FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 feb 2014, 17:34

Ma nista, prijateljska samo ali u prvoj ligi ne treba previse sa ovakvim kvalitetnim sastavom taktizirati, samo mljeti protivnike napadackom igrom jer ima za to materijala :mrgreen:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 feb 2014, 17:34

Benjo_AFC86 je napisao/la:E jeste stručnjaci, aplauz.

Pa je li ovo prvenstvena tekma ili PRIPREMNA, PROBNA, utakmica, da se vidi ko je kakav. Jao komentara, pa trebali su ih kući ostaviti onda, neka treniraju samostalno ako neće igrati. Pripremne tekme i služe da se vidi ko je kakav :shock:

Tako je Benjo reci im :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 feb 2014, 17:36

nakon cistog starta Mehanovica sudija svirao penal :ugeek: dobro je jer nas ovo ceka u 1 ligi fBiH :lol:
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 feb 2014, 17:38

Jasmin Mujkic opet fula izglednu sansu :( ja mislim da je on sebi zagarantovao mjesto, al na klupi :!:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 feb 2014, 17:41

renato je napisao/la:medjugorje stadion umjetna trava
ZRINJSKI-RUDAR KAKANJ 1-1
suuuuppeeer..kako mi je samo drago zbog rudara a i zrinjskog..bas fino da igraju i jedni i drugi prijateljske...e bas mi je godra..super za njih...super,stvarno super :lol: :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 feb 2014, 17:45

Mujkic sa metra salje loptu pored gola :lol: on i Kapic se propisno brukaju
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 feb 2014, 17:45

ako je suditi po ovom izvjestaju ubismo mi njih ko zeceve al se Mujka isfula samo tako :?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 feb 2014, 17:46

Šef će j.e.b.a.t Mujki sve po spisku :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 feb 2014, 17:46

je*em ga herlava :!:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 feb 2014, 17:51

Kraj prijateljske utakmice:

FK Luke Koper 1:1 FK Sloboda Tuzla.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 feb 2014, 18:14

ma glavno da igraju dobro, a biti će golova :D ovaj Kuduz mi je skroz šuhveli, na dobro da nam izađe :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 feb 2014, 19:52

DOBRO JE BA LJUDI ETO KAO GOSTI protiv drugoplasirane ekipe Slovenske lige ..odlicno bili i bolji ebiga iz pena;la opet gol kao protiv Zvezde koja nas je tek nakon tpoga slomila a do tog treniutka nista drugo nisu napravili..fino je bice ovo beton ekipa za ovu ligu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 feb 2014, 19:52

Ćiro još isprobava određene taktičke zamisli i varijante. Na kraju krajeva, tome prijateljske utakmice i služe. Odlična stvar je činjenica da smo Koper držali u šaci, drugoplasiranu ekipu u Sloveniji, a da pritom nismo igrali u najjačem sastavu. 8-) Po mom mišljenju, na štoperu je potreban neko kao Moranjkić, iz prostog razloga jer su A. Mujkić i Sale neiskusni da bi u svojim godinama držali defanzivu. Hadžić je na golu siguran, on će definitivno dobiti prednost u odnosu na Fejzića. Jusufbašić također mora igrati, jer igrač njegovih kvaliteta ne smije sjediti na klupi. Ako već ne može u špic napada, onda ga treba staviti kao polušpica. Ima tehniku, zna asistirati i pogoditi. Dakle, i 9-ku i 10-ku može komotno odigrati. Huseinbašić također siguran na krilu. Ovo ostalo je manje više poznato, iako ima određenih dilema u napadu oko toga da li će J. Mujkić ili Krpić dobiti priliku, te hoće li Kapić biti drugo krilo. Mehidić će mu biti konkurencija, a Mićo vreba na obje strane. Ne treba zaboraviti ni Husića u vezi, od njega šef mnogo očekuje. Od Šaćirija također, valjda i on bljesne.

Volio bih kada bi igrali 4-3-3, što je izuzetno ofanzivna formacija uzmemo li u obzir da bi mogli igrati s trequartistom. Oma i Jaha su osigurači u vezi, tako da s te strane ne bi trebalo biti problema.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 feb 2014, 20:02

Mah ovo je više nego odlično.

