ti ces za mene postit i moje grijehe molit da mi se oproste - hvala ti unaprijedlegenda reala je napisao/la:Griješnici ,svi ćete goriti u paklu ,kocka je grijeh ,to je zloooooooo![]()
Jaruga kako ćeš uz Ramazan bez kladionice![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ti ces za mene postit i moje grijehe molit da mi se oproste - hvala ti unaprijedlegenda reala je napisao/la:Griješnici ,svi ćete goriti u paklu ,kocka je grijeh ,to je zloooooooo![]()
![]()
Uvijek ba ,pa ja bi za tebe poginoCitizen-X je napisao/la:ti ces za mene postit i moje grijehe molit da mi se oproste - hvala ti unaprijedlegenda reala je napisao/la:Griješnici ,svi ćete goriti u paklu ,kocka je grijeh ,to je zloooooooo![]()
![]()
dusa slatkalegenda reala je napisao/la:Uvijek ba ,pa ja bi za tebe poginoCitizen-X je napisao/la:ti ces za mene postit i moje grijehe molit da mi se oproste - hvala ti unaprijedlegenda reala je napisao/la:Griješnici ,svi ćete goriti u paklu ,kocka je grijeh ,to je zloooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
Onaj deno je najjaci,prodje mu listic(pokaze i potvrdu od lutrije)a sljedeci listic opet na 0.50 KM...Citizen-X je napisao/la:dzizs krajstever je napisao/la:Ma to vjerujem,mozda bi i neki sex pao![]()
(da me niko ne cuje,Boze na hajr i na dobro
)..Idemo kockatiiiiiiii
sto si se ti momak osilio - dobio pa odmah cetvrticu na tiketEmirTM87 je napisao/la:Uruguay - Peru zg 1 1,60
Tobol - Slovan 1X 1,85
Jouzhny - Berlocq 1 1,50
Bayern - HSV 1 1,60
Kohlschreiber - Golubev 1 1,30
Ekranas - Valetta 1 1,45
Altach - A. Lustenau 1 1,60
kvota: 21,54 uplata: 4 KM dobitak: 86,16![]()
E moj Amere! Evo od koga je uspio izgubitiMulder je napisao/la:Ma, ja poslusao savjet za juniorski rukomet, veci sam levat od onog sto mi je predlozio... Al evo sad mi je drago jer me oborio i ovaj double a samo bi njega cekao!![]()
Igrao popravni, cekam samo Delica, ne bi trebalo biti problema, vidjet cemo!
Hoce to kad protiv Zelje igrasEmirTM87 je napisao/la:a u zoru ko dijete sam plako jer je doso kec na monakoEdin TM87 je napisao/la:Igrao sam real iz iksa u dvojku, odnio je dzavo novog golfa trojku![]()
300 rana imam od milana, od sheriffa i od partizana !!
bio bi red da se potpis promjeni, zar neEdin TM87 je napisao/la:Hoce to kad protiv Zelje igrasEmirTM87 je napisao/la:a u zoru ko dijete sam plako jer je doso kec na monakoEdin TM87 je napisao/la:Igrao sam real iz iksa u dvojku, odnio je dzavo novog golfa trojku![]()
300 rana imam od milana, od sheriffa i od partizana !!![]()
![]()
![]()
![]()
Igrao bih u Cikagu kriket, da nisam Hertu stavio na tikeeeeet
i ja sam ga stavio, al me chela kara u buljukelner je napisao/la:Prvi put stavljam 20 maraka da bi dobio 5,i to na Kohlschreibera protiv Golubeva
Okrece Chela ovo u svoju koristThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i ja sam ga stavio, al me chela kara u buljukelner je napisao/la:Prvi put stavljam 20 maraka da bi dobio 5,i to na Kohlschreibera protiv Golubeva
okrece, al u qurcukelner je napisao/la:Okrece Chela ovo u svoju koristThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i ja sam ga stavio, al me chela kara u buljukelner je napisao/la:Prvi put stavljam 20 maraka da bi dobio 5,i to na Kohlschreibera protiv Golubeva
Ako ti tako kazesThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: bio bi red da se potpis promjeni, zar ne
Nista jos nije gotovo...Iako je i Kamke dobar igrac,jos se igra u Hamburgu,al nadam se da ces prociThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:okrece, al u qurcukelner je napisao/la:Okrece Chela ovo u svoju koristThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: i ja sam ga stavio, al me chela kara u bulju![]()
evo servis izgubio sad upravo
Pratim gaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@kelner evo vrati break, nadam se da ce u potpunosti okrenuti
jbg jarane jedan dan moraju i oni popustitLepinja je napisao/la:Citizen-X evo jedan moj savjet posto si i ti meni dao izbjegavaj Singapurcane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.