Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ovdje se uvijek lagano dopušta vrijeđanje Islama a sad ce me admin citirati sa upozorenjem sto to spominjem.
-
- Kontakt:
Islam je neuvrijedljiv, samo su ziva bica uvrijedljiva. Uz to kad se svakakvi pozivaju na Islam, a nisu pismeni za ispunit obrazac za upis u srednju skolu, dobijes ovo sto dobijes.
Istinu si rekao samo do prvog zareza. Iako sam ja mislio naravno na vrijeđanje muslimanasamoposmatram je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:54Islam je neuvrijedljiv, samo su ziva bica uvrijedljiva. Uz to kad se svakakvi pozivaju na Islam, a nisu pismeni za ispunit obrazac za upis u srednju skolu, dobijes ovo sto dobijes.
Vrijedjanje islama 

Kad vidim kakvih pacijenata na klixu ima, pa jbt mi smo ovdje za njih intelektualci svi. Cuj eto ona htjela da je on krvnicki istuce i ubije. Neko ne konta da ce neka osoba u vezi manipulisati drugom i praviti se najbolji momak, muz na svijetu. Tek nakon nekog odredjenog vremena pocnu pokazivati pravo lice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam vec 4 mjeseca u Sarajevu i tu sam jos do kraja godine. Medjutim kada god vikendom dovedem nekoga kod sebe u Ze, bukvalno svi imaju isto zapažanje kao žena sa snimka. Ja ne znam ko je njima oprao mozak da je Zenica = Željezara.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Don't hate what you don't understand.
Šta će vam klix kad na ovom forumu ima bolesnika koji krive jadnu ženu.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Tako jealemsa je napisao/la: ↑12 avg 2023, 12:50Nije nikog random ubio nego sve selektivno?VivaLaStella je napisao/la: ↑12 avg 2023, 11:51Svakog je ciljao zbog nečeg od prije, možemo samo nagađati zbog čega je tačno.
Nakon sto je ubio zenu i objavio na instagram, dovezao se s autom u grad i onako krvav izasao u kafic Bambi (Bambi i PS Gradacac su bukvalno 20 metara udaljeni, samo jedna zgrada ih dijeli) i pitao je li tu ovaj Denis. Kada je vidio da ga nema, samo se okrenuo i izasao.. I eto sudbina valjda takva da na njih naleti samo 100m dalje, kod sata.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
On je nju ubio iz privatnih razloga,otkud mi znamo sta se desilo,postujmo tudju privatnost.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dan žalosti u Brčkom na dan dženaze
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Grubo rečeno ali u suštini znala je s kim ima posla i od takvih likova se kloniš na vrijeme. To se nažalost završava na ovakav način - tragedijama.
Zato sestrama, rodicama, prijateljicama uvijek skrećite pažnju da se klone ovakvih likova bez obzira koliko lagodan život bio uz ovakve tipove
Znala je da je spreman da je polomi na mrtvo ime i da njeno ubistvo prenosi live na instagramu?
naprijed rejal
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ovo prvo nazalost da. Vjerujte mi, ne znate vi o kakvoj se lobanji tu radilo. Mi iz Gradačca znamo.
Pa nije da donekle nema istine u ovome sto je napisao. Citav Gradacac je znao ko je "Rejban". Ja sam znao ko je sta je, ali u zivotu nisam imao nikakav kontakt s njim.
Medjutim generalna poruka ovog posta je cista tragikomedija. Isto ko da meni sad neko kaze "Sto ides na utakmice, hoces li da budes sljedeci Michalis Katsouris?"
Fina brojka na danasnjim protestima, mada je to moglo mnogo bolje. Za mikrofon je mogao stati ko je htio iz mase i obratiti se svima. Bilo je mnogo zena koje su prosle isto, koje su prijavljivale nasilje a nije im pruzena podrska... Mnogo zena koje su vrlo lahko mogle zavrsiti kao Nizama. Kasnije su krenule gluposti kad su vidjeli da svako moze stati za mikrofon, pa jedan kaze kriv SDP, drugi djed kaze kriva Amerika... tada sam otisao.
Ali od svih ljudi koji su bili tu, najvise paznje privlace oni koji nisu bili. Nijedan predstavnik MUP-a, nijedan predstavnik Općinskog suda... Samo par mladih prašinara koje su postavili po ćoškovima da prate situaciju. Nije bio Maljutka (Bivsi ministar unutrasnjih poslova) koji je prodavao radna mjesta u policiji u zamjenu za isticanje njegovih plakata u dvoristima i glas na izborima. Gradonacelnik Dervisagic se obratio grupi, iako ga je masa vec prozvala kao glavnog krivca i trazila ostavku. Fin govor po meni, posteno je preuzeo dio odgovornosti i obecao promjene. Lopta je u njegovom polju
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Dabogda ti se ruke osušile
Jesi vidio autonomaša jes se osilio na forumu
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt: