FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nime_tm87 » 08 okt 2011, 16:59

čuj prepali se podrske de ljudi odvadite malo... :lol: svim srcem vam zelim da vam dopuste da dodjete navijate odgledate i izgubite na terenu kao i na tribini. :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 okt 2011, 17:46

Najbolji primjer kako organizovati utakmicu je onaj iz Citluka protiv Goska...
Mislim,kada vam dodje 40 nabrijanih pandura,ne pada vam na pamet da napravite bilo kakav belaj,
uz to se jos i osjecate sigurno...
F.K.SARAJEVO

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 08 okt 2011, 17:54

Sad treba manijaci da rade na tome da horde budu na utakmici, to bi bio potez protiv svih koji misle da su ispunili zadatak.

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 08 okt 2011, 17:58

@THE_ MANIACS_1987

pa bolan, nakon banja luke, mostara i sada grbavice, jel ti mislis da je normalno da sada navijaci dolaze na gostujuce utakmice bez obzira sto smo iz istog grada, mada ja sam siguran da ne bi bilo belaja na derbiju, al et bolje sprijeciti nego lijeciti, i ako nama popuste, moraju i mostarcima popustiti i tako svima redom[/quote]

pa nisu nigdje problemi nastali zbog gostujucih navijaca nego ili zbog murije ili zbog domacina !!!
ja samo govorim da se treba bolje razmisliti kad se donose ovakve odluke jer se ovako unistava ionako los domaci fudbal iii fudbal se igra radi gledalaca tako da ova odluka je samo nepromisljeno receno nema gostiju i misle da su rijesili problem !!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2011, 18:21

hordas1987 je napisao/la:@THE_ MANIACS_1987

pa bolan, nakon banja luke, mostara i sada grbavice, jel ti mislis da je normalno da sada navijaci dolaze na gostujuce utakmice bez obzira sto smo iz istog grada, mada ja sam siguran da ne bi bilo belaja na derbiju, al et bolje sprijeciti nego lijeciti, i ako nama popuste, moraju i mostarcima popustiti i tako svima redom
pa nisu nigdje problemi nastali zbog gostujucih navijaca nego ili zbog murije ili zbog domacina !!!
ja samo govorim da se treba bolje razmisliti kad se donose ovakve odluke jer se ovako unistava ionako los domaci fudbal iii fudbal se igra radi gledalaca tako da ova odluka je samo nepromisljeno receno nema gostiju i misle da su rijesili problem !!!![/quote]

Čekaj čekaj da vidim jesam li razumio ? ti tvrdiš da su Manijaci krivi za incidente koji su se dešavali u četvrtak ? :o :o :o :o :o
DRUG NEBI TI PUNCA

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 08 okt 2011, 18:33

bagrcavi je napisao/la:
hordas1987 je napisao/la:@THE_ MANIACS_1987

pa bolan, nakon banja luke, mostara i sada grbavice, jel ti mislis da je normalno da sada navijaci dolaze na gostujuce utakmice bez obzira sto smo iz istog grada, mada ja sam siguran da ne bi bilo belaja na derbiju, al et bolje sprijeciti nego lijeciti, i ako nama popuste, moraju i mostarcima popustiti i tako svima redom
ja samo govorim da se treba bolje razmisliti kad se donose ovakve odluke jer se ovako unistava ionako los domaci fudbal iii fudbal se igra radi gledalaca tako da ova odluka je samo nepromisljeno receno nema gostiju i misle da su rijesili problem !!!!
Čekaj čekaj da vidim jesam li razumio ? ti tvrdiš da su Manijaci krivi za incidente koji su se dešavali u četvrtak ? :o :o :o :o :o[/quote]
nisi razumio jer sam ja rekao da su se incidenti dogodili na prijateljskoj utakmici koja nema veze sa premijer ligom a oni ukidaju navijace u premijer ligi , i nisam ja ni spomenuo ko je kriv nego sam rekao da su sukobi bili izmedju manijaka i torcide a ko je kriv ja u to necu da ulazim !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2011, 18:38

hordas1987 je napisao/la:
sam sebi ideš u kontru ;)
opusti se drug,opet ćeš gledati derbi na koševu.
DRUG NEBI TI PUNCA

