucih navijaca i to je najbolje ne treba nam jos jedan problem sada ali bas nam ne treba
jug-onostalgicar je napisao/la:ma kakav derbi
nece biti gostujucih navijaca i to je najbolje ne treba nam jos jedan problem sada ali bas nam ne treba
nova marka na našem trzistu ...italijanska mislim bila je nedavno neka prezentacija pravo fino im izgleda garnitura i kvalitetnoSarajlijc@ je napisao/la:Kakva je marka ovaj Lescon sto ce nam pravit nove dresove ?
Upravu si , pravo fino izgleda.nime_tm87 je napisao/la:nova marka na našem trzistu ...italijanska mislim bila je nedavno neka prezentacija pravo fino im izgleda garnitura i kvalitetnoSarajlijc@ je napisao/la:Kakva je marka ovaj Lescon sto ce nam pravit nove dresove ?
Turska marka, zastupnik za BiH covjek iz vase uprave !Sarajlijc@ je napisao/la:Upravu si , pravo fino izgleda.nime_tm87 je napisao/la:nova marka na našem trzistu ...italijanska mislim bila je nedavno neka prezentacija pravo fino im izgleda garnitura i kvalitetnoSarajlijc@ je napisao/la:Kakva je marka ovaj Lescon sto ce nam pravit nove dresove ?
http://fksinfo.com/np-1510-Izaberite_no ... rajevo.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ko znas li ?pile87 je napisao/la: Turska marka, zastupnik za BiH covjek iz vase uprave !