Sa mooooooog!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jel igraju ovi igracirammstein je napisao/la:ni u snu nebih igrao ruske idiote jer u njih kladionca VLADA ligom, ali neeeeeeeeeeee odem na onu glupu temu i tamo procitam post gdje kaze da betisu ne igra 9 igraca ... KuRa-c ne igra svi igraju a ja BUDALA povjerujem bez dokaza.. ubise ih ljudi ko mraz papriku, ugasio stram necu ni da gledam vise za veceras VOZDRATritolone je napisao/la:Zna sam da ce ovi Ruski mangupi zajebat, jednostavno sam zna ali opet sam isa protiv svog instinkta zato sta mi se sviđala kvota...idiot.
evodr.van nostrand je napisao/la:Ne mozemo tu nista
Cesto se zna desiti da ovako destkovane ekipe iznenade...
Samo da nam je zanti sta ce to dobrog donijeti Betisu ovaj podvig u Kazanu
Nevjerovatno je da uvijek zaobidjem onaj par na kome većina padne i opet bruku parova popadam na tiketu. Ko je rubina zaobišo tu su napoli i plzen da obore tikete prije utakmica u 21:00.masteRofPoker je napisao/la:Ma ovo je Europa liga. Citave sezone nije se nista pogodilo cetvrtkom i sada kao nesto cudno sto su ovaki rezultati.
Zato sam ja lagano pao na Maguireubevanda4 je napisao/la:iz nepoznatog razloga danas ne odigram ništa snookera. Evo sve prolazi zasad što sam zamislio.. Eventualno bi mogući pad bio na binghamu, al mislim da bih to preskočio ili odigrao over.. Tako da bi i to bilo pogođeno..
Najviše mi je žao što nisam s vama podijelio singl cijelog welsh opena.. A to je kontra na Maguirea danas.. Kvota se kretala oko 5!A tko me prati zna da ne pričam bajke i da dotičnog gospodina uvijek igram kontru kad dođe završna faza bilo kojeg turnira, jer je zadnji osvojio 2008. (i to baš velš open) i otada redovito ispada kad zagusti..
Mnogi će reći da je lako sad komentirati, ali jbg, morao sam podijeliti ovu nepravdu, karmu... što li je već
šteta brate, da si bar pitao.Forster je napisao/la:Zato sam ja lagano pao na Maguireubevanda4 je napisao/la:iz nepoznatog razloga danas ne odigram ništa snookera. Evo sve prolazi zasad što sam zamislio.. Eventualno bi mogući pad bio na binghamu, al mislim da bih to preskočio ili odigrao over.. Tako da bi i to bilo pogođeno..
Najviše mi je žao što nisam s vama podijelio singl cijelog welsh opena.. A to je kontra na Maguirea danas.. Kvota se kretala oko 5!A tko me prati zna da ne pričam bajke i da dotičnog gospodina uvijek igram kontru kad dođe završna faza bilo kojeg turnira, jer je zadnji osvojio 2008. (i to baš velš open) i otada redovito ispada kad zagusti..
Mnogi će reći da je lako sad komentirati, ali jbg, morao sam podijeliti ovu nepravdu, karmu... što li je većZurio i nije mi se dalo gledati statistika i naravno dodjem kuci ono 3-4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.