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 08 okt 2011, 18:43

bagrcavi je napisao/la:
ne razumijes ti sta ja hocu da kazem , ali svakako nema veze jer ja i ti ne mozemo nista promjeniti !!!
ali da ste vi u ovakvoj poziciji 2 sezone bunili bi se 100 % !!!
a sve u reziji 1(2) covjeka !!! ;)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 okt 2011, 18:45

bagrcavi je napisao/la:sam sebi ideš u kontru
Da malo uključiš mozak, a ?
hordas1987 je napisao/la:pa nisu nigdje problemi nastali zbog gostujucih navijaca nego ili zbog murije
Željo-Hajduk
hordas1987 je napisao/la:ili zbog domacina !!!
Mostar i BL !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 08 okt 2011, 18:47

@formance

upravo too citav dan pokusavam objasniti
POTPIS !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2011, 18:55

bagrcavi je napisao/la:
ne razumijes ti sta ja hocu da kazem , ali svakako nema veze jer ja i ti ne mozemo nista promjeniti !!!
ali da ste vi u ovakvoj poziciji 2 sezone bunili bi se 100 % !!!
a sve u reziji 1(2) covjeka !!! ;)
hajde molim te reci mi ko se to urotio protiv divova sa koševa da ga naružimo zajedno, ali prvo mi daj neki valjan dokaz ;) ko su ta 2 čovjeka ???
@formance e hvala ti mnogo što si mi pomogao da skontam Bog ti dao sve najbolje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 08 okt 2011, 20:09

Vratit se na temu .Šta je sa Adom ,je li izašao iz bolnice. :?:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 okt 2011, 20:14

@bagrcavi sta radis na ovom "djelu foruma" :mrgreen: :mrgreen:
@hordas,ba sta je s tobom...jednog od realnih momaka @neandretalca si uspjeo isprovocirati...kakvi ba crni obracuni,pgt neki vatreni...ajde malo smirene glave razmisli i shvatices da sam upravu...jbt ljudi se bore kako da prezive ovaj bi se "pucao" jer se zakacio preko foruma ..e svasta...nisu osimi krivi za ovo ba, to svako od nas zna ...
da izgube fine pare na nama ..ma daj :roll: :roll: dodzes na derbi i pogledas tekmu..to nam je zabranila politika i trenutno je tako ,jer da se ovako nastavilo bilo bi mrtvih..
@drhouse hehe ja mislim da je davno izasao.. :? :?
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 okt 2011, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 08 okt 2011, 20:17

Derbi nije derbi bez navijača oba kluba, ali bolje i bez gostujućih navijača, nego sa mrtvom glavom, u ovom vremenu niko nikom ne može osigurati bezbjednost na stadionu. ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 okt 2011, 20:20

3 KM i na kosevu geldajte tekmu :mrgreen:

Ma bolje je ovo sto je zabranjen dolazak gostujucih navijaca, nek se malo ova situacija smiri. A do 13 kola nesto ce se smislit i sigurno ce vam biti omogucen dolazak
NO PYRO NO PARTY

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 okt 2011, 20:23

Buu je napisao/la:3 KM i na kosevu geldajte tekmu :mrgreen:

Ma bolje je ovo sto je zabranjen dolazak gostujucih navijaca, nek se malo ova situacija smiri. A do 13 kola nesto ce se smislit i sigurno ce vam biti omogucen dolazak
nisu ti ove provokacije na mjestu ,pgt kad znas kako se klub Sarajevo prosli put postavio i ponasao prema navijacima Zeljeznicara.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 okt 2011, 20:25

mma_hz je napisao/la:

nisu ti ove provokacije na mjestu ,pgt kad znas kako se klub Sarajevo prosli put postavio i ponasao prema navijacima Zeljeznicara.. ;) ;)
nije provokacija nego zajebancija, valjda si prcito citav post
NO PYRO NO PARTY

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 08 okt 2011, 20:26

mma_hz je napisao/la:

Ponašao se poslovno i nikako drugačije. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 okt 2011, 20:29

Buu je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

nije provokacija nego zajebancija, valjda si prcito citav post
vidjeo sam ,nego sam to htjeo cuti od tebe :mrgreen: :mrgreen: radi drugih ,koji to tako nece shvatiti pa onda nastupa haos ;) ;)
FK SARAJEVO.

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 08 okt 2011, 20:30

@bagrcavi

to su OSIM JUNIOR I OSIM SENIOR !!!
prosli put je bilo KRAJ PRICE OSIM JUNIOR , A OVAJ PUT KRAJ PRICE OSIM SENIOR !!!
ali nema veze zna se ko je najbolji !!!
sta ces kad smo mi DIVOVI !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, bvsic, ErosViverosViv, macahz, mma_hz, Napapijri, SamoDaKazeem i 92 gosta.