FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma nista, prijateljska samo ali u prvoj ligi ne treba previse sa ovakvim kvalitetnim sastavom taktizirati, samo mljeti protivnike napadackom igrom jer ima za to materijala 

Benjo_AFC86 je napisao/la:E jeste stručnjaci, aplauz.
Pa je li ovo prvenstvena tekma ili PRIPREMNA, PROBNA, utakmica, da se vidi ko je kakav. Jao komentara, pa trebali su ih kući ostaviti onda, neka treniraju samostalno ako neće igrati. Pripremne tekme i služe da se vidi ko je kakav
Tako je Benjo reci im

Pobjeda je bolja od orgazma!
nakon cistog starta Mehanovica sudija svirao penal :ugeek: dobro je jer nas ovo ceka u 1 ligi fBiH 

Sloboda Tuzla
Jasmin Mujkic opet fula izglednu sansu
ja mislim da je on sebi zagarantovao mjesto, al na klupi 

Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
suuuuppeeer..kako mi je samo drago zbog rudara a i zrinjskog..bas fino da igraju i jedni i drugi prijateljske...e bas mi je godra..super za njih...super,stvarno superrenato je napisao/la:medjugorje stadion umjetna trava
ZRINJSKI-RUDAR KAKANJ 1-1

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mujkic sa metra salje loptu pored gola
on i Kapic se propisno brukaju

Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako je suditi po ovom izvjestaju ubismo mi njih ko zeceve al se Mujka isfula samo tako 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Šef će j.e.b.a.t Mujki sve po spisku 

Kraj prijateljske utakmice:
FK Luke Koper 1:1 FK Sloboda Tuzla.
FK Luke Koper 1:1 FK Sloboda Tuzla.
ma glavno da igraju dobro, a biti će golova
ovaj Kuduz mi je skroz šuhveli, na dobro da nam izađe 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
DOBRO JE BA LJUDI ETO KAO GOSTI protiv drugoplasirane ekipe Slovenske lige ..odlicno bili i bolji ebiga iz pena;la opet gol kao protiv Zvezde koja nas je tek nakon tpoga slomila a do tog treniutka nista drugo nisu napravili..fino je bice ovo beton ekipa za ovu ligu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ćiro još isprobava određene taktičke zamisli i varijante. Na kraju krajeva, tome prijateljske utakmice i služe. Odlična stvar je činjenica da smo Koper držali u šaci, drugoplasiranu ekipu u Sloveniji, a da pritom nismo igrali u najjačem sastavu.
Po mom mišljenju, na štoperu je potreban neko kao Moranjkić, iz prostog razloga jer su A. Mujkić i Sale neiskusni da bi u svojim godinama držali defanzivu. Hadžić je na golu siguran, on će definitivno dobiti prednost u odnosu na Fejzića. Jusufbašić također mora igrati, jer igrač njegovih kvaliteta ne smije sjediti na klupi. Ako već ne može u špic napada, onda ga treba staviti kao polušpica. Ima tehniku, zna asistirati i pogoditi. Dakle, i 9-ku i 10-ku može komotno odigrati. Huseinbašić također siguran na krilu. Ovo ostalo je manje više poznato, iako ima određenih dilema u napadu oko toga da li će J. Mujkić ili Krpić dobiti priliku, te hoće li Kapić biti drugo krilo. Mehidić će mu biti konkurencija, a Mićo vreba na obje strane. Ne treba zaboraviti ni Husića u vezi, od njega šef mnogo očekuje. Od Šaćirija također, valjda i on bljesne.
Volio bih kada bi igrali 4-3-3, što je izuzetno ofanzivna formacija uzmemo li u obzir da bi mogli igrati s trequartistom. Oma i Jaha su osigurači u vezi, tako da s te strane ne bi trebalo biti problema.

Volio bih kada bi igrali 4-3-3, što je izuzetno ofanzivna formacija uzmemo li u obzir da bi mogli igrati s trequartistom. Oma i Jaha su osigurači u vezi, tako da s te strane ne bi trebalo biti problema.
Mah ovo je više nego odlično.
Nego da priupitam za ove fan majice kad će one stupiti u prodaju?
Nego da priupitam za ove fan majice kad će one stupiti u prodaju?

