FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gledam raspored na zvaničnoj fb stranici i pišu da se meč s Jedinstvom, 29.3 igra od 15 sati. Zar neće biti pod reflektorima?
medjugorje stadion umjetna trava
ZRINJSKI-RUDAR KAKANJ 1-1
ZRINJSKI-RUDAR KAKANJ 1-1
mislim da su to standardno utvrđeni termini .. a već je Senad govorio, da će sa tekme imati direktno uključenje u dnevnik, neku emisiju njihovu, šta većbeka23 je napisao/la:Gledam raspored na zvaničnoj fb stranici i pišu da se meč s Jedinstvom, 29.3 igra od 15 sati. Zar neće biti pod reflektorima?

Izgleda da je ovih 14-15 dana priprema prošlo više nego odlično.Samo naprijed.Inače kvota na Slobodi je bila oko 5,50KM..
Pobjeda je bolja od orgazma!
Uh, hvala careChinaglia je napisao/la:mislim da su to standardno utvrđeni termini .. a već je Senad govorio, da će sa tekme imati direktno uključenje u dnevnik, neku emisiju njihovu, šta većtako da, vjerujem da će biti pod reflektorima

Samo zbog novonastale situacije u gradu nisam siguran da ce se reflektori popravit do tad.beka23 je napisao/la:Uh, hvala careChinaglia je napisao/la:mislim da su to standardno utvrđeni termini .. a već je Senad govorio, da će sa tekme imati direktno uključenje u dnevnik, neku emisiju njihovu, šta većtako da, vjerujem da će biti pod reflektorima
To se i očekivalo uostalom, raja živi za mečeve pod reflektorima Tušnja.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Protiv drugoplasirane ekipe Slovenije koja je samo dva boda iza Maribora vodimo u njihovom gradu
Ovo je nešto
Ovo je nešto

tuzlanska Sloboda
hajd sto vodimo ljudi nam nisu prisli goluzlajci je napisao/la:Protiv drugoplasirane ekipe Slovenije koja je samo dva boda iza Maribora vodimo u njihovom gradu
Ovo je nešto

Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i sto je najbolje od svega Jaha i Saciri u veznom redu, a znamo kako nespremni su dosli na pripreme...
a na klupi : Hadzic, Cejvan, Husic, Jusufbasic, Kapic, Selamovic, Mujkic...poslozit ce to Ciro dobro izgleda
edit: i dalje tvrdim iz ove tekme sam zadovoljan i minimalnim porazom jer ipak su ljudi 2. na tabali , a oni golu nisu prisli
vidjet cemo sta nosi drugi dio.
a na klupi : Hadzic, Cejvan, Husic, Jusufbasic, Kapic, Selamovic, Mujkic...poslozit ce to Ciro dobro izgleda

edit: i dalje tvrdim iz ove tekme sam zadovoljan i minimalnim porazom jer ipak su ljudi 2. na tabali , a oni golu nisu prisli

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Gdje se moze pratiti
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ciri rezultat ocito nije na prvom mjestu umjesto Morankica ubacio A.Mujkica znaci prvi put nasa djeca Mujkic i Salihovic cine stoperski par valja nam primit gol
umjesto Huseinbasica usao J.Mujkic

Sloboda Tuzla
_dreamer_ je napisao/la:Gdje se moze pratiti
Jedino ovako (koliko znam):
http://fksloboda.ba/vijesti/755-tekstua ... er-sloboda" onclick="window.open(this.href);return false;
Penal - 1:1
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da je jasno da ova ekipa dosta bolje stoji na terenu kada igra ofanzivno. U prvoj ligi samo ofanzivno, cim se branimo i cuvamo rezultat desi se neki ispad nazalost
Samo laganini momci ipak igramo protiv Kopera,a igrom smo ih ubili a gol primili OPET iz penala 

-
- Moderator
- Kontakt:
E jeste stručnjaci, aplauz.
Pa je li ovo prvenstvena tekma ili PRIPREMNA, PROBNA, utakmica, da se vidi ko je kakav. Jao komentara, pa trebali su ih kući ostaviti onda, neka treniraju samostalno ako neće igrati. Pripremne tekme i služe da se vidi ko je kakav
Pa je li ovo prvenstvena tekma ili PRIPREMNA, PROBNA, utakmica, da se vidi ko je kakav. Jao komentara, pa trebali su ih kući ostaviti onda, neka treniraju samostalno ako neće igrati. Pripremne tekme i služe da se vidi ko je kakav

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys