Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa nisu nigdje problemi nastali zbog gostujucih navijaca nego ili zbog murije ili zbog domacina !!!hordas1987 je napisao/la:@THE_ MANIACS_1987
pa bolan, nakon banja luke, mostara i sada grbavice, jel ti mislis da je normalno da sada navijaci dolaze na gostujuce utakmice bez obzira sto smo iz istog grada, mada ja sam siguran da ne bi bilo belaja na derbiju, al et bolje sprijeciti nego lijeciti, i ako nama popuste, moraju i mostarcima popustiti i tako svima redom
Čekaj čekaj da vidim jesam li razumio ? ti tvrdiš da su Manijaci krivi za incidente koji su se dešavali u četvrtak ?bagrcavi je napisao/la:pa nisu nigdje problemi nastali zbog gostujucih navijaca nego ili zbog murije ili zbog domacina !!!hordas1987 je napisao/la:@THE_ MANIACS_1987
pa bolan, nakon banja luke, mostara i sada grbavice, jel ti mislis da je normalno da sada navijaci dolaze na gostujuce utakmice bez obzira sto smo iz istog grada, mada ja sam siguran da ne bi bilo belaja na derbiju, al et bolje sprijeciti nego lijeciti, i ako nama popuste, moraju i mostarcima popustiti i tako svima redom
ja samo govorim da se treba bolje razmisliti kad se donose ovakve odluke jer se ovako unistava ionako los domaci fudbal iii fudbal se igra radi gledalaca tako da ova odluka je samo nepromisljeno receno nema gostiju i misle da su rijesili problem !!!!
sam sebi ideš u kontruhordas1987 je napisao/la:
pa nisu nigdje problemi nastali zbog gostujucih navijaca nego ili zbog murije ili zbog domacina !!!
ne razumijes ti sta ja hocu da kazem , ali svakako nema veze jer ja i ti ne mozemo nista promjeniti !!!bagrcavi je napisao/la:sam sebi ideš u kontruhordas1987 je napisao/la:
pa nisu nigdje problemi nastali zbog gostujucih navijaca nego ili zbog murije ili zbog domacina !!!
opusti se drug,opet ćeš gledati derbi na koševu.
Da malo uključiš mozak, a ?bagrcavi je napisao/la:sam sebi ideš u kontru
Željo-Hajdukhordas1987 je napisao/la:pa nisu nigdje problemi nastali zbog gostujucih navijaca nego ili zbog murije
Mostar i BL !hordas1987 je napisao/la:ili zbog domacina !!!
hajde molim te reci mi ko se to urotio protiv divova sa koševa da ga naružimo zajedno, ali prvo mi daj neki valjan dokazhordas1987 je napisao/la:ne razumijes ti sta ja hocu da kazem , ali svakako nema veze jer ja i ti ne mozemo nista promjeniti !!!bagrcavi je napisao/la:sam sebi ideš u kontruhordas1987 je napisao/la:
ali da ste vi u ovakvoj poziciji 2 sezone bunili bi se 100 % !!!
a sve u reziji 1(2) covjeka !!!
nisu ti ove provokacije na mjestu ,pgt kad znas kako se klub Sarajevo prosli put postavio i ponasao prema navijacima Zeljeznicara..Buu je napisao/la:3 KM i na kosevu geldajte tekmu![]()
Ma bolje je ovo sto je zabranjen dolazak gostujucih navijaca, nek se malo ova situacija smiri. A do 13 kola nesto ce se smislit i sigurno ce vam biti omogucen dolazak
nije provokacija nego zajebancija, valjda si prcito citav postmma_hz je napisao/la:nisu ti ove provokacije na mjestu ,pgt kad znas kako se klub Sarajevo prosli put postavio i ponasao prema navijacima Zeljeznicara..Buu je napisao/la:3 KM i na kosevu geldajte tekmu![]()
Ma bolje je ovo sto je zabranjen dolazak gostujucih navijaca, nek se malo ova situacija smiri. A do 13 kola nesto ce se smislit i sigurno ce vam biti omogucen dolazak![]()
Ponašao se poslovno i nikako drugačije.mma_hz je napisao/la:nisu ti ove provokacije na mjestu ,pgt kad znas kako se klub Sarajevo prosli put postavio i ponasao prema navijacima Zeljeznicara..Buu je napisao/la:3 KM i na kosevu geldajte tekmu![]()
Ma bolje je ovo sto je zabranjen dolazak gostujucih navijaca, nek se malo ova situacija smiri. A do 13 kola nesto ce se smislit i sigurno ce vam biti omogucen dolazak![]()
vidjeo sam ,nego sam to htjeo cuti od tebeBuu je napisao/la:nije provokacija nego zajebancija, valjda si prcito citav postmma_hz je napisao/la:nisu ti ove provokacije na mjestu ,pgt kad znas kako se klub Sarajevo prosli put postavio i ponasao prema navijacima Zeljeznicara..Buu je napisao/la:3 KM i na kosevu geldajte tekmu![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, bvsic, ErosViverosViv, macahz, mma_hz, Napapijri, SamoDaKazeem i 92 gosta.