La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Pa to, ja prvi ne želim da Pedri a ni Gavi postanu Januzaj, ali ovakvo dizanje u nebesa igrača nakon jedne polusezone u kojoj ništa nisu osvojili mi je nezapamćeno. Pa Vini je već osvajač LP sa golom u finalu, kandidat za svjetsko prvenstvo, 20+ golova.. učinkovit do jaja i opet ga ne dižu ljudi ovoliko..
Ali svakako je dobro da se vraćaju fanovi Barce.. pogotovo kada znamo da fanovi Liverpoola tu budu samo sezonu dvije i onda kubure u sredini tabele, a plastika ima premalo navijača za neko ozbiljnije prepucavanje.
Ali svakako je dobro da se vraćaju fanovi Barce.. pogotovo kada znamo da fanovi Liverpoola tu budu samo sezonu dvije i onda kubure u sredini tabele, a plastika ima premalo navijača za neko ozbiljnije prepucavanje.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nisu u Barceloni nikakvi nadgalacticosi ,ali Boga mi, nisu ni u Realu. Tu je Benzema koji je u 30 i nekoj izvukao svoju najbolju sezonu ikad i koju nema sanse da ce ponoviti, kao i Modric sa svojih 37 godina, ispred kojeg je SP, na kojem ce se sigurno max istrositi i vjerovatno zavrsiti sa nekom tom top karijerom.
Sto se tice Pedria, poredite ga sa ovim Francuzima koji su dolsi, ne sa Modricem na zalasku karijere.
Sto se tice Pedria, poredite ga sa ovim Francuzima koji su dolsi, ne sa Modricem na zalasku karijere.
- Shategabri
- Kontakt:
Taj Benzema je do odlaska Ronalda imao sasvim drugačiju funkciju.
Nakon što je prekomandovan u prvog napadača, krenula je renesansa.
Što opet ne znači da je on prije toga bio loš, naprotiv. Bio je standardan u svakom timu bez obzira na trenera i bio odličan, samo su brojke bile nešto siromašnije. Dakle nije Benzema legacy zaradio na par posljednjih sezona, čovjek je 13 godina u Madridu.
Ne bih se složio da je ne može ponoviti i ubjeđen sam da hoće.
Carlo je rekao da će Modrić kod njega igrati do 40-te. Koliko goriva još ima u njegovom tijelu za top predstave to najbolje on sam zna.
Bitno je da uz njega stasaju ovi mlađi i da budu adekvatna zamjena.
Kad smo kod tog poređenja, s tim je krenuo vaš čovjek. Mi mislimo da ta priča nema smisla i da nije trebala ni početi.
No onda su krenula ubjeđivanja i dokazni materijal, pretres, još samo fali porota da presudi.
Nadgalacticosi u smislu da o kojem god se igraču priča, bolji ovaj iz Barselone.
Pa kako majkumu, nešto tu ne štima?!
Nakon što je prekomandovan u prvog napadača, krenula je renesansa.
Što opet ne znači da je on prije toga bio loš, naprotiv. Bio je standardan u svakom timu bez obzira na trenera i bio odličan, samo su brojke bile nešto siromašnije. Dakle nije Benzema legacy zaradio na par posljednjih sezona, čovjek je 13 godina u Madridu.
Ne bih se složio da je ne može ponoviti i ubjeđen sam da hoće.
Carlo je rekao da će Modrić kod njega igrati do 40-te. Koliko goriva još ima u njegovom tijelu za top predstave to najbolje on sam zna.
Bitno je da uz njega stasaju ovi mlađi i da budu adekvatna zamjena.
Kad smo kod tog poređenja, s tim je krenuo vaš čovjek. Mi mislimo da ta priča nema smisla i da nije trebala ni početi.
No onda su krenula ubjeđivanja i dokazni materijal, pretres, još samo fali porota da presudi.
Nadgalacticosi u smislu da o kojem god se igraču priča, bolji ovaj iz Barselone.
Pa kako majkumu, nešto tu ne štima?!
Koševo Zapad
O cemu ti to, pašukane moj solidni

Pa osvajao je i Pedro sve sa Barcom, zabio gol u finalu LP, zabijao u Clasicima, osvajao sa Španijom SP , jedne sezone zabio 20+ golova, pa ga niko nije overhypao kao što to vi radite sa Viniciusom.
vini je trenutno top 10 igrac svjieta
pedro se nikad nije priblizio top 30 da bude
Vini > Pedri, Gnjavi i Fati zajedno
Pa dobro donekle i razumijem takve izjave, nije ta mitomanija od juče. U vašem svijetu fantazije je Vinicius top 10 na svijetu, Perez vlasnik univerzuma, Isco novi Iniesta, Mendy najbolji LB na svijetu, a oko Bernabeua lete vile i jednorozi.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam ko može tvrditi da Vinicijus nije top 10 na svijetu trenutno.
Mbappe, Haaland....kojih još 8 da nabrojimo?
Realno je Vini krilo koje bi željela svaka ekipa imati u svom timu.
Mbappe, Haaland....kojih još 8 da nabrojimo?
Realno je Vini krilo koje bi željela svaka ekipa imati u svom timu.
Koševo Zapad
Prosle sezone je sigurno bio top 10 svijeta. Mozda i vise.
Pa da čitaš šta pišem, vidio bi da sam nahvalio Pedra više puta. Međutim Pedro je jedno, a Pedri je nešto sasvim drugo. Viniju ne treba overhype, znalo se da je dobar, pokazao je da je dobar, tu se nema šta raspravljati.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
On je top 10 igrac svijeta, samo u glavama zaludjenih navijaca Madrida.MElloo je napisao/la: ↑01 sep 2022, 11:29vini je trenutno top 10 igrac svjieta
pedro se nikad nije priblizio top 30 da bude
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, nabroj po tebi top 10.
Koševo Zapad
mislis ekipa koja je uzela sve najbitnije trofeje prosle sezone ima najbolju ekipu
sok znam
Hahaha što oni pažljivo biraju Mendija u uvode ga u raspravu, eh Mendy se može porediti sa Perdijem. Oni su tu negdje tek na startu karijere i bez nekog velikog učinka. A Vini, Rodrygo, Camavinga, Valverde to su titani za Gavija i Pedrija.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Rodrigo, Camavinga
daj druze ne blamiraj se, ta dvojica bitni u realovim titulama ko i rezervni golman, vini jest igracina i top 10 igrac svijeta, bar sudeci po zadnjoj sezoni. Ali camavinga, rodry pa cak i valverde nista nisu bolji od Pedrija a kamo li da su titani za istog.

Da, Valverde i Kamavinga su isto u top 10, al to se vec odavno zna 

- Shategabri
- Kontakt:
Rodrygo 5 golova i 2 asistencije u 11 utakmica u CL prošle sezone.
Daleko od uloge rezervnog golmana. Za krilo odličan učinak.
Daleko od uloge rezervnog golmana. Za krilo odličan učinak.
Koševo Zapad
Griliš je bio učinkovitiji od Pedrija prošle godine, samim tim i bolji igrač.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Vinicius je itekako bio top 10 prošle sezone, i to bih ga gurao u gornju polovinu.
A koliko vidim, nastavlja i ove
A koliko vidim, nastavlja i ove
- Madagaskar
Vinicius je definitivno top 10 igrac svijeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.