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma gledam ove rezerve su odlicne fakat jesu ..tesko je izabrati prvih 11 kod nas ..jedino mozda golman Hadzic je siguran tu i Omic kao zadnji vezni...vjerovatno i Morankic u odbrani..sve ostalo moze se promjeniti sad sad neko moze uskociti ili Cejvanovic, Salihovic i td i td po pozicijama sad da ne govorim...ma prejaka nam je ekipa kad se uigra mislim da ce igrati gore Kapic,Huseinbasic,Jusufbasic iza napadaca ...ma bice odlicno ovo 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Usudio bih se reći da imamo ekipu kao iz 2008/2009.
Ako ne i bolju, jer boljeg trenera sigurno imamo (uz sav respekt Soku za sve). Drugi dio polusezone se mora izdominirati, nema izgovora. Ovaj tim mora napadati svaku moguću ekipu, uključujući i Bratstvo, Jedinstvo, Rudar, Branitelj, Čapljinu, GOŠK... Odbrana i napad beton, veza vrlo dobra, golman izvrstan, trener preiskusan. Šta nam više treba 

-
- Kontakt:
malo sportske srece..i muda da se tuku u gostima,ovo su ipak pripreme....al ja sam zadovoljan,premjer liga je nasaClaus je napisao/la:Usudio bih se reći da imamo ekipu kao iz 2008/2009.Ako ne i bolju, jer boljeg trenera sigurno imamo (uz sav respekt Soku za sve). Drugi dio polusezone se mora izdominirati, nema izgovora. Ovaj tim mora napadati svaku moguću ekipu, uključujući i Bratstvo, Jedinstvo, Rudar, Branitelj, Čapljinu, GOŠK... Odbrana i napad beton, veza vrlo dobra, golman izvrstan, trener preiskusan. Šta nam više treba
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
krcat TušanjClaus je napisao/la:Usudio bih se reći da imamo ekipu kao iz 2008/2009.Ako ne i bolju, jer boljeg trenera sigurno imamo (uz sav respekt Soku za sve). Drugi dio polusezone se mora izdominirati, nema izgovora. Ovaj tim mora napadati svaku moguću ekipu, uključujući i Bratstvo, Jedinstvo, Rudar, Branitelj, Čapljinu, GOŠK... Odbrana i napad beton, veza vrlo dobra, golman izvrstan, trener preiskusan. Šta nam više treba

i ja sam optimista , ALI nebi se slozio s tobom ... mislim da smo ranjivi na stoperima i po meni svaka povreda na tim pozicijama bi nas skupo kostala jer nemamo adekvatne zamjene , evo i cejvanovic nas je napustio ( prepo sekonkurencije ) ali ne cudi me jer svako od " nase djece " zeli zagarantovano mjesto u ekipi , sve treba do trebe , prestao sam gotiviti ove nase lokalne manekencice odavno !!!Claus je napisao/la:Usudio bih se reći da imamo ekipu kao iz 2008/2009.Ako ne i bolju, jer boljeg trenera sigurno imamo (uz sav respekt Soku za sve). Drugi dio polusezone se mora izdominirati, nema izgovora. Ovaj tim mora napadati svaku moguću ekipu, uključujući i Bratstvo, Jedinstvo, Rudar, Branitelj, Čapljinu, GOŠK... Odbrana i napad beton, veza vrlo dobra, golman izvrstan, trener preiskusan. Šta nam više treba
dakle , molimo boga da ne bude povreda na stoperima !!!
to nas Keno Cejvan napustio? ako je istina onda smo taraba u odbrani totalnoRUDARSKA2 je napisao/la:i ja sam optimista , ALI nebi se slozio s tobom ... mislim da smo ranjivi na stoperima i po meni svaka povreda na tim pozicijama bi nas skupo kostala jer nemamo adekvatne zamjene , evo i cejvanovic nas je napustio ( prepo sekonkurencije ) ali ne cudi me jer svako od " nase djece " zeli zagarantovano mjesto u ekipi , sve treba do trebe , prestao sam gotiviti ove nase lokalne manekencice odavno !!!Claus je napisao/la:Usudio bih se reći da imamo ekipu kao iz 2008/2009.Ako ne i bolju, jer boljeg trenera sigurno imamo (uz sav respekt Soku za sve). Drugi dio polusezone se mora izdominirati, nema izgovora. Ovaj tim mora napadati svaku moguću ekipu, uključujući i Bratstvo, Jedinstvo, Rudar, Branitelj, Čapljinu, GOŠK... Odbrana i napad beton, veza vrlo dobra, golman izvrstan, trener preiskusan. Šta nam više treba
dakle , molimo boga da ne bude povreda na stoperima !!!

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.