Nego da priupitam za ove fan majice kad će one stupiti u prodaju? 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 feb 2014, 20:04

ma gledam ove rezerve su odlicne fakat jesu ..tesko je izabrati prvih 11 kod nas ..jedino mozda golman Hadzic je siguran tu i Omic kao zadnji vezni...vjerovatno i Morankic u odbrani..sve ostalo moze se promjeniti sad sad neko moze uskociti ili Cejvanovic, Salihovic i td i td po pozicijama sad da ne govorim...ma prejaka nam je ekipa kad se uigra mislim da ce igrati gore Kapic,Huseinbasic,Jusufbasic iza napadaca ...ma bice odlicno ovo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 feb 2014, 20:07

Usudio bih se reći da imamo ekipu kao iz 2008/2009.slika Ako ne i bolju, jer boljeg trenera sigurno imamo (uz sav respekt Soku za sve). Drugi dio polusezone se mora izdominirati, nema izgovora. Ovaj tim mora napadati svaku moguću ekipu, uključujući i Bratstvo, Jedinstvo, Rudar, Branitelj, Čapljinu, GOŠK... Odbrana i napad beton, veza vrlo dobra, golman izvrstan, trener preiskusan. Šta nam više treba :?:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 12 feb 2014, 20:13

Claus je napisao/la:Usudio bih se reći da imamo ekipu kao iz 2008/2009.slika Ako ne i bolju, jer boljeg trenera sigurno imamo (uz sav respekt Soku za sve). Drugi dio polusezone se mora izdominirati, nema izgovora. Ovaj tim mora napadati svaku moguću ekipu, uključujući i Bratstvo, Jedinstvo, Rudar, Branitelj, Čapljinu, GOŠK... Odbrana i napad beton, veza vrlo dobra, golman izvrstan, trener preiskusan. Šta nam više treba :?:
malo sportske srece..i muda da se tuku u gostima,ovo su ipak pripreme....al ja sam zadovoljan,premjer liga je nasa
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 feb 2014, 20:14

Claus je napisao/la:Usudio bih se reći da imamo ekipu kao iz 2008/2009.slika Ako ne i bolju, jer boljeg trenera sigurno imamo (uz sav respekt Soku za sve). Drugi dio polusezone se mora izdominirati, nema izgovora. Ovaj tim mora napadati svaku moguću ekipu, uključujući i Bratstvo, Jedinstvo, Rudar, Branitelj, Čapljinu, GOŠK... Odbrana i napad beton, veza vrlo dobra, golman izvrstan, trener preiskusan. Šta nam više treba :?:
krcat Tušanj :!: 8-)

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 12 feb 2014, 21:37

i ja sam optimista , ALI nebi se slozio s tobom ... mislim da smo ranjivi na stoperima i po meni svaka povreda na tim pozicijama bi nas skupo kostala jer nemamo adekvatne zamjene , evo i cejvanovic nas je napustio ( prepo sekonkurencije ) ali ne cudi me jer svako od " nase djece " zeli zagarantovano mjesto u ekipi , sve treba do trebe , prestao sam gotiviti ove nase lokalne manekencice odavno !!!

dakle , molimo boga da ne bude povreda na stoperima !!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 feb 2014, 22:00

RUDARSKA2 je napisao/la:
i ja sam optimista , ALI nebi se slozio s tobom ... mislim da smo ranjivi na stoperima i po meni svaka povreda na tim pozicijama bi nas skupo kostala jer nemamo adekvatne zamjene , evo i cejvanovic nas je napustio ( prepo sekonkurencije ) ali ne cudi me jer svako od " nase djece " zeli zagarantovano mjesto u ekipi , sve treba do trebe , prestao sam gotiviti ove nase lokalne manekencice odavno !!!

dakle , molimo boga da ne bude povreda na stoperima !!!
to nas Keno Cejvan napustio? ako je istina onda smo taraba u odbrani totalno :!